Arama sonuçlarınız

1. muratkorkmaz54

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) ben tam bir tahoe hastasıyım ama bu site yüzünden mutlaka birtane cj 7 alacam hatta buldum birtane onu toplamak için hepinizden yardım alacam

2. muratkorkmaz54

Sıralı LPG Sistemlerinde Hangi Markayı Önerirsiniz?

Ynt: Sıralı LPG Sistemlerinde Hangi Markayı Önerirsiniz? ben tahoe alacam lpg li tasarruf sağlamazmı acaba benzinde çok yakar gibi geliyor
  3. muratkorkmaz54

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları daha neler görecez bakalım

4. muratkorkmaz54

Sıralı LPG Sistemlerinde Hangi Markayı Önerirsiniz?

Ynt: Sıralı LPG Sistemlerinde Hangi Markayı Önerirsiniz? lpg li olduğu zaman arazi araçları performans kaybı yaşıyormu kullananlar bilgilendirebilirmi acaba
  5. muratkorkmaz54

Satılık Chrysler Jeep CJ 7 (1980) (Satıldı)

Ynt: Satılık Chrysler Jeep CJ 7 (1980) (Satıldı) araç çok güzel de fiyatı bana biraz ağır gibi geldi ama tabiki hastası olan alacağı için fiyatta okadar önemli değildir

6. muratkorkmaz54

1999 Çift Kabin 4x4 Mitsubishi L200

Ynt: 1999 Çift Kabin 4x4 Mitsubishi L200 dostum aracın resimleri varsa ekle daha iyi olur illaki mail istersen muratkorkmaz54@hotmail.com ben ilgileniyorum amcam arıyor böyle bir araç ona göstereyim ona göre telefondada görüşürüz zaten burayada yakın

7. muratkorkmaz54

Chevrolet Tahoe - Lift Kit ve Diğer Ekipmanlar

Ynt: Chevrolet Tahoe - Lift Kit ve Diğer Ekipmanlar bende tahoe hastasıyım resim gönderirmisiniz aracın şimdiki haliyle ayrı yükseltme kiti vinci ile ayrı resim olursa daha güzel olur
  8. muratkorkmaz54

Gezenbilir Sakarya Grubu

Ynt: Gezenbilir Sakarya Grubu Ad - Soyad: Murat Korkmaz Doğum Tarihi ve Yeri: 1981 - Sakarya Memleket: Sakarya Semt: Geyve İlgi Alanı: Not: Bütün sakaryalıları bekliyoruzzzzzz.
  9. muratkorkmaz54

Tahoe Almak İyi Fikir mi ?

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ? çok teşekürler söylediklerini mutlaka gözönünde bulunduracam. tahoe ye birkere binme şansım oldu zaten ozamn aklım kaldı onda 2 seneden beri tahoe almak için heves ediyorum yazın kendi aracıma binmek nasip olacak inşallah ben sakaryalıyım buralarda...

10. muratkorkmaz54

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ? inşallah yaa artık araştırma bitti sıra tahoeyi bulmaya geldi sonrada onu güzel hazırlamak için iyi bir usta bulacaz

11. muratkorkmaz54

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) tam bir rezalet saygısızlığın daniskası...... bu ülkede hiçbirşeye saygı kalmadı
  12. muratkorkmaz54

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ? yardımınız için çok teşekürler allah nasip ederse bende önümüzdeki yaz bir tahoe ye binecem araştırıyorum temizbir araç bulursam alacam siz bir kullanıcı olarak size sorayım aksesuarsız bir tahoe alayım yoksa yükseltme kiti vinci ve diğer arazi aksesuarlımı...

13. muratkorkmaz54

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) çok sağol sezgin bey inşallah devamı gelirde albüme eklemeye devam ederim
  14. muratkorkmaz54

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları çok güzel bunlar devamı inşallah gelirde albüme eklerimm
  15. muratkorkmaz54

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) arkadaşlar bende jeep resimlerine hastayım elinizde varsa yollarmısınız biraz siteden toplamaya çalışıyorum biraz...

16. muratkorkmaz54

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) şunun duruşa baksana yaaa çok güzellll
  17. muratkorkmaz54

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) TEK VATAN, TEK BAYRAK, GERİSİ TEFERRUAT
  18. muratkorkmaz54

Satılık CJ5

Ynt: Satılık CJ5 ozan bey nekadar vergi veriyosun araca. ruhsat için ne masraf yaptınız

19. muratkorkmaz54

Satılık CJ5

Ynt: Satılık CJ5 balık baştan kokarmış biz türk milleti olarak herşeye eyvallah dediğimiz sürece bu böyle gidecek 7-8 bin lira edecek jeepde 980 ytl vergi ödüyor 40 bin ytl lik jeepte aradaki çelişkiye bakın yaa tamamen rezillik.. bukadar vergi alınırsa tabiki türkiyeye bişey olmaz zenginler...
  20. muratkorkmaz54

En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi?

Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi? abii bu neyaa çok güzel bayılıyorum şöyle arabalara neredeyse suyun içinde kaybolacak hala gidiyor yaaaa bunun videosuda vardır birde ondan eklede gözümüz açılsınnn

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri