Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,701
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

darktreys' Alıntı:
daha önceki mesajlarımda ne yazmıştım , koç holdingin sahibi olurum alırım dusteri paldır küldür girerim her yerden geçerim. oda bana dokunmaz ama bu videoalardaki araç bir duster parası daha modifiye edilmş... çok zenginseniz alın dusterı modifiye edin gerçek anlamda bir offroada sokun... öyle karlı yolda resim çekip mangal yapmayın.ben susmam siz haksızsınız duster sahipleri...

Biliyorsun eğer offroad yapacaksan modifiye şart, Duster'ın modifiyeleri de standart bir modifiye, bir Duster parası değil merak etme, sadece lastik, süspansiyon, rollcage, skid plate, vinç, Ayrıca bizim buralarda ağır offroad parkurları yok, olanlar da sorun çıkarmıyor bize. Olmazsa ortak bir yerde buluşup araçları kapıştırırız, kalırsak çekersin bizi ;D hem değişik bir ortamda mangal yapmış oluruz ;)

Etiketler

koç holdingin sahibi parasını duster a verip mundar etmez.getirtir standart bi h1 hem gezer bağdat caddesini hem fetheder kayışdağı tepesini.

tyt.fan' Alıntı:
koç holdingin sahibi parasını duster a verip mundar etmez.getirtir standart bi h1 hem gezer bağdat caddesini hem fetheder kayışdağı tepesini.

bence ya rubicon, yada toyota fj alıır..
sanmamki o araçlarda lastik dışında araziye girmek için modifiyeye
ihtiyaç olsun

AL1820' Alıntı:
bence ya rubicon, yada toyota fj alıır..
sanmamki o araçlarda lastik dışında araziye girmek için modifiyeye
ihtiyaç olsun
karizması dolayısıyla bide az bulunur türkiyede 8 10 tane vardır çok çok h1.rubicon caddede sallasan rubicona değersin yada fj ye millet dağ bayır gezmek için değil zenginim diye bağırmak için biniyo.g55 ide unutmamak lazım.oda al sok araziye araçlardan.patrol wx bi elin parmaklarını geçmez herhalde.

Ne o Duster'a rakip mi arıyorsunuz. Rubicon, Fj, vs... ;D Korktunuz galiba ;D

duster i kayışdağına çıkartsanızda bu iş bitse artık :smiley:
söz kalırsanız çekeceğim.

AL1820' Alıntı:
duster i kayışdağına çıkartsanızda bu iş bitse artık :smiley:
söz kalırsanız çekeceğim.

reno turkiye rezil olmamak için parası neyse biz verelim viyaduk yapın kayışdağına demiş.onu bekliyolar.

Kayışdağı mı kalmış artık yahu, vız gelir orası diyorum inanmıyorsunuz. Videoları koyduk biraz gözünüz korksun diye, hala kayışdağı yahu ;D

ümiterkan' Alıntı:
Kayışdağı mı kalmış artık yahu, vız gelir orası diyorum inanmıyorsunuz. Videoları koyduk biraz gözünüz korksun diye, hala kayışdağı yahu ;D

eğitimci duster ve düstur sahibi büyük düşünür iyi bilir.adamın biri halepte on arşın sıçradım demiş bi cemiyette.arkadaşları meydanı boşaltmış.halep ordaysa arşın burda hadi uç demişler.romanyada araziyi fethettiyse duster buyursun kayışdağı burda,sadece tırmanma.kanal yok zıplama yok engebe yok.vatan yahut kayışdağı

tyt.fan' Alıntı:
eğitimci duster ve düstur sahibi büyük düşünür iyi bilir.adamın biri halepte on arşın sıçradım demiş bi cemiyette.arkadaşları meydanı boşaltmış.halep ordaysa arşın burda hadi uç demişler.romanyada araziyi fethettiyse duster buyursun kayışdağı burda,sadece tırmanma.kanal yok zıplama yok engebe yok.vatan yahut kayışdağı

Romanya'daki araziden sonra kayışdağı'nın bir havası kalmadı gibi ;D

Duster'ın Romanya arazi performansı hakkında ne düşünüyorsunuz, yorumlarınız nelerdir ? ;)
Çıkıp da şimdi bu da arazi mi yahu, ben oraya opel corsayla çıkarım demeyin, gülerler adama ;D

ümit bey, o aracın sizinkiyle alakası yoktur,
bu kadar güveniyorsanız aracınıza arşın çok
uzakta değil

ümiterkan' Alıntı:

Yahu yapılacak iş basit.Kendi DUSTER"inizi vurmaya korkuyorsanız Kayışdağı"na,gidin satıcıya önce bırakın "Bu araç şöyle off-roadcı,böyle dere-ırmak geçici.." deyip sallasın.Sonra test için binin birlikte ve gelin Kayışdağı"na.Halep"le arşını teraziye koyup tartın,bizi de davet etmeyi unutmayın.Siz yapmazsanız ben yapacağım valla,TYT arkadaşı da davet edeceğim,bi tur o atacak bir tur da ben.Sonunda bu olacak galiba :D

Test elemanının yüzünü görmek için bile değer aslında ;D

BORC 2011'den kareler

sfa4b.jpg

qeO2v.jpg

3llty.jpg

qScoP.jpg

xQOj1.jpg

GRdXH.jpg

HnJk6.jpg

pbZlD.jpg

biz hala duster offroad yapar mı yapamaz mıyız muhabbetindeyiz, atı alan üsküdarı çoktan geçti bile, bence bu araç hertürlü offroad yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR