Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,107
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

inşallah hasan abi ewet bayabir yaknız hafta içi siizn oraya sürekli geliyorum tel numaranı msjla yollarsan hasan abi ararım müsaitsen bi cayını içmeye mutlaka urarım abim.
simge ütüye hayri abinin dükkana geliyorum cok yakınsınız bizm avcılarında toplanma yeri orası:D

Etiketler

Selam arkadaşlar,
Öncelikle bir türlü giripte hoşbulduk diyemedim. Hoşbulduk. Gerçi hşbuldum yani.
yakın zamanda sizlerin arasında tekrar olmayı çok istiyorum. Bu aralar protesto yüryüşleri, paneller falan derken dağıldım biraz.
Nursenciğim sana ayrıca teşekkür beni bu güzrl etkinliklere kattığın için. şidi dua ette bende bir araç edineyim yoksa başına ekşirimm:smiley: :smiley: :smiley:
:p

selamlar tekrar
bir kayboldum şimdi üst üste yazıyorum : : )
Düzcede okumuş bir arkadaşa rastladım kim var kim yok diye bakarken
bende üniversiteyi düzcede okudum hangi sene hangi bölüm ?

LPG.ye indirim yapıldığı gün öğle vakti Shell'den depoyu fulledim, 2,02'den vermişler, sonraki istasyonda 1,70 olduğunu görünce canım sıkıldı, :mad: sarı kırmızı renklerden uzak duracağım artık... ;D

Doğru söylüyorsun.Sarı-kırmızı renklerden fayda gelmez adama.
Havaları biraz artınca , bize geliyorlar.
Önleri 4 , arkaları 6 yapıyoruz , gidiyorlar. ;D

Ahbe dostum tam şanssızlık seninkisi ben konu başlığı bile açtım.Bende aldım enson yayla dönüşü 120 ytl tuttu,pompacı abi 99 ytl deyince hayırdır niye erken kestin dedim,oda doldu dedi,fiyatı bir gördüm şok şok.Abi indirim geldi deyince hemen yazayım dedim,sana yetişememişim. ;D ;D

Şanssızlık değil Shell kazığı, bir sonraki istasyonda 1,70 idi fiyat, BP ve Opet'te 1,70 iken Shell'de 2,02 idi...

BolbuzJack' Alıntı:
Şanssızlık değil Shell kazığı, bir sonraki istasyonda 1,70 idi fiyat, BP ve Opet'te 1,70 iken Shell'de 2,02 idi...
Demek yanlız değilim :smiley: :smiley: bende noluuoo diyorumm, geçen 2 YTL oldu şimdi 1700 gördüm,,heralde tabela değiştirmeyi unutturlar dedim. almaya korkuyorum abicim 2 Milyon benzine azkaldı..

LPG.ye indirim yapıldığı gün öğle vakti Shell'den depoyu fulledim, 2,02'den vermişler, sonraki istasyonda 1,70 olduğunu görünce canım sıkıldı, :mad: sarı kırmızı renklerden uzak duracağım artık... ;D
---------------------------------------------------------------------

BolbuzJack' Alıntı:

Bu arada altı çizili kısım bana ait değil belirteyim ;D

VARMI GÜZEL KISMINDAN FENERLİ ...GALATASARAYLI... BEŞİKTAŞLI ....ÇEKİŞMEMİZ GURUPLARDA.....HANİ İNSANIN DOSTUNA NAZI DAHA COK GEÇİYOR ONLARLA EGLENCE DAHA İYİ OLUYOR.....AYRICA ANKET YAPALIM GEZENBİLİR AİLESİNDE KİM HANGİTAKIMLI HANGİ TAKIMIN DAHA COK TARAFTARI VAR ........

Altı çizgili satırların sorumluluğu ve patenti bana aittir. ;D
Futbol ile ilgili muhabbete aşağıdaki bölümde devam edebiliriz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10812.0

Selam arkadaşlar,
Öncelikle bir türlü giripte hoşbulduk diyemedim. Hoşbulduk. Gerçi hşbuldum yani.
yakın zamanda sizlerin arasında tekrar olmayı çok istiyorum. Bu aralar protesto yüryüşleri, paneller falan derken dağıldım biraz.
Nursenciğim sana ayrıca teşekkür beni bu güzrl etkinliklere kattığın için. şidi dua ette bende bir araç edineyim yoksa başına ekşirimm:smiley:

aslıhancım amman fazla dağılma yakında birçok etkinlikler var inşallah gideriz beraber hepberaber birlikde ailece gezenbilir ailesi ile birlikde ....allahım en kısa zamanda aslıhana da 4X4 nasip eyleeeeeee :smiley: valla dostum kapım herkese açık nedemek o öle ekşimek falan aşkolsun...herzaman yerin var olmasada buldururuz..:smiley:))))))))

NURSEN-İM' Alıntı:
aslıhancım amman fazla dağılma yakında birçok etkinlikler var inşallah gideriz beraber hepberaber birlikde ailece gezenbilir ailesi ile birlikde ....allahım en kısa zamanda aslıhana da 4X4 nasip eyleeeeeee :smiley: valla dostum kapım herkese açık nedemek o öle ekşimek falan aşkolsun...herzaman yerin var olmasada buldururuz..:smiley:))))))))

Zaten Jimny'lerde yer bitmez :smiley:

:smiley: ya ne demezsinnnnn küçük ama marifeti büyük diyeceğim ama olmayacak ama güzel bir şey yahuuu.

Bu bir teklif midir araç bulamazsak sizin kapınızı çalarız artık alper bey

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR