Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,940
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

img3240u.jpg

img3273x.jpg

img3280s.jpg

img3284vy.jpg

img3305s.jpg

img3320d.jpg

img3382o.jpg

img3393g.jpg

img3395c.jpg

img3396s.jpg

img3399l.jpg

img3402uh.jpg

img3406w.jpg

img3407sk.jpg

img3413m.jpg

img83

Etiketler

Bu duster şahıs aracımı yoksa firma yada duster test aracı filanmı?
:smiley:

Duster çok bozdu acayip bozdu....

http://www.youtube.com/watch?v=q3G-VpI702Q

ilker beyle diğer denemeleri gezdiği ortamlar hakkında konuşma fırsatı bulduk.bu arada bugün oraya kadar gelen hezimete uğramışlığın verdiği harareti dindirmek için su kola gıda tedariği yapan ve hezimetin verdiği şoktan ve yaşın verdiği unutkanlıktan dolayı isim olarak değil gezenbilir nikleriyle yada serkan beyin arkadaşı şeklinde zikrettiğim dostlardan özür dilerim.
şaka bir yana dünki görüntüleri izlediğimde iddaa hakkında gelirken konuştuğumuz osman arkadaşım zaten kaybetmişsin iddayı gitmeyelim istersen sana mor giydirmekle kalmazlar üstüne bide dalgalarını geçerler,istermisin şimdi biz çıkamayalım dedi.önden biz çıkarsak taş vs fırlatırız cam çerçeve kırarız diye sondan çıkalım sallana sallana çıkarız diye girdik yola.yola greyder sokulmuş giriş ve ilk düzlük biraz düzeltilmiş.dalga geçmek için vaay dustercılar dün yolu greydere düzeltirmişler filanda dedim.serkan bey aracını toza sokmak istemeyince iki araca 4 er kişi çıklalım dedik.duster dört kişi ile ilker beyinde iddalı plotajıyla dip gaz tozu bırakıp tepeye doğru kayboldu.biz 4L yavaş yavaş çıkarken aramızdaki mesafe dahada arttı.bir ara duster gözden kaybolunca tamam yırttım mor giymeyeceğim dedim.o sırada bizim suzuki bayıldı ve çıkmak istemedi bir iki denedik baktık olmuyor iki arkaş indi ve tekrar denedik.değil duster ın kapasitesi inlete inlete çıktık.gözden kaybettiğimiz ilker bey tepede ki ufak tefek çukur rampalara duster la girip çıkıyodu.ilker bey auto da çıktım lock a almadım 3 le geldim sona doğru 2 yi kullandım
dedi.sonra inanmayan gözlerle baktığımı görünce otur sağ koltuğa gidelim kalanları alalım çıkarken görürsün dedi.biz ilk rampayı inerken serkan bey ve arkadaşı oflaya poflaya tepeye doğru çıkıyodu.aslında iddaa kaybeden sıfırdan tepeye yürüsün olmalı.insana yapılacak en büyük eziyet o rampayı yürütmek.inerken açıkçası bizim çıkamadığımız rampadan tırstım.ufalanan bir malzeme lastikler tutunmazsa vs.fakat gayet kararlı kaymadan çizgiyi kaybetmeden indik ve girişten tekrar tepeye yöneldik.ilker beyin sürüşü çok iddalı onu belirteyim.kaç duster sahibi yada 2011 spect arabası olan biri aracı o hız ve o aksiyonla yokuşa sürer bilemem.ama o tarz abanılmasa ufak bir kararsızlık aracı belki bayıltırmı bilemem.bayağı devirli bizim takıldığımız rampada dahil altı sütmeden vurmadan zorlanma kesilme olmadan çok düzgün tepeye vardık.fbmy mesut beyde wj cherokesiyle tek nefeste çıktı ama kafamızdaki algı o gerçek bir arazi aracı onun için çok normal.gerçekten araç kendinden 2 3 saniye önce sesiyle geliyorum dedi sanki vantuzla tutunmuşçasına tık diye çıktı.kendini aracını denemek isteyen için kayışdağı orda.belki otoban haline getirirsiniz bir daha adı anılmaz.ama o son iki rampa gerçek testlerden biri bence

tyt.fan' Alıntı:
ilker beyle diğer denemeleri gezdiği ortamlar hakkında konuşma fırsatı bulduk.bu arada bugün oraya kadar gelen hezimete uğramışlığın verdiği harareti dindirmek için su kola gıda tedariği yapan ve hezimetin verdiği şoktan ve yaşın verdiği unutkanlıktan dolayı isim olarak değil gezenbilir nikleriyle yada serkan beyin arkadaşı şeklinde zikrettiğim dostlardan özür dilerim.
şaka bir yana dünki görüntüleri izlediğimde iddaa hakkında gelirken konuştuğumuz osman arkadaşım zaten kaybetmişsin iddayı gitmeyelim istersen sana mor giydirmekle kalmazlar üstüne bide dalgalarını geçerler,istermisin şimdi biz çıkamayalım dedi.önden biz çıkarsak taş vs fırlatırız cam çerçeve kırarız diye sondan çıkalım sallana sallana çıkarız diye girdik yola.yola greyder sokulmuş giriş ve ilk düzlük biraz düzeltilmiş.dalga geçmek için vaay dustercılar dün yolu greydere düzeltirmişler filanda dedim.serkan bey aracını toza sokmak istemeyince iki araca 4 er kişi çıklalım dedik.duster dört kişi ile ilker beyinde iddalı plotajıyla dip gaz tozu bırakıp tepeye doğru kayboldu.biz 4L yavaş yavaş çıkarken aramızdaki mesafe dahada arttı.bir ara duster gözden kaybolunca tamam yırttım mor giymeyeceğim dedim.o sırada bizim suzuki bayıldı ve çıkmak istemedi bir iki denedik baktık olmuyor iki arkaş indi ve tekrar denedik.değil duster ın kapasitesi inlete inlete çıktık.gözden kaybettiğimiz ilker bey tepede ki ufak tefek çukur rampalara duster la girip çıkıyodu.ilker bey auto da çıktım lock a almadım 3 le geldim sona doğru 2 yi kullandım
dedi.sonra inanmayan gözlerle baktığımı görünce otur sağ koltuğa gidelim kalanları alalım çıkarken görürsün dedi.biz ilk rampayı inerken serkan bey ve arkadaşı oflaya poflaya tepeye doğru çıkıyodu.aslında iddaa kaybeden sıfırdan tepeye yürüsün olmalı.i ama sona doğru bayıltıcı iki eğimi var.çaylarını içip manzasana yapılacak en büyük eziyet o rampayı yürütmek.inerken açıkçası bizim çıkamadığımız rampadan tırstım.ufalanan bir malzeme lastikler tutunmazsa vs.fakat gayet kararlı kaymadan çizgiyi kaybetmeden indik ve girişten tekrar tepeye yöneldik.ilker beyin sürüşü çok iddalı onu belirteyim.kaç duster sahibi yada 2011 spect arabası olan biri aracı o hız ve o aksiyonla yokuşa sürer bilemem.ama o tarz abanılmasa ufak bir kararsızlık aracı belki bayıltırmı bilemem.bayağı devirli bizim takıldığımız rampada dahil altı sütmeden vurmadan zorlanma kesilme olmadan çok düzgün tepeye vardık.fbmy mesut beyde wj cherokesiyle tek nefeste çıktı ama kafamızdaki algı o gerçek bir arazi aracı onun için çok normal.gerçekten araç kendinden 2 3 saniye önce sesiyle geliyorum dedi sanki vantuzla tutunmuşçasına tık diye çıktı.kendini aracını denemek isteyen için kayışdağı orda.belki otoban haline getirirsiniz bir daha adı anılmaz.ama o son iki rampa gerçek testlerden biri bence

Murat Bey anlatımlarınızla ordaymışız gibi olduk, çok teşekkürler :smiley:

AL1820' Alıntı:
kayışdağını ağlatmışsınız ;D

ali bey saat 3 buçukta mesajınız gelince ilk hezimeti yaşadım.iddaam ı kaybettim duster zirve yaptı.ama hem ilker bey ve grubu hem buradaki atışmalarımız okuyarak oraya gelen gezenbilirciler güzel vakit geçirdik.bir ara kayalıderedeki vericilerin olduğu tepeyi işaret edip ilker bey şurası kayışdağı tepesi dediysemde yutturamadım.ilker bey aracı tanıtım aracı olarak ta kullandıklarından çizilsin çarpılsın istemediklerini limitlerini zorlamadıklarını söyledi.gerçi tam ayrılırken yarım metre derinliğindeki katmerli mayalanmış çamur birikintisine gazlayıp girdi ama ben şilede sofularda orman içi yollarda tekrarlayalım dediğimde aracın dal çalı vs çizilmesinin risk olacağını söyledi.araba o kadar yüksek performans kullanıma yüksek devirli gazlamalı sürüşe rağmen iyi durumda.sanırım 6 bin km filan dedi ilker bey.bu kullanıma 60 binde ne hale gelir o tartışılır:smiley:fakat ilker beyi ikna edemedik şimdilik.önümüzdeki günler temmuz isoff challenge ayağı öncesi bir sofular karakiraz kumsal testine razı edebilirsek ilker beyi duster ı birde kumda görebiliriz.bunun satışa herhangi bir yansıması olmaz çünki 2011 için çok sıra var da dedi bu arada ilker bey.benim hem tepeye çıkamaz iddaam hemde satış için piar tezim çürüdü:smiley:ilker bey pazartesi tartışmanın en koyu yerinde site üyesi olunca acaba feyk karaktermi diyede düşünmedim değil

Arkadaşlar cidden merak ettim, o araç şirket aracımı yada duster tanıtım test aracımı , kullanan ekiptede renault şapkaları megan t-shirtleri görünce merak ettim.

Tempus' Alıntı:
Arkadaşlar cidden merak ettim, o araç şirket aracımı yada duster tanıtım test aracımı , kullanan ekiptede renault şapkaları megan t-shirtleri görünce merak ettim.

Duster test aracı ... ;)

Alper ÖZGÜVEN' Alıntı:
Evet kesinlikle fotoğraflar gerçek eğimi göstermiyor.Çıplak gözle görünce açıkcası dif kilitsiz araçlar asla çıkamaz demiştim ama eğer benim gördüğüm(Zigana restorantın karşındaki) rampayı çıktıysa DUSTER,tek kelimeyle tebrik ediyorum. ::smiley: ;)

Benim dediğim çıktı aslında,kimse DUSTER"ini feda etmiyorsa,test arabası bulalım demiştim,İlker bey Hızır gibi yetişti. :D Ona da hem beyefendi kişiliğinden,hem de gösterdiği çabalardan dolayı teşekkür eder,başarılarının devamını dilerim.

zigana nın karşısı eğimi çok değil sanki.o girişi geçip evlerin karşısından ferhatpaşaya gidişteki sağ viraj içi girişten girdik.oranın zirve öncesi 2 rampası çok dik.giriş karşısında yıldız zımpara var.girişi temizlemiş greyder.çamur havuzu vardı hem ufalmış hem takır takır kuru.yarıklarda yok kadar az.yol girişten sonra 200 250 metre düzeltilmiş.ilk girişi geçebilse standart otomobil gider.otoban olmuş yani.ama tepe aynı .bide üzerine inşaat artığı dökülmüş az miktarda.çok kaydırdı bizim cooper stt leri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri