AL1820' Alıntı:murat bey, 349 nolu duster size çok yakışmış
duyduğum kadarıyla
her yerde duster görüyormuşsunuz
sokağa çıktığınızda buda duster şuda duster diyormuşsunuz.
ümiterkan' Alıntı:İyi bir lastikle Duster'ın güzel işler çıkarabileceğini anlamış oldunuz herhalde![]()
tyt.fan' Alıntı:çok feci şekilde basketbol seven biriyim.özel zıplama çalışmaları yaptım .yemedim içmedim gittim air jordan aldım.michael jordan gibi zıplayabilmek için.o ayakkabılarla bile çembere elimi zor değdirdim.çünki boyum 1.75.ben size aynı efsafta bir parkurda jant üzerinde giden suzuki jimny resimleri yollarım isterseniz.yada isoff sitesine girin wrangler cup resimlerine biraz bakın.
ümiterkan' Alıntı:Duster düşündüğünüz gibi boş bir araç değil demek istemiştim
tyt.fan' Alıntı:ben piyano çalmayı bilmiyorum.ama piyano başına oturmam gerekse sandalyemi ayarlarım.o kadarda değil yani![]()
ümiterkan' Alıntı:45.000TL'lik bir Duster 4-5 sene sonra 35.000TL civarında satılır. Bunu diğer dacia otomobillerine bakarak kıyaslayabilirsiniz![]()
Dacia Duster Laureate 1.5dCi 110 bg 4x4 (en üst versiyon) anahtar teslim fiyatı 45.300 TL.Alper ÖZGÜVEN' Alıntı:Haddimi aşmayayım ama,Volkwagen Amarok Fiyatı DUSTER"den 5 000-10 000 TL daha fazla. Bir de böyle düşünün bence.![]()
Arcın Brezilya'dan getiriliyor olması kalitesinin de Alman kalitesinde olmayacağının bir göstergesi. Zaten aracı AutoShow fuarında gördüğümde de işçiliğini pek beğenmemiştim. Plastik kalitesi falan oldukça düşük gelmişti. Ama yine de o bir VW, fiyatı uygun talep inanılmaz yüksek olacaktır. Tasarımı da gerçekten çok başarılı.olasiliksiz' Alıntı:VW nin de Jeep'in de arazi kabiliyeti daha yüksek olabilir ama daha sağlam olacaklarından şüpheliyim.
Bir arkadaşın VW polosunun benzinli motoru daha 70bin km dolmadan arıza yapmıştı subaplar değişti.
Jeep sahiplerini de görüyoruz sanayiden zor çıkıyorlar. Aracın ilk yılları geçtikten sonra masraf çıkarmaya başlayan bir araç. Hele 10 seneden sonra şanzımancıyla ahpap olabilirsiniz.
Dacia nın da uzun vadede çok farklı olacağını zannetmem ama hiç olmazsa alırken daha ucuz.
olcaykarakaya' Alıntı:Amarokun Türkiyedeki ilk testinde arazi kabiliyetini beğenmemişler.....
http://www.arabam.com/test/-VW-Amarok-20-BiTDI-Highline/Detay-292747?vzn=1
Bu arada Jeep Compassın 59 000 liralık modeli hem benzinli hemde 4x2.
2.0 Dizelleri 4x4 olacakmış. Eylül Ekim gibi gelecekmiş.
Fiyatları da yaklaşık 75-80 arası olacakmış .