anerkad' Alıntı:2500 düz benimki..ama ikinci düzlükte 1 e düşüyorum ama sorunsuz..
sinaa' Alıntı:tork ve motor hacmi suphesiz benimki gibi 1.6 vitaralara nazaran cok buyuk bir avantaj sagliyordur.
gakyildiz' Alıntı:Tabiki büyük hacim dizel birde turbo var ise çok torklu oluyor.
ama sen kısa şasinin avantajını da hiç küçümseme
ben ford ranger ile değil suzuki ile çıkmayı tercih ediyorum kayışdağına
uzun yolda vs ranger çok keyifli, bagaj problemi hiç yok. ama yaklaşma uzaklaşma ve karın açısı kısa şaside çok daha iyi
Getir bir ara atalım üstüne ranger motoru..gakyildiz' Alıntı:eee bende özellikle otoyolda giderken şu ranger ın motoru suzuki de olsa demiyor değilim :=)
taksi84' Alıntı:benim aracım 2,5 v6 bakalım bende sina beyle kayışdağına çıkmayı düşünüyorum aracımsatndart ve üzerinde hız lastikleri var artı benim ilk off road deneyimim olucak görücez bakalım benim canavar neler yapıcak
Parkurda kuru havada sorun yok.yağışlı havada,yağış derken bol çamur,asfalt lastiklerimle denemek bile istemem..taksi84' Alıntı:benim aracım 2,5 v6 bakalım bende sina beyle kayışdağına çıkmayı düşünüyorum aracımsatndart ve üzerinde hız lastikleri var artı benim ilk off road deneyimim olucak görücez bakalım benim canavar neler yapıcak
anerkad' Alıntı:Parkurda kuru havada sorun yok.yağışlı havada,yağış derken bol çamur,asfalt lastiklerimle denemek bile istemem..
sinaa' Alıntı:ben denedim, camurlu ayakkabilar ve insaattan kurtarici olarak getirilen bir kamyonetle bitiyor