Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fbmy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 119
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,599

Etiketler
Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

sinaa' Alıntı:
yok benimki kisin sonlarina dogruydu yanlis hatirlamiyorsam..
Bana çok yakın bende geçenlerde keşfettim.Kemal bey sayesinde,kışın hiç çıkmadım zaten benim aracım standart..Sadece manzara keyfine varmak için çıktım ve yol yaptım bakalım kışın ne yapacağım..Lastik alacağım artık,AT..

anerkad' Alıntı:
Bana çok yakın bende geçenlerde keşfettim.Kemal bey sayesinde,kışın hiç çıkmadım zaten benim aracım standart..Sadece manzara keyfine varmak için çıktım ve yol yaptım bakalım kışın ne yapacağım..Lastik alacağım artık,AT..
lastik sart, katiliyorum.. ben kar lastiklerine guvenmistim, bu arada bahsettigim olay aslinda kayisdaginda degildi, bati atasehirdeki insaatlardan birinin arkalarindaydi.

latik yok araçta ma maşallh 144 beygir aracıma 1200 kiloluk aracı bağlayıp hemde bayağı dik bir rampayı düz yolda çıkar gibi çekmiştim

taksi84' Alıntı:
latik yok araçta ma maşallh 144 beygir aracıma 1200 kiloluk aracı bağlayıp hemde bayağı dik bir rampayı düz yolda çıkar gibi çekmiştim

Sizinkinin virataların en güçlüsü olduğu (o yıl TR ithal edilenler içerisinde) kesin. Özellikle yüksek torkun etkisini tırmanışlarda rahatlıkla görüyorsunuzdur. Bununla beraber lastik şart (çamurlu ve yığılma yumuşak karlı kış koşulları için) Araç; lastiğin gücünü yere aktarabildiği kadar güçlü sonuçta. Bende AT lastikler ile balçık çamur ve yığılma yumuşak karda lastiklerim niye MT değil diye kafamı çok vurdum :=)

dediğinize katılıyorum ama ben ist taksi şöförlüğü yapıyorum ve piyasanın hali malum o yüzden lastik ve aracın altını yükseltme işini bir sene sonraya erteledim ozaman fedarel mt ile bf arasında bir karar vericem tabi hakan ve çağlar hocamın tavsiyeleriyle

Üstad sizin araç bu havada kayış dağı zemininde sorun yaratmaz, zorlanacagınız yerler, yüksel tutuş gerektiren dik rampa çıkışlarıdır. Aracın yere yakın olması yaklaşma uzaklaşma ve karın açılarının düşüklügünden dolayı dik rampa girişleri ve set geçişlerinde ortadan takılma şeklinde zafiyet yaratacaktır. Yoksa güç ile ilgili sıkıntı olmaz, olasaydı bizim araçlar hiç geçmezdi ki çook daha kötü yerleden berbat havalarda geçtik.. ;)..

katılıyorum hocam inşalah bir dahaki seneye maddi durumu halledip aracımı (sizlerin vesiyle ve bilgileriyle) hazırlarsam peşinize takılcam

Herzaman kapımız herkeze açık elimizden gelen destegi veririz ;), bu arada bu gezi izlenimlerini paylaşım ve fotoğraflar için Mesud bey'e teşekkürler.

ilginiz eve sıcak tavırlarınız için size ve sitede,ki tüm değerli abilerimize teşekkür edrim

Offroadpassion' Alıntı:
Herzaman kapımız herkeze açık elimizden gelen destegi veririz ;), bu arada bu gezi izlenimlerini paylaşım ve fotoğraflar için Mesud bey'e teşekkürler.

Rica ederim. Ne demişler ''mutluluğun anahtarı paylaşmaktadır' ... ;)

abi bu araçlara ön sis farı nerden bulurum ve ne kadardır bilgilendirirsen sevinirim

kayısdagında gezınmek ısteyenler olursa banada bıldırırmısınız ben tek basıma cok gezdım oraları hatta sızın ıcın bı resımde yaptım umarım burda duzgun gozukur...
(resmi orjınal boyutlarda koyamadıgıım ıcın pek ıyı olmadı orjınalını ısteyen olursa ozelden atabılırım.)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri