Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,116
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

parodi' Alıntı:
nasıl bitmez alper ;D ;D ;D yan yana oturdukmu kapı kapanmıyo yahu ;D sorun bizdemi yani ;D

Fatih kardeşim benim kapı çok rahat kapanıyor, sağ kapıda da senden başka zorluk çeken olmadı. :smiley:
Araba dar ne yapalım biz offroad ve kamp yapmak için aldık, başka şey için değil :D

Selamlar,

Alper

Etiketler

İnsa Turbu lastiğin birebir aynı deseni silverstone MT117 extreme olarak bende takılı. Üstelik 35 leri. Çamur konusunda üstüne tanımam. Asfaltta biraz ses yapıyor. Hafif yağışta asfaltta yol tutuşu kötü.

DSC00867.jpg

arkadaşlar bende jeep resimlerine hastayım elinizde varsa yollarmısınız biraz siteden toplamaya çalışıyorum biraz...

muratkorkmaz54' Alıntı:
arkadaşlar bende jeep resimlerine hastayım elinizde varsa yollarmısınız biraz siteden toplamaya çalışıyorum biraz...

burada bol bol var arkadaşım hemde sıradan gördüklerinin çok dışında ;D iyi seyirler

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16034.0

4 L' Alıntı:
fatih alıştın tabii explorer'a veriyorsun ayarı ;) senin explorer'da da kapı kapanmıyor ; sol kolkukta oturunca diğer arabalardaki gibi uzanıp sağ kapıyı çekemiyorsun kolun yetişmiyor oraya kadar...Halbuki jimny'de direksiyonda oturup sağ ön lastiğin havasını bile kontrol edebiliyorsun. ;) (suzukici bir dost)

koptum ;D ;D ;D ;D ben değnek aldım aldım kapıyı kapıyım diye :p jimnynin lastik havası ;D ;D ;D jimnyde bagajı suzuki gidicen yere gönderiyo sağolsunlar :p

Fatih seneye offroad oyunlarında ormanda tek başına Blair Cadısı 4'ü çekicekmişin .... dikkat... bekliyorum hala...

Alps' Alıntı:
Fatih kardeşim benim kapı çok rahat kapanıyor, sağ kapıda da senden başka zorluk çeken olmadı. :smiley:
Araba dar ne yapalım biz offroad ve kamp yapmak için aldık, başka şey için değil :D

Selamlar,

Alper

;D ;D ;D ;D yahu jimnyi azcık zorlasan çadıra alırsın alper baba üşümesin ;D ama hastasıyım jimnynin param olsa ilk alıcam araba gerçi 2 tane almam lazım mehmet becce birleştirirmi bilmem ikisini kapı kapansın diye :p ben explore'ı pansiyon olarak işletiyorum hehehehe ;D

Jeepcj7' Alıntı:
Fatih seneye offroad oyunlarında ormanda tek başına Blair Cadısı 4'ü çekicekmişin .... dikkat... bekliyorum hala...

bitti bitti film kalbin temiz bu gün yükledim yüklicem data büyük geldi azcık sıkıştırıcam film fena ilk müziğine dikkat çekim olay olucak ercova2008;mavi tosunun dönüşü hahahahahah ;D ;D ;D ;D ;D

Fatih sen Jimny al, Expolorer'ın teli falan çıkınca zor oluyo baya. Jimny'yi iki dakkada lifte alırız ormanın içinde ;D

BolbuzJack' Alıntı:
Fatih sen Jimny al, Expolorer'ın teli falan çıkınca zor oluyo baya. Jimny'yi iki dakkada lifte alırız ormanın içinde ;D

muratcım ne uğraşıcaz ormanın ortasında lift filan atarız xjnin bagaja hehehe ;D ;D ;D iki ucundan tutup ters çevirmekte biryol tabi ;D ;D ;D zaten explorer altında ezilmeden günü kurtarınca ben bi samurai mı alsam diye düşünmeye başladım jimnye kıyamam duygusal olarakta ;D ;D ;D

slm arkadaslar ben sayfanıza yenı uye oldum gezıler hakkında bılgım olursa sevınırım pazar gunu olan gezıler e katıla bılırım tanısmak uzere. cem ıstanbul

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR