Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fbmy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 119
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,604
Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

standart isuzu dmax dif kilitte yok..

Etiketler

3,0 LT dizel makine.Torku oldukça yüksektir.Aracı 4 low'a aldığınızda merkezi dif.'i kitlemiş oluyorsunuz. Yoksa bir kaç jeep dışında ön veya arka dif. kilidi standart hiçbir araçta yok...

2500 düz benimki..ama ikinci düzlükte 1 e düşüyorum ama sorunsuz..

Sinacım ben eski kamyoncuyum.Isuzu kullandım hep 50 nc den sonra..Sonrada Dmax aldım..

sinaa' Alıntı:
tork ve motor hacmi suphesiz benimki gibi 1.6 vitaralara nazaran cok buyuk bir avantaj sagliyordur. :smiley:

Tabiki büyük hacim dizel birde turbo var ise çok torklu oluyor.
ama sen kısa şasinin avantajını da hiç küçümseme
ben ford ranger ile değil suzuki ile çıkmayı tercih ediyorum kayışdağına
uzun yolda vs ranger çok keyifli, bagaj problemi hiç yok. ama yaklaşma uzaklaşma ve karın açısı kısa şaside çok daha iyi ;)

Kısa araçın arazi kabileyeti tartışılmaz. Ama kücük oldugundan motor ve mekanik donanım işte

gakyildiz' Alıntı:
Tabiki büyük hacim dizel birde turbo var ise çok torklu oluyor.
ama sen kısa şasinin avantajını da hiç küçümseme
ben ford ranger ile değil suzuki ile çıkmayı tercih ediyorum kayışdağına
uzun yolda vs ranger çok keyifli, bagaj problemi hiç yok. ama yaklaşma uzaklaşma ve karın açısı kısa şaside çok daha iyi ;)

dogru kisa sasinin bir suru avantaji var tabi, jimny, samurai, wrangler vs gibi araclarda rahatca farkediliyor zaten ancak karin acisi konusunda benim yan basamak sıkıntım var, baya kucultuyorlar karin acisini. bir de arkada benzin deposu korumasinin uzantisi olarak bir demir tampon daha var, onun yuzunden de bir kere takilmistim :smiley: ama normalde bol avantajli tabi.

bir de bizim vitaralar biraz agir kaliyor bence 1.6 motor icin, arada bir bunu hissediyorum.

eee bende özellikle otoyolda giderken şu ranger ın motoru suzuki de olsa demiyor değilim :=)

gakyildiz' Alıntı:
eee bende özellikle otoyolda giderken şu ranger ın motoru suzuki de olsa demiyor değilim :=)
Getir bir ara atalım üstüne ranger motoru..

benim aracım 2,5 v6 bakalım bende sina beyle kayışdağına çıkmayı düşünüyorum aracımsatndart ve üzerinde hız lastikleri var artı benim ilk off road deneyimim olucak görücez bakalım benim canavar neler yapıcak

taksi84' Alıntı:
benim aracım 2,5 v6 bakalım bende sina beyle kayışdağına çıkmayı düşünüyorum aracımsatndart ve üzerinde hız lastikleri var artı benim ilk off road deneyimim olucak görücez bakalım benim canavar neler yapıcak

benimkini ali bey'in vitarasina baglayip cikarmayi dusunuyorum ben yukari, gerci lastikler hiz lastigiymis ama sorun olmaz sanirim pek :smiley:

taksi84' Alıntı:
Parkurda kuru havada sorun yok.yağışlı havada,yağış derken bol çamur,asfalt lastiklerimle denemek bile istemem..

anerkad' Alıntı:
Parkurda kuru havada sorun yok.yağışlı havada,yağış derken bol çamur,asfalt lastiklerimle denemek bile istemem..

ben denedim, camurlu ayakkabilar ve insaattan kurtarici olarak getirilen bir kamyonetle bitiyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR