Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,697
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

murat bey, 349 nolu duster size çok yakışmış
duyduğum kadarıyla
her yerde duster görüyormuşsunuz
sokağa çıktığınızda buda duster şuda duster diyormuşsunuz.

Etiketler

İyi bir lastikle Duster'ın güzel işler çıkarabileceğini anlamış oldunuz herhalde ;)

AL1820' Alıntı:
murat bey, 349 nolu duster size çok yakışmış
duyduğum kadarıyla
her yerde duster görüyormuşsunuz
sokağa çıktığınızda buda duster şuda duster diyormuşsunuz.

ruyalarımada girmeye başladı.telefonu duster diye açmaya başladım.ismi konmuş 2 kedim var.adını duster koymak için yavru kedi arıyorum.allahtan param yok.yoksa duster almak için adımı yazdırcam sıraya.pazar günü trakyadan istanbula giren dacia dolu tırları gördüm.2 3 duster vardı üzerinde.acaba hangi şanslı ademoğluna nasip olacak diye içerledim.banada bi duster nasip olur inşallah.satıp parasıyla hayalimdeki 4x4 e yatırımı yapabilmem için...

ümiterkan' Alıntı:
İyi bir lastikle Duster'ın güzel işler çıkarabileceğini anlamış oldunuz herhalde ;)

çok feci şekilde basketbol seven biriyim.özel zıplama çalışmaları yaptım .yemedim içmedim gittim air jordan aldım.michael jordan gibi zıplayabilmek için.o ayakkabılarla bile çembere elimi zor değdirdim.çünki boyum 1.75.ben size aynı efsafta bir parkurda jant üzerinde giden suzuki jimny resimleri yollarım isterseniz.yada isoff sitesine girin wrangler cup resimlerine biraz bakın.

iyi ayakkabıyla herkes kendini michel jordan sanır

tyt.fan' Alıntı:
çok feci şekilde basketbol seven biriyim.özel zıplama çalışmaları yaptım .yemedim içmedim gittim air jordan aldım.michael jordan gibi zıplayabilmek için.o ayakkabılarla bile çembere elimi zor değdirdim.çünki boyum 1.75.ben size aynı efsafta bir parkurda jant üzerinde giden suzuki jimny resimleri yollarım isterseniz.yada isoff sitesine girin wrangler cup resimlerine biraz bakın.

Duster düşündüğünüz gibi boş bir araç değil demek istemiştim

tyt.fan' Alıntı:
ben piyano çalmayı bilmiyorum.ama piyano başına oturmam gerekse sandalyemi ayarlarım.o kadarda değil yani:smiley:

Fuarın açılmasını beklemenize gerek yok, iyi bir lastik işinizi görür, anladın sen onu ;)

burda yazdıklarım kimseyi incitmek,ulaşamadığım bir markayı kötülemek filan için değil.lütfen olgun,genç,fanatik meraklı kimse alınmasın.uzun zamandır ölü toprağı serpilmiş gezenbilir de en hareketli konu başlığı burası.10 bin kere tıklanmış.iki üç yıldır devam eden konu başlıkları kadar ilgi çekiyor.duster tedarikçisi uğraşsa bu kadar ilgi çekemezdi duster a.gerçektende istanbul sokaklarında duster miktarı çaktırmadan artıyor.belki vitara memlekete geldiğindede o zamanın amerikan cj xj severleri bundan bi cacık olmaz diye muhalif olmuşlardır.zaman burdaki tartışmaya en güzel cevabı verecek.duster da bugünkinin 5 te 1 fiyatlara piyasaya indiğinde üzerine ciddi paralar harcanıp konforlu arazi aracı olarak kendi ölçeğinde sahaya çıkacak.ama suzuki markasının xj 90 diye hatırlıyorum akla ziyan bi tasarımı vardı.şimdi sadece kupası kullanılıp yürüyen samurai vs monte edilip yürüyen 3 5 tane var.dikkat çeken miktarda satılmış duster in emmi oğlu aro var.romanyada ordu kullanılıyo diye pazarlanmıştı.yürüyen yok kadar az. 5 sene sonra kaldığımız yerden devam ediyor olacağız tahminim bu tartışmaya

ümiterkan' Alıntı:
45.000TL'lik bir Duster 4-5 sene sonra 35.000TL civarında satılır. Bunu diğer dacia otomobillerine bakarak kıyaslayabilirsiniz ;)

Haddimi aşmayayım ama,Volkwagen Amarok Fiyatı DUSTER"den 5 000-10 000 TL daha fazla. Bir de böyle düşünün bence. ;)

Volkswagen'in yeni pick-up'ı Amorok, yollara çıkmak için gün sayıyor. Amarok'un önce 2010 yılında Güney Amerika'da ardından Avrupa ve Afrika ile Avustralya'da sunulması planlanıyor. Kurt anlamına gelen "Amarok" Kanada'nın kuzeyi ve Grönland'da yaşayan Eskimolar'ın (Inuit) dilinden alındı. Eskimo halklarından olan Inuitler kurdu vahşi doğanın kralı olarak kabul ediyor. Amarok gücü, sağlamlığı, dayanıklılığı ve üstünlüğüyle etkileyici bir figür. Bu isim aynı zamanda bu aracın büyük pazarları olan Brezilya ve Arjantin'de konuşulan Roman dillerinde "taşları sever" anlamına geliyor. Bu ülkelerde pick-up araçları çok yönlülüğü nedeniyle hem eğlence hem de ticari amaçlı olarak büyük ilgi görüyor. VW Grubu'nun büyüme stratejisinde önemli bir yeri olacak Amarok aynı zamanda VW için yeni bir araç sınıfına giriş anlamına geliyor. Sıfırdan üretilen Volkswagen Amarok, dört tekerlekten çekişe sahip çift kabinli bir pick-up olarak pazara sunulmaya başlanacak. Motorda gelecek neslin en gelişmiş teknolojiye sahip, güçlü ve verimli common rail turbo dizel enjeksiyon (TDI) sistemi kullanılacak.

Ya da Jeep compass var,sağdan soldan euro,dolar,altın borç edin bunu alın ;) Bu da 59 000 tl civarı.

Alper ÖZGÜVEN' Alıntı:
Haddimi aşmayayım ama,Volkwagen Amarok Fiyatı DUSTER"den 5 000-10 000 TL daha fazla. Bir de böyle düşünün bence. ;)
Dacia Duster Laureate 1.5dCi 110 bg 4x4 (en üst versiyon) anahtar teslim fiyatı 45.300 TL.
VW Amarok 4x4 Trendline anahtar teslim fiyatı 58.950 TL
VW Amarok 4x4 Highline anahtar teslim fiyatı 64.950 TL
Aradaki fark 13.650 ile 19.650 TL arasında.

VW nin de Jeep'in de arazi kabiliyeti daha yüksek olabilir ama daha sağlam olacaklarından şüpheliyim.
Bir arkadaşın VW polosunun benzinli motoru daha 70bin km dolmadan arıza yapmıştı subaplar değişti.
Jeep sahiplerini de görüyoruz sanayiden zor çıkıyorlar. Aracın ilk yılları geçtikten sonra masraf çıkarmaya başlayan bir araç. Hele 10 seneden sonra şanzımancıyla ahpap olabilirsiniz.
Dacia nın da uzun vadede çok farklı olacağını zannetmem ama hiç olmazsa alırken daha ucuz.

olasiliksiz' Alıntı:
VW nin de Jeep'in de arazi kabiliyeti daha yüksek olabilir ama daha sağlam olacaklarından şüpheliyim.
Bir arkadaşın VW polosunun benzinli motoru daha 70bin km dolmadan arıza yapmıştı subaplar değişti.
Jeep sahiplerini de görüyoruz sanayiden zor çıkıyorlar. Aracın ilk yılları geçtikten sonra masraf çıkarmaya başlayan bir araç. Hele 10 seneden sonra şanzımancıyla ahpap olabilirsiniz.
Dacia nın da uzun vadede çok farklı olacağını zannetmem ama hiç olmazsa alırken daha ucuz.
Arcın Brezilya'dan getiriliyor olması kalitesinin de Alman kalitesinde olmayacağının bir göstergesi. Zaten aracı AutoShow fuarında gördüğümde de işçiliğini pek beğenmemiştim. Plastik kalitesi falan oldukça düşük gelmişti. Ama yine de o bir VW, fiyatı uygun talep inanılmaz yüksek olacaktır. Tasarımı da gerçekten çok başarılı.

Amarokun Türkiyedeki ilk testinde arazi kabiliyetini beğenmemişler.....
http://www.arabam.com/test/-VW-Amarok-20-BiTDI-Highline/Detay-292747?vzn=1

Bu arada Jeep Compassın 59 000 liralık modeli hem benzinli hemde 4x2.
2.0 Dizelleri 4x4 olacakmış. Eylül Ekim gibi gelecekmiş.
Fiyatları da yaklaşık 75-80 arası olacakmış .

olcaykarakaya' Alıntı:
Amarokun Türkiyedeki ilk testinde arazi kabiliyetini beğenmemişler.....
http://www.arabam.com/test/-VW-Amarok-20-BiTDI-Highline/Detay-292747?vzn=1

Bu arada Jeep Compassın 59 000 liralık modeli hem benzinli hemde 4x2.
2.0 Dizelleri 4x4 olacakmış. Eylül Ekim gibi gelecekmiş.
Fiyatları da yaklaşık 75-80 arası olacakmış .

VW Amarok 2.0 BiTDI Highline: 'Onun yeri asfalt…' diye de başlık atmışlar ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri