Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fbmy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 119
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,760
Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

Bir kaç defa benimde çıkmışlığım var,ama clio nun çıkması ilginç gerçekden.
ben 4runner ile çıkarken bile zorlanıyorum,dik yokuşdan,şahsen kendi adıma ordan çıkarken çekilmiş
videsonu görmeden inanasım gelmiyor,saygılar

Etiketler

PROF11' Alıntı:
Bir kaç defa benimde çıkmışlığım var,ama clio nun çıkması ilginç gerçekden.
ben 4runner ile çıkarken bile zorlanıyorum,dik yokuşdan,şahsen kendi adıma ordan çıkarken çekilmiş
videsonu görmeden inanasım gelmiyor,saygılar

Katılmakla birlikte en son gittiğimde en tepede hyundai H 100 vardı. :smiley: Ne oluyo derken bi tane partner geldi ! Geldi ama terk edilmiş askeriyenin içinden asfalttan geldi ! :smiley: Muhtemelen clio da ordan çıkmıştır. Çünkü 1,6 jlx otm. en az eğimli Yedpa tarafından bile 4 HI da zorlanarak çıktı !

fbmy' Alıntı:
Katılmakla birlikte en son gittiğimde en tepede hyundai H 100 vardı. :smiley: Ne oluyo derken bi tane partner geldi ! Geldi ama terk edilmiş askeriyenin içinden asfalttan geldi ! :smiley: Muhtemelen clio da ordan çıkmıştır. Çünkü 1,6 jlx otm. en az eğimli Yedpa tarafından bile 4 HI da zorlanarak çıktı !
Binek araçların oraya çıkdığını biliyorum,daha az eğilim olan yerler var çünkü,lakin haritada gösterilen yerden çıkması kanımca imkansız gibi
ağır devir olmadan,önler iyi tutsa bile,motorun normal devri baskı balatayı çok zorlar orda,ben teknik açıdan bakıyorum
ama bu imkansızda değildir,sadece gözlerimle görsem inanırım..saygılar

dun ogleden sonra cıktım en ustdeki buyuk alanın gırısı kazılmıs hendek yapılmıs araclar girmesin diye ...

Arkadaşlar Kayışdağı'nda ki terk edilmiş olan askeri bölge tekrar faaliyete geçmiş. En tepeye çukur kazılması ve tel örgülerin yenilenmesinin sebebi askeriyenin tekrar geri dönmesiymiş. Geçen pazar (SAR) Search And Rescue organizasyonu (İstanbul -Atina-İzmir) kapsamında yapılan haberleşme tatbikatı için Kayışdağı'na çıkan arkadaşlarımızın etrafı A.M.M (Ani Müdahale Mangası) tarafından sarılmış ve ne yaptıkaları sorulmuş! Durumu izah etmelerinin ardından tel örgüden uzaklaşıp biraz daha aşağıda faaliyete devam edebilecekleri A.M.M.'nin başındaki komutan tarafından kendilerine söylenmiş ve daha aşığada telsiz çevrimini yapıp daha sonra inmişler. Kayışdağı'na çıkacak arkadaşlara durumu göz ününe alarak çıkmalarını tavsiye ederim...

gecenlerde ıkı hafta oluyor tahmınım kazılmıs hendegı doldurmuslardı ufak tefek taslar atıp araclar gecsın dıye muhtmelen off roadcu arkadaslarımızın ısıdır .... temkınlı olmak lazım demekkı bır daha cıkarken ....

KEMALS42' Alıntı:
merhabalar arkadaşım..

öncelikle Clio ye eşlik eden araç zaten o bölgeye defalarca çıkmış ve yolu en zor şartlarda bilen, yarış deneyimi ve şampiyonluğu olan bir araç :smiley: sen çekinsende, o çekinmez ki...

selamlar

Kemal Sarıgül
nurullah clio eski toroslar gibidir biliyorsun. Bende bir clio kullanıyorum aramızda clio cup drive denilen bir sürüş teknigi var . açıklaması acımadan gazlayacaksın oluyor. gerçektende eskiden saatlerce uğraşır bir zirveye veya yaylaya 4x4 araçlar ile bata cıka gederdik ve gördüğümüz manzara bizi delirtirdi. 40-50 yaşlarında bir amca torosla gelmiş tüp üzerinde çaydanlık çoluk çocuk piknik yapmışlar çay keyfine geçmiş olurlardı. bizi öyle çamurlu görüp hayret ederlerdi neden diyede sorarlardı. biz böyle seviyoruz dediğimizdede o yaşı kemale ermiş abi güreş tutun enerjinizi atarsınız der dalga geçerdi .
selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR