Ynt: Off Roadçu Duster
Biliyorsun eğer offroad yapacaksan modifiye şart, Duster'ın modifiyeleri de standart bir modifiye, bir Duster parası değil merak etme, sadece lastik, süspansiyon, rollcage, skid plate, vinç, Ayrıca bizim buralarda ağır offroad parkurları yok, olanlar da sorun çıkarmıyor bize. Olmazsa ortak bir yerde buluşup araçları kapıştırırız, kalırsak çekersin bizi ;D hem değişik bir ortamda mangal yapmış oluruz
darktreys' Alıntı:daha önceki mesajlarımda ne yazmıştım , koç holdingin sahibi olurum alırım dusteri paldır küldür girerim her yerden geçerim. oda bana dokunmaz ama bu videoalardaki araç bir duster parası daha modifiye edilmş... çok zenginseniz alın dusterı modifiye edin gerçek anlamda bir offroada sokun... öyle karlı yolda resim çekip mangal yapmayın.ben susmam siz haksızsınız duster sahipleri...
Biliyorsun eğer offroad yapacaksan modifiye şart, Duster'ın modifiyeleri de standart bir modifiye, bir Duster parası değil merak etme, sadece lastik, süspansiyon, rollcage, skid plate, vinç, Ayrıca bizim buralarda ağır offroad parkurları yok, olanlar da sorun çıkarmıyor bize. Olmazsa ortak bir yerde buluşup araçları kapıştırırız, kalırsak çekersin bizi ;D hem değişik bir ortamda mangal yapmış oluruz