Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,940
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

tyt.fan' Alıntı:
yarın modokoda buluşalım.suzuki konusunda en iyilerden biri olan nihat usta nın atelyesine uğrayalım.müsaitse duster suzuki kıyaslamamızda danışalım.ben sadece 20 yıldır filan hem rally hem offroad izleyen biriyim.camel elemeleri ,ilk off road yarışları incirli de şimdi adliye olan yer motocross pistiydi,orda yapılan ilk yarışlardan bu yana belgradda bilezikçi çiftliği etapları camel etabı
bir ara ilfer offroad team taraftarı olarak :smiley: izmit adapazarı filan da yarış izlemeye gittim.ben sadece izleyici olarak orda yapılanlar offroad yarışı ise duster bu işi kovalayamaz diyorum.ama hafta sonu kumsalamı girersiniz,pikniğemi gidersiniz kır bayır gezermisiniz fazla bişi beklememek lazım bence arazi kabiliyeti olarak.bekleyenlerede fazlasını vaadetmemeli satan

Bir zamanlar Duster Kayışdağı'na da çıkamaz demiştiniz Murat Bey ;D

Etiketler

ümiterkan' Alıntı:
Bir zamanlar Duster Kayışdağı'na da çıkamaz demiştiniz Murat Bey ;D

hâlâ da diyorum.görüntülerdeki çıkış akşamcı rampası.daha önce söylemiştim.kartal anadolla çıkılıyor diye.iyi izlemiyorsunuz bakıyorum yazdıklarımı.burdan çıkmamıştık dedikleri iniş var kayışdağında ralli başlığı altında.inmedikleri rampa bizim rampa sanırım.tek kayışdağı fanatiği benim galiba forumda tek ben cevap veriyorum 10 15 duster severe.bir yanda milli maç.
yarın ben ilker beyin sağ koltuğuna oturacağım.balatanın kokusunu içerde almak istiyorum :smiley:

tyt.fan' Alıntı:
yarın modokoda buluşalım.suzuki konusunda en iyilerden biri olan nihat usta nın atelyesine uğrayalım.müsaitse duster suzuki kıyaslamamızda danışalım.ben sadece 20 yıldır filan hem rally hem offroad izleyen biriyim.camel elemeleri ,ilk off road yarışları incirli de şimdi adliye olan yer motocross pistiydi,orda yapılan ilk yarışlardan bu yana belgradda bilezikçi çiftliği etapları camel etabı
bir ara ilfer offroad team taraftarı olarak :smiley: izmit adapazarı filan da yarış izlemeye gittim.ben sadece izleyici olarak orda yapılanlar offroad yarışı ise duster bu işi kovalayamaz diyorum.ama hafta sonu kumsalamı girersiniz,pikniğemi gidersiniz kır bayır gezermisiniz fazla bişi beklememek lazım bence arazi kabiliyeti olarak.bekleyenlerede fazlasını vaadetmemeli satan

Ben tarafsızlıktan yanayım suzuki ustası tabi suzki yi övecek yapmayın lütfen :smiley:

S.DEVECİ' Alıntı:
Ben tarafsızlıktan yanayım suzuki ustası tabi suzki yi övecek yapmayın lütfen :smiley:

suzuki ustası değil.suzuki konusunda en iyilerden .anadol böcek,silverado,pacero,toyota ne götürürseniz onu adam edebilen bir zanaatkâr bildiğim kadarıyla.yarıştırdığı hybrid bir araba var.şasi galiba defender aks motor vitara ön taraf samurai ilginç bir araba.ve xj lere kafa tutuyo.ona sorarız duster ı yarışcak hale getirmek kaça malolur hatta olurmu.

duster yarışabilecek finish görebilecek bir araçsa onu modifiye edebilecek çok usta ve bütçesini harcayabilecek çok yarışçı var.sadık vefa bey ısrarla cj ile yarışıyo.yurt dışında bulgaristana filan cj ile gidiyo yarışmaya,kubilay bey var büyük para harcayıp bir araç yaptırmıştı kubicar adında,güneş top bey var ,can tahincioğlu bey var buggy e 2 3 duster parası harcamış olmalı.dusterda ışık görürlerse yarıştırabilecek atölye ve bütçeler var emin olun.bakalım o ışığı ilk kim görecek varsa eğer
reno grubunda araçlar modifiye edip yarışan yarıştıran ethem bey var ethem genim.otodrom denemenizde ona gösterseydiniz duster performansını bence bir duster modifiyesi için gerekeni yapar hatta direksiyonuna bile geçer belki

isoff challange 2 ci ayak temmuz ayı içinde turladığınız parkurda yapılacak.kenan çarpışantürk ten rica etsek.duster en hızlı tur zamanını yapsa.bizde resimlesek.yapabileceği en iyi performansı kenan çarpışantürk le yapar bence.bugün kayışdağında iniş videosunu seyrettiğimiz sürücüde çok sağlam kullanıyo.o turlasa dip gaz kemerburgazda

SERKANEFE' Alıntı:
kardeşim gel yarın ben taksimin asmalımescit taraflarında calısıyorum saat 15 gibi cıkıcam o saatlerde orda olursan beraber gidelim.

Yarın 15:00 de Tünel'de olacağım, detayları özelden mesaj attım, tekrardan konuşuruz.
Gelirken kanatları sucukları kendimiz getirelim de, mangalı kim getiriyor? ;D

Görüşmek dileğiyle..

Evet Murat bey haklı,çıkış yapılan rampa burası değil bencede.Zigana resturantın karşısından çıkan rampa gerçek olan.Vitara ile çıkan(resimdeki) arkadaş " Diferansiyel kiliti olmayan araç çok zor çıkar ama inanılmaz zevkli bir rampa.." demişti.Neyse yarın bende motosikletimle gelmeye çalışacağım ;)

Alper ÖZGÜVEN' Alıntı:
Bugün Ferhatpaşa"da işim vardı.Uğramışken DUSTER"cilerin ısrarla davet edildiği tırmanış yolunu görüntüleyeyim dedim.Yolun başından çektiğim fotolarla başlayacağım,eminim ki gözünüze kolay görünecek ama en son yayınlayacağım resim daha net fikir verecektir.İşin en güzel tarafı çekim yaparken tırmanan bir Vitara"ya rastlamam.Dönüş yolunda parkurla ilgili kısa bir söyleşide yaptık kendisiyle.

Bu resmi motosikletimle 100-200 metre tırmandıktan sonra çektim.Ne kadar da basit bir parkur olarak görünüyor değilmi? :smiley:

Yolda sizi bekleyenlerden sadece biri ;)

Vitara inişe geçmiş,yaklaşıyor

Çamurlu bir geçiş var ileride,muhtemelen yukarılarda daha fazla

Kendisi de Gezenbilir üyesi olan dostumuz,parkurun çok zor ama çok zevkli olduğunu,özellikle inişin daha zor olduğunu bildirdi.DUSTER burayı belki tırmanır ama sürdürülebilir bir verimlilik alınabilinir mi,devamlılık arz eder mi inanın bende şüpheliyim

Vitara parkuru tamamlamak üzere.Ben de sanırım 100-200 metre değil,daha fazla tırmanmışım.Belki daha da fazla tırmanabilirdim ama çok sıkışık bir zamanıma denk geldi :smiley:

Şimdiki fotoğraf ana parkurun solunda ki(yaklaşık olarak 2 km solunda) küçük parkur.Nispeten daha basit görünüyor.

Ve aslı parkurun uzaktan görüntüsü.Cep telefonuyla çektiğim için net değil.

Birde dikkatli bakarsanız,iki ayrı tırmanış var.Yani zirveden önce bir tepe ve sonrasında ki asıl tepe ve zirve.

Gidip görmek isteyenler,Yeditepe üniversitesinden sonra sola doğru yol kıvrılır,sonrasında gelen büyük kavşaktan sağa dönünce Zigana resturantın tam karşısına düşüyor.

Saygılarımla.

darktreys' Alıntı:
DUSTER OFFROAD ARACIDIR.İŞTE O KADAR ARTIK KABULLENİN YILLARDIR NELERE BİNİYORUZ ADAMLAR YAPMIŞ İŞTE BIRAKIN DALGA GEÇMEYİ YARIN SATIP DUSTER ALIN.

Burada ki tartışma "Off-road" kelimesinden kaynaklanıyor.Off*-road kelime olarak "Yol dışı" demektir.DUSTER yol dışına çıkar mı peki?Evet elbette çıkar ama Off-road dendiğinde" hard off-road" düşünüldüğü,hard off-road akla geldiği için buna itirazlar yükseliyor.Aslında off-road tanımını sorgulamak ve gerekirse ara sınıflandırmalar yapmak lazım bence.

Örneğin konu başlığı "Soft off-roadcı DUSTER " olabilirdi ;)

dusterilker' Alıntı:
son durum ne kimler kaç kişi geliyor
mangalı kım getırıyor ?

mertakbaş ile ben geliyorum 2 kilo kanatta aldım hazır, mert hazır küçük bi mangal alıcak ama sanırım yetmicek, bi mangal daha getirebilecek olan varsa getirirse güzel olur, ayrıca abi ben saat 3 gibi şirketten çıkıcam mertlede taksimde 3 gibi görüşücez, seninle kaç gibi buluşalım ?

SERKANEFE' Alıntı:
mertakbaş ile ben geliyorum 2 kilo kanatta aldım hazır, mert hazır küçük bi mangal alıcak ama sanırım yetmicek, bi mangal daha getirebilecek olan varsa getirirse güzel olur.

hadi bakalım hayırlısı yarın ak duster kara duster piyasaya çıkacak yanınıza büyük bir bayarka ında zirvede sallamayı unutmayın heycanla bekliyoruz resimleri....

ümiterkan' Alıntı:
Duster, 4 Haziranda yapılacak bir organizasyon için hazırlık yapıyor, ayrıntılar yakında belli olur ;)

[attachment=1]

Kaynak: http://www.facebook.com/DUSTER.4X4.EVERYONE

Türkiye de Dacia Duster için 04 Haziranda bir organizasyon yapılmadı yapılmayacaktı da ama sayenizde Kayişdağı organizasyonu kendiliğinden oluştu :smiley: saat 16:00 da 7tepe Ünv. önünde buluşmak üzere :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri