Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,090
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

crocodile hunter' Alıntı:
alper abı jımmy ler kaç cc kaç hp

Jimny'ler Türkiye'de 1300 cc benzinli 86 hp olarak piyasaya sunuluyor.
Daha detay için Suzuki bölümüne bakabilirsin.

Alper

Etiketler

Teşekkür ederim Alper Bey zaten bir tereddütüm yoktu bu arada biz orada plaka derdinden pek sizlerle tanışma fırsatı bulamadık ya da isim olarak hatırlayamıyorum. bunu suçu ilk katılmamıza atıyorum. bir sonrakinde hep beaber güzel ve maceralı zamanlar geçirmek dileğiyle çok resmi bir diler oldu galibaa yahuu. :smiley:

Arkadaşlar moralimi bozan bir şeyden bahsetmek istiyorum. Geçen gün Corner Otell'e hayır yürüşü yaptık. Tabii siyasi ya da başka bir örgütlenmden olmadığımı halktan olduğumuz için Türk bayraklı ve meşaleli eylem yaptık. Bir grup kişi bir kaç email atarak Türk bayrağı taşıdığımız için eyleme geldiklerini fakat katılmadan gittiklerini söyledi. Tabii ki cevabımız sert oldu Tüek bayrağı taşındı diye katılmayacak insan veya derneğin bizim yanımızda yeri olmadığını zaten onların desteğine ihtiyacımız olmadığını söyledik ve gururla taşımaya devam edeceğimizi belirttik. BU tür insanlara hadlerini bildirmek için çoğunluğu sağlayıp Türkiye halkının kendine kendine yetebildiğini gösterelim.
Çok sinirlendim bir yandan da sevindim demekki her gruptan insan kurduğumuz plaformu önemsiyor ve üzerine yorum yapıyor
Bundan sonra yapacağımız etkinliklere Türk bayrağı ile sizleride bekliyoruz

Bilgi için Facebook da "Moda sahiline hançer dev Corner otele hayır platformuna üye olabilirsiniz

sevgiler

kedi' Alıntı:
Arkadaşlar moralimi bozan bir şeyden bahsetmek istiyorum. Geçen gün Corner Otell'e hayır yürüşü yaptık. Tabii siyasi ya da başka bir örgütlenmden olmadığımı halktan olduğumuz için Türk bayraklı ve meşaleli eylem yaptık. Bir grup kişi bir kaç email atarak Türk bayrağı taşıdığımız için eyleme geldiklerini fakat katılmadan gittiklerini söyledi. Tabii ki cevabımız sert oldu Tüek bayrağı taşındı diye katılmayacak insan veya derneğin bizim yanımızda yeri olmadığını zaten onların desteğine ihtiyacımız olmadığını söyledik ve gururla taşımaya devam edeceğimizi belirttik. BU tür insanlara hadlerini bildirmek için çoğunluğu sağlayıp Türkiye halkının kendine kendine yetebildiğini gösterelim.
Çok sinirlendim bir yandan da sevindim demekki her gruptan insan kurduğumuz plaformu önemsiyor ve üzerine yorum yapıyor
Bundan sonra yapacağımız etkinliklere Türk bayrağı ile sizleride bekliyoruz

Bilgi için Facebook da "Moda sahiline hançer dev Corner otele hayır platformuna üye olabilirsiniz

sevgiler
sevgili Aslıhan Bayrağımız konusundaki tavrınızı destekliyor ve size canı gönülden katılıyorum,bu tür eylemlerin amaçları konusunda bir fikre sahip olmayan insanlar düğün dernek havasında kuru gürültüye geliyorlar,aydın bir Türk kızına yakışan bir tavır sergilediğiniz için TEBRİKLER VE TÜRK İNSANININ AYDINLIK YÜZÜNÜ GÖSTERDİĞİNİZ İÇİN DE TEŞEKKÜRLER.

selam , bahsettiginiz konuya biraz gec kalmis olabilirm ama yinede ogrenmek isterim , tokattaki ihaledeki lr v8 araclarin kaca gittigi konusunda malumatiniz varmi ?
saygilar....zinciros

kedi' Alıntı:
BU tür insanlara hadlerini bildirmek için çoğunluğu sağlayıp Türkiye halkının kendine kendine yetebildiğini gösterelim.

Türkiye Halkı diye birşey yoktur...

Mustafa Kemal'den alıntı...

"Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yaşayan herkes TÜRK'tür, Ne Mutlu Türk'üm Diyene."

Atamızın bu sözünün virgülden sonrasını herkes bilir ama tamamını çok az kişi bilir.

Türkiyeli, Türkiye Halkı diye bişey yoktur...

bunlar emperyalistlerin uydurduğu ve yerleştirmeye çalıştığı kavramlardır.

Lütfen bunlara dikkat edelim...

f_untitledxm_59f04b1.jpg

dronder' Alıntı:
Türkiye Halkı diye birşey yoktur...

Mustafa Kemal'den alıntı...

"Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yaşayan herkes TÜRK'tür, Ne Mutlu Türk'üm Diyene."

Atamızın bu sözünün virgülden sonrasını herkes bilir ama tamamını çok az kişi bilir.

Türkiyeli, Türkiye Halkı diye bişey yoktur...

bunlar emperyalistlerin uydurduğu ve yerleştirmeye çalıştığı kavramlardır.

Lütfen bunlara dikkat edelim...
Haklısınız zaten bunu anlatmak içinde bayrak taşımamız gerektiğinini savunuyorum bizz "Türk Milletiyiz" ve gururla bayrağımızı taşıyacağız. Bana bu emaili atan kişiler bölücülük yapmaya çalışan Türk Milletini hafife alan kişiler. Gerekli cevabı en ağır şekilde verdik zaten vereceğizde
Bu arada yaptığımız çalışmaları fecabook "Moda sahiline hançer dev corner otele hayır grubuna üye olarak takip edebilirsiniz.
Görüşmek üzere

« Yanıtla #5180 : Bugün 14:02:56 »

Merhaba Aslıhan Hanım,

ağzınıza sağlık..Atamızın ''Ne Mutlu Türküm Diyene'' diyerek,bizlere vermiş olduğu mesajı anlayamamış olanların bu ülkede yeri yok!!
Bazende mozaik'ten bahsederler ''hani sevimli görülsün diye'' neymiş mozaik arkadaşlar!Türk Halkı,vatanı ile bir bütündür...mermer kadar da net ve sadedir...böl ile başlayan hiçbir cümlenin yeri yoktur,olmayacak ve olamayacaktır.
sevgilerimle

parodi' Alıntı:
nasıl bitmez alper ;D ;D ;D yan yana oturdukmu kapı kapanmıyo yahu ;D sorun bizdemi yani ;D

fatih alıştın tabii explorer'a veriyorsun ayarı ;) senin explorer'da da kapı kapanmıyor ; sol kolkukta oturunca diğer arabalardaki gibi uzanıp sağ kapıyı çekemiyorsun kolun yetişmiyor oraya kadar...Halbuki jimny'de direksiyonda oturup sağ ön lastiğin havasını bile kontrol edebiliyorsun. ;) (suzukici bir dost)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri