Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,940
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

Duster'ı çekemeyenlerin hali ;D

http://www.youtube.com/watch?v=D6x4o6a6wmA&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=QAsZEzm884A&NR=1

bugün itibariyle 110 luk 4x4 dusterin siparişini verdim firma ile sözleşmeyi yaptık.10 14 temmuz gibi teslim alacağım inşaallah.

abdullah ince' Alıntı:
bugün itibariyle 110 luk 4x4 dusterin siparişini verdim firma ile sözleşmeyi yaptık.10 14 temmuz gibi teslim alacağım inşaallah.
Doğru bir seçim.. :smiley: Emniyetli sürüşler dilerim. Hangi renk ve opsiyonları aldınız? Ne kadar ödeyeceksiniz?

Çok canı çektiyse R8'i satıp 10 tane alsaydı keşke Duster.

CİNCİN' Alıntı:
Ya Duster'ın karşılaştırılmadığı araç kaldı mı acaba :smiley:
Lütfen saçmalamayın, Duster'ı Sportage falan dışındaki araçlarla karşılaştırmayın :eek:

Benim orada anlatmak istediğim çok farklı bir durumdu ve tartışmaya açtım,saçmalamaya değil. ;)

cem.321' Alıntı:
Doğru bir seçim.. :smiley: Emniyetli sürüşler dilerim. Hangi renk ve opsiyonları aldınız? Ne kadar ödeyeceksiniz?

110 luk dustermi ;D connect gibi 75 90 110 luklarımı var bunların ;D

Alper ÖZGÜVEN' Alıntı:
Benim orada anlatmak istediğim çok farklı bir durumdu ve tartışmaya açtım,saçmalamaya değil. ;)

arkadaşlar, takım tutar gibi araba tutuyor, biz sizin
ne demek istediğinizi anladık merak etmeyin.

Ekim-Mart arasında kullanmak için;
215/75/16 103Q M/T 117 EX Kodlu Silverstone (215 TL.)
215/70/16 T/A KO All Terrain BF Goodrich (300 TL.)
bu lastiklere alternatif olarak daha başka neler önerebilirsiniz? 75 yanak çok mu fazla olacaktır?

Araç hafta içi otobanda ve evden işe giderken, haftasonları ise avda, çamurlu,ıslak ve karlı arazide kullanılacaktır. Bu nedenle Ekim-Mart arası arazi lastikleri, diğer aylarda üzerinde orjinal gelen Continental lastikleri kullanmayı düşünmekteyiz. Haliyle çoğu zaman asfaltta olacak bu lastikler, ne derece konforludur? Önceki araçlarından deneyimi olanlar da yazarlarsa çok sevinirim. Arazide orjinal lastiklerden kat ve kat iyi olacakları aşikar fakat asıl düşündüren konu dediğim gibi "asfalt performansları".

bf, ve cooper sttkullandım,
bence ikisininde konfor bakımından diğer lastiklerden hiç bir farkı yok zaten aracınızın yalıtımı iyidir
hiç bir şey duymazsınız, diğer yandan yol tutuş farkeder, malum yüzey azaldıkça tutunma ve fren
mesafesi olumsuz anllamda değişir, aşırı sürat yapmıyorsanız 100-120 sizin için yeterliyse bf size uygun olacaktır
tabi olağan üstü mt gibi bir performans beklemeyin kullananlardan duyduğum kadarı ile cooper in
st-c si ve st si de en az bf kadar iyiymiş.

Baba-Oğul sürati seviyoruz fakat araç 180 km/h ten daha hızlı gitmediği için (elektronik sınırlandırılmıştır) BF Goodrich ler bu sürate kadar sorun çıkarmayacaktır sanırım?
Cooper'ın fiyatları BF lere oranla nasıldır?

tebrik ederim, bravo
size araç kullandırmamak lazım, sizin için üzülmem, kendi düşen ağlamaz
başkalarına zarar verirsiniz onlara yazık olur....
hiç gazete okumuyormusunuz yada tv seyretmiyormusunuz?
ölen insanları sönen ocakları görmüyormusunuz?

Boş otobanda yapılan süratten bahsediyoruz, şehirler arası bir yolda yapılan değil. Tabiki "kontrolsüz güç, güç değildir." Haklısınız.
O süratler de "başkaları" varken yapılmaz zaten, sevdiklerimiz yanımızda iken hele..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri