Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,940
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

Ben en çok Murat beyin mor tişortlu fotoğrafını merak ediyorum:smiley: Bu gün şirketteki işlerim nedeniyle katılamadım pazartesi anlatır artık arkadaşlar şirkkete bana.

Ben en çok Murat beyin mor tişortlu fotoğrafını merak ediyorum:smiley: Bu gün şirketteki işlerim nedeniyle katılamadım pazartesi anlatır artık arkadaşlar şirkkete bana.

S.DEVECİ' Alıntı:
ama resim için en anlamlı yer, duster ın direksiyonu ne derseniz ;D

S.DEVECİ' Alıntı:

Al benden de o kadar. Çünkü Duster'ın çıkamayacağına dair bir kuşkumuz yoktu. İlla da tişört.

dusterilker' Alıntı:
Yoldayim Blackberryden okuyorum fazla yazamasamda... Ben de foto yada video yok sadece zevk yapmaya gittim bugun
ilker bey siz de olmasada ekipteki arkadaşlarda illaki vardır..

kesinlikle beklediğimin üzerinde bir performans izledim.hemde 5 6 iniş çıkış.ilker bey o kadar zevk aldıki inip çıkmalardan bir şişe su kola ekmek vs şeklinde defalarca çıkıp indi.serkan efe aracını tozun toprağın içine haklı olarak sokmadı.bu arada ali bey saat 3 buçuk gibi gelmekten vazgeçti yada gerçekten işi çıktığındam sms le gelemiyeceğim dedi.daha önce birlikte çıktığımız bir arkadaşımın aracıyla gittik yeditepe ünv önüne.hala iddaa ediyordum sizin çıktığınız yol bizimki değil.arkadaşım cep telefonunda son çıkışımızın kaydını göstermeside ikna etmedi.orman girişine kadar iddaya devam ettim.serkan bey ıaracını sokmamaya karar verince ilker beyin araca ve bizim araca 2 şer kişi alıp 4 er kişi çıkmayı denedik.önden ilker bey dusterı ile gazladı gaz kesmeden tepeye doğru tozu dumana katıp gözden kayboldu.bizim aracımız mt lastikli suzuki vitara üçüncü rampada kesildi.iki üç zorlamadan sonra araçtaki iki arkadaşı zoraki indirip tepeye çıkmayı başardık.ilker bey zirvedeki küçük dik tepeleride teker teker yokluyordu.sonra ilker beyin aracıyla başlangıç noktasına inip yukarı çıkışta bıraktığımız arkadaşlar için döndük.beklemekten sıkılan serkan bey ve arkadaşı biz inerken yürüyerek tepeye çıktılar.biz son kayışdağı yolcusunu alıp tekrar tepeye doğru duster la dip gaz yola çıktık.inerken eğim gözümü çok korkutmuştu çıkış epey bi dip gaz tekrar tepeye çıktık.ufak bir ilk morarma değerlendirmesinden sonra ilker bey tekrar başka bir otomobille gelen arkadaşlarını almak için aşağı indi.o ara girişte başka bir araç gördük başka bir duster mı derken fbmy nikli dostumuzda gazı köklemiş vaziyette tepeye çıktı.tepede çıkamaz diyen tek mor ben duster ın çıkışını gayet güzel vs değerlendiren 7 8 kişi vardı.benim mor tişört giyme seromonim tedariksiız gelindiğinden bir başka geziye kaldı.mangal yakıldı.fbmy dostumuz mangalı beklemeden ayrıldı.önce hem tepeye dip gaz çıkıp beni morartan yanında duster ekibinin ikramıda hazırdı.morarama üstünede mangalda pişenler afiyetle yenildi.üzerinede fbmy dostumuzun tatlı yiyelim tatlı konuşalım diyerek getirdiği baklava yenildi.bu arada ilker bey ve duster tepe aşağısı tepe üzerinde ayak basılmamış yerlerde mekik dokudu.duster kayışdağına hoplaya zıplaya çıktı.hemde en az 5 6 kez ve ortalama 4 yolcuyla.ben çok çok iddaa ettiğim bu bahsi morarak birazda şaşırarak kaybettim.benim duster offroad kullanıma uygunmuş demem ne ifade eder bilemem.ama sadece toprak mıcırlı bazen 45 derece eğimli çok çok bozuk yer yer yarıklar olan yaklaşık 800 m 1 km yi hiç zorlanmadan deflarca indi çıktı.son inişte orman içi yangın yollarındada sıradan bir otomobille kıyaslanmıyacak biçimde yol aldı.isoff challenge gibi bir ortamda rakiplerine karşı ne yapar bilemem.ama o parkuruda çok zorlanmadan dönebilecek kapasitesi var

Önce Duster'a

palmas.gif

palmas.gif

palmas.gif

palmas.gif

Bu da Murat Bey'e

palmas.gif

palmas.gif

palmas.gif

palmas.gif

çıkılmaz diye iddaa ettiğim yer sen abartmışsın adam 2 3 cü vitesle çıktı denilecek bir yer değildi.yürüyerek çıkan serkan bey ve diğer arkadaşlar eğimi anlatırlar mutlaka.zirveden önceki ikinci rampa kısa ama bayıltıcı bir eğimi var.fbmy dostumuz wj cherokesiyle tek nefeste çıktı o araç için sanırım gayet normal.fakat duster hilesiz hurdasız itmesiz kakmasız herseferinde 4 er 5 er yolcuyla basa basa tepeye çıktı.bu mor günümde beni tek anti duster cı olarak dacia fan larına yem eden ali bey i esefle kınıyor,hem istanbulun diğer yakasından bu performansı ıspat için kayışdağına gelen ilker bey ve arkadaşlarına serkan bey ve arkadaşlarına olacağı bilmesine rağmen genede işini bırakıp tepeye gelen fbmy dostumuza ve diğer gezenbilirci arkadaşlara teşekkür ederim.ilker bey biraz aliağaoğlu edasıyla sık sık çıkarım dedim çıktım demesine rağmen tepenin ve duster ın keyfini çıkardı.burda arasıra sınırı aşıp kırıcı olduğumuz anlar hiç olmamış gibi duster sevenlerle birlikte başka gezilerde görüşmek üzere ayrıldık.güzel ve eğlenceli bir akşam üstü yaşadık.vakit ayırıp gelen tüm dostlara tekrar teşekkür.benden şimdilik bu kadar.başka bir gezide mor bir t-shirtle tekrar sizlerle görüşebilmek dileğimle iyi akşamlar.benim hem fazla fazla yediğim tavuk sucuk ve üzerine güzel bir baklavayı hemde benim için bu ağır yenilgiyi hazmetmem gerekiyor.

tyt.fan' Alıntı:
çıkılmaz diye iddaa ettiğim yer sen abartmışsın adam 2 3 cü vitesle çıktı denilecek bir yer değildi.yürüyerek çıkan serkan bey ve diğer arkadaşlar eğimi anlatırlar mutlaka.zirveden önceki ikinci rampa kısa ama bayıltıcı bir eğimi var.fbmy dostumuz wj cherokesiyle tek nefeste çıktı o araç için sanırım gayet normal.fakat duster hilesiz hurdasız itmesiz kakmasız herseferinde 4 er 5 er yolcuyla basa basa tepeye çıktı.bu mor günümde beni tek anti duster cı olarak dacia fan larına yem eden ali bey i esefle kınıyor,hem istanbulun diğer yakasından bu performansı ıspat için kayışdağına gelen ilker bey ve arkadaşlarına serkan bey ve arkadaşlarına olacağı bilmesine rağmen genede işini bırakıp tepeye gelen fbmy dostumuza ve diğer gezenbilirci arkadaşlara teşekkür ederim.ilker bey biraz aliağaoğlu edasıyla sık sık çıkarım dedim çıktım demesine rağmen tepenin ve duster ın keyfini çıkardı.burda arasıra sınırı aşıp kırıcı olduğumuz anlar hiç olmamış gibi duster sevenlerle birlikte başka gezilerde görüşmek üzere ayrıldık.güzel ve eğlenceli bir akşam üstü yaşadık.vakit ayırıp gelen tüm dostlara tekrar teşekkür.benden şimdilik bu kadar.başka bir gezide mor bir t-shirtle tekrar sizlerle görüşebilmek dileğimle iyi akşamlar.benim hem fazla fazla yediğim tavuk sucuk ve üzerine güzel bir baklavayı hemde benim için bu ağır yenilgiyi hazmetmem gerekiyor.
güzel bir akşam olmuş ve konu hakkında artık bir karara varılmış.. güzell

bhdrslck' Alıntı:
Duster küçük bir crossover ve vitara'nın jimny'nin vs. geçebileceği heryerden geçeceği aşikar. Ama Hummer'da değil tabi bu araç. Kullanımı zevkli ve gayet konforlu. Eleştirilecek yeri elbette çok ama eleştirenler önce bir kullansınlar ve dacia diye ön yargı ile yaklaşmasınlar. Ben yaylalarda denedim çok zorlamasamda vurduğum yerlerde hiç ama hiç zorlanmadı :smiley:)
Çok emin olmayın internette 12 dk bir test videosu var testte jimyy duster ve niva var.
araçların hepsi orjinal fabrikadan çıktığı gibi araçları dik bir eğime vuruyorlar. jimmy ve niva o eğimi rahatlıkla çıkıyor ama duster çıkamıyor. Low vitesinin avantajı.

http://www.kabeleins.at/auto/abenteuer_auto/videos/clips/clip_im-vergleich-dacia-duster-lada-niva-suzuki-jimny_181020/

Siz izleyebiliyormusunuz bir bakın.

tyt.fan' Alıntı:

Ohhhh. Murat bey'in Duster'da neymiş iddiasına, Duster işte bu diyen ve ispatlayan arkadaşlar sayesinde ay başında çıkacağım Karadeniz ve yaylaları seyahatine gönül rahatlığı içinde çıkacağım. Teşekkürler Murat bey ve Duster'cı arkadaşlar ;)

Herkese iyi akşamlar.
Etkinliğe katılan herkese çok çok teşekkürler, çok eğlenceli bir gün geçirdik.

Uploaded with ImageShack.us
Beklenen resimler ve videolar ilerleyen saatlerde burada olacaktır..
Suzuki 4 kişi olarak bizi yukarı çıkaramayınca, yaya olarak tepeyi "tırmandık". İnanın öyle basit bir diklik değil !
Meşhur "Morartan Yokuşu" da orda.. Piknikçi Duster'ın, mangala gidebilmesi için geçmesi gereken yol :D
Bu yolda 4-5 kişi ile 1:30-2:00 dakika aralığında tepeye ring servisi yapan Duster'a ayrıca teşekkürlerimi sunarım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri