Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,694
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

Alper ÖZGÜVEN' Alıntı:
Yahu yapılacak iş basit.Kendi DUSTER"inizi vurmaya korkuyorsanız Kayışdağı"na,gidin satıcıya önce bırakın "Bu araç şöyle off-roadcı,böyle dere-ırmak geçici.." deyip sallasın.Sonra test için binin birlikte ve gelin Kayışdağı"na.Halep"le arşını teraziye koyup tartın,bizi de davet etmeyi unutmayın.Siz yapmazsanız ben yapacağım valla,TYT arkadaşı da davet edeceğim,bi tur o atacak bir tur da ben.Sonunda bu olacak galiba :D

Test elemanının yüzünü görmek için bile değer aslında ;D
Önüne gelen Duster'a laf atıyor. Atıyor da biz bu laf atan arkadaşların hiç birinin Kayışdağına çıkış görüntülerini görmedik. Belki başka yerlerde yayınlamışlardır. Lütfen bizi araştırmakla uğraştırmasınlar da, Kayışdağı'na görüntülerini burada yayınlasınlar. Ama şöyle güzelce kendi araçları anlaşılsın. Ya da artık Duster'a laf atmasınlar, konuşmasınla. Yoksa artık biz onlara takılmaya başlarız ;)

Etiketler

Sadece AT veya MT lastik takılarak bile baya güzel işler başarır Duster ;)

Continental Cross Contact AT

[attachment=1]

BF GoodRich Mud Terrain

[attachment=2]
[attachment=3]

00.PNG

0.jpg

1.jpg

4x4 Duster, BORC 2011'de 75 aracın katıldığı sıralama yarışında 11. olmuş, ayrıca aracın %90'lık kısmı fabrikadan çıktığı şekildeymiş, geri kalan ise lastik, rollcage, vinç vs... ;)

[attachment=1]

Duster4wd.jpg

sevgili duster sahibi dostlarım!!!
kim ne derse desin hepimiz ümit beyin yüklemiş olduğu videolardaki gibi araclarmızın performansını biliyoruz, bunun için isteyen kayış dağına isteyen yılan dağına vs. tırmansın..
Unutmamak gerekirki araçlarımızda özel çelik kafes yok ve herşey biranlık,bulabilseydim daha önce bir jeep'in tepeye tırmanmadan önceki videosunda, adam çocuğunu tırmanış öncesi bırakıyor ve son gaz tırmanıyor, zirveyi çıkarken araba takla atmaya başlıyor ve sürücü çocuğunun gözleri önünde aracın altında kalıyor..
Hiçbirşey kanıtlamaya gerek yok riske girip, sonuçda videolar herşeyi söylüyor..Anlayana..

Konuyu uzun suredir takip ediyorum ve atismalar gercekten mukemmel.

Ancak gene gezenbilirden okudugum kadari ile arac gayet basarili sekilde satiliyor, bu da 4-5 sene sonra ikinci el piyasasi canlanacak demek.

Vasita bolumunde herkes parcasi bol, az yakan, vergisi dusuk, sorunsuz (su anda bilemeyiz), 4x4 arac ariyor. Bence vitaradan ciddi bir pay alacak ikinci el piyasasinda cunku sifiri 44 bin tl civarinda olan bu araclar 4-5 sene sonra kanimca 20.000 tl civarlarina inecektir, belki daha da az. Bu da aksesuarlarla cok iyi bir arazi araci yaratilabilecegini (resimlerdeki gibi) gosteriyor. Benzer rakiplerinden hatta daha ust arazi performansi olan araclardan da siyriltir cunku yakit ve vergi masraflari her gecen gun ciddilesiyor. Tabi bunlar tahmin ama yeni gogus ve otomatik secenegi ve opsiyonel arazi vitesi (olursa) ile cok is yapacagina inaniyorum.

Bunlar ilerleyen zamanlarda kendini gosterene kadar bir duster kayisdagina cikmadan kendini kanitlamis araclarin yaninda duramaz ;D ;D

duster sahibi olup aracını en azından romanyadaki parkur tarzı bir yere kimse sokmaz.burdaki tartışmadan renault-türkiye yöneticililerinin haberi yokmudur.çok güzel bir ralli takımı ,clio cup gibi bir organizasyon a para yatıran renault türkiye neden 2 3 duster modifiye edip en azından isoff mahalli yarışlarına sokmaz.bizde o zaman hımm bravo duster a deriz.epey eskiden temsa iki pinin modifiye edip parkura sokmuştu.bu hem duster tanıtımına çok faydalı olur duster pazar payını arttırır.hemde benim gibi (size göre) boşa sallayanları susturur.demekki reno türkiye bile o kadar güvenmiyo duster a.atla deve değil çünki koca şirket için.tuzla daki otodromunda sponsoru reno türkiye .en azından oradaki parkurda bir iki dönse duster lar.alıcılar duster ın kağıt üzerindeki arazi kabiliyetini reel e döker.

tyt.fan' Alıntı:
duster sahibi olup aracını en azından romanyadaki parkur tarzı bir yere kimse sokmaz.burdaki tartışmadan renault-türkiye yöneticililerinin haberi yokmudur.çok güzel bir ralli takımı ,clio cup gibi bir organizasyon a para yatıran renault türkiye neden 2 3 duster modifiye edip en azından isoff mahalli yarışlarına sokmaz.bizde o zaman hımm bravo duster a deriz.epey eskiden temsa iki pinin modifiye edip parkura sokmuştu.bu hem duster tanıtımına çok faydalı olur duster pazar payını arttırır.hemde benim gibi (size göre) boşa sallayanları susturur.demekki reno türkiye bile o kadar güvenmiyo duster a.atla deve değil çünki koca şirket için.tuzla daki otodromunda sponsoru reno türkiye .en azından oradaki parkurda bir iki dönse duster lar.alıcılar duster ın kağıt üzerindeki arazi kabiliyetini reel e döker.

Size şu konuda katılıyorum, Türkiye Dacia bu aracını arazide yapılan yarışlarla vs. ile tanıtsa çok daha fazla satacağı kesin. Ama böyle yapmaması aracın kabiliyetsiz olduğu anlamına gelmez. Çünkü yurtdışındaki Dacia, bu aracı gayet iyi pazarlıyor, yarışlar, parkurlar, offroad vs. Şu da bir gerçek ki Dacia Duster'ın Türkiye Facebook sayfasında bu tür uygulamalara başladığı görülüyor, ilerleyen zamanlarda ses getirecek şeyler yapabilirler, hiç belli olmaz ;) Ne de olsa Türkiye'ye geleli 1 sene oldu. Bu kadar zamanda bu başarı olursa ilerisini siz düşünün, hele ki yeni kokpit ve otomatik vites seçeneği ile piyasayı süpürecektir bundan emin olabilirsiniz. Bir de şu var Duster'ı kullananların çoğu bu aracı arazide kullanmak için almadı, az yaksın 4 çekeri olsun vergisi düşük olsun vs..diye aldılar. Bu aracı alıp arazide kullananlar ise Duster'ın performansını zaten biliyorlar, anlatmaya çalışıyorlar ;) Asıl sıkıntı ise aracı gerçek manada test etmeyip kağıt üzerinde değerlendirenlerde bence ;)

gonencmete' Alıntı:
Konuyu uzun suredir takip ediyorum ve atismalar gercekten mukemmel.

Ancak gene gezenbilirden okudugum kadari ile arac gayet basarili sekilde satiliyor, bu da 4-5 sene sonra ikinci el piyasasi canlanacak demek.

Vasita bolumunde herkes parcasi bol, az yakan, vergisi dusuk, sorunsuz (su anda bilemeyiz), 4x4 arac ariyor. Bence vitaradan ciddi bir pay alacak ikinci el piyasasinda cunku sifiri 44 bin tl civarinda olan bu araclar 4-5 sene sonra kanimca 20.000 tl civarlarina inecektir, belki daha da az. Bu da aksesuarlarla cok iyi bir arazi araci yaratilabilecegini (resimlerdeki gibi) gosteriyor. Benzer rakiplerinden hatta daha ust arazi performansi olan araclardan da siyriltir cunku yakit ve vergi masraflari her gecen gun ciddilesiyor. Tabi bunlar tahmin ama yeni gogus ve otomatik secenegi ve opsiyonel arazi vitesi (olursa) ile cok is yapacagina inaniyorum.

Bunlar ilerleyen zamanlarda kendini gosterene kadar bir duster kayisdagina cikmadan kendini kanitlamis araclarin yaninda duramaz ;D ;D

45.000TL'lik bir Duster 4-5 sene sonra 35.000TL civarında satılır. Bunu diğer dacia otomobillerine bakarak kıyaslayabilirsiniz ;)

ümiterkan kardeşim , sende biraz lazlık var her konuyu kendine göre yorumluyorsun... ne demek istediğimi sende çok iyi biliyorsun bende. Ayrıca o lastiği torosa takıp o çamurlardan bende geçerim

konuyu lazlık vs boyutuna taşımayalım arkadaşlar, arkadaşça olsabile böyle şeyler ortamı gerebiliyor,
resimleri inceledim araçta artikülasyon süspansiyon vs hiç bişi kalmamış. lastikler çamurluklara aynı düzeyde
arkadaşalr aracı dusterden bambaşka bişi yapmışlar kimse buna bakıp ofroad yapmasın
araçlarınıza yazık olur.
Ayrıca o lastiği torosa takıp o çamurlardan bende geçerim
diyen arkadaşada katılıyorum.

darktreys' Alıntı:
ümiterkan kardeşim , sende biraz lazlık var her konuyu kendine göre yorumluyorsun... ne demek istediğimi sende çok iyi biliyorsun bende. Ayrıca o lastiği torosa takıp o çamurlardan bende geçerim

ümit beyin sandalyeyi hareket ettirmektense masayı kendine çektiğini sende farketmişsin:smiley:

darktreys' Alıntı:

Her konuyu kendime göre yorumlamam gayet normal değil mi ? Bu mu lazlık ? Lütfen Kasım'lık yapmayalım.

tamam birbirimizi kırmaya gerek yok. 40 bin 50 bin tl arası bi para ödeyip duster alcaz.en az 10 bin tl masraf edip resimdeki şekle sokcaz.resimdeki toprak parkur ayarında bi yerde kaptırmış giderken tam karşıdan gelen ok 144 traktör lastikli hurda indirmiyle çöpe atılmış 68 woswos tosbağayı görünce hangimiz yanlış yöndeyiz diye düşüncez.denk olabilirmi biri 4x4 biri hurda.

BRICZ.jpg

tyt.fan' Alıntı:
tamam birbirimizi kırmaya gerek yok. 40 bin 50 bin tl arası bi para ödeyip duster alcaz.en az 10 bin tl masraf edip resimdeki şekle sokcaz.resimdeki toprak parkur ayarında bi yerde kaptırmış giderken tam karşıdan gelen ok 144 traktör lastikli hurda indirmiyle çöpe atılmış 68 woswos tosbağayı görünce hangimiz yanlış yöndeyiz diye düşüncez.denk olabilirmi biri 4x4 biri hurda.

Denk olması mümkün değil. Biri 4x4, biri hurda. ;)

ümiterkan' Alıntı:
Denk olması mümkün değil. Biri 4x4, biri hurda. ;)

ben ne dedim mutabıkız.kral duster gerisi yalan.kırmaya gerek yok birbirimizi.boşa kürek çekiyoruz.biri harakiri yapıp duster ı azda olsa kuma çamura sokacak.kilyos sahili olur ölü canlı sizin orlardan bi deniz olur.keşke olabilse kayışdağı olur.resimlerdeki kompetisyonu yapmak mümkün değil bizim ülkede.ancak böyle bir aracı reno türkiye fuar vs için getirirse memlekette görebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri