Satılık CJ5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan toni Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,226
Ynt: Satılık CJ5

cok sacma bir sistem, 30milyarlik arabada ayni parayi oduyor benim 7, 8 milyar etmeyeck olan jeepte ayni parayi oduyor

Etiketler

balık baştan kokarmış biz türk milleti olarak herşeye eyvallah dediğimiz sürece bu böyle gidecek 7-8 bin lira edecek jeepde 980 ytl vergi ödüyor 40 bin ytl lik jeepte aradaki çelişkiye bakın yaa tamamen rezillik.. bukadar vergi alınırsa tabiki türkiyeye bişey olmaz zenginler soyuyor alt gelir grubundakiler ödüyorr....

benim cj de 2300 yazıyo ıhaleden aldım ruhsatını kendım cıkardım emniyetdekiler bu sekılde olması gerekıyor demıslerdı bu gune kadar sorun cıkmadı

ruhsat masrafı 4 yıl önce 300 lerde bir şeydi. ama hiç yoktu ruhsatı ihale satıs belgesi vardı onunla ruhsat cıkardım.
vergisi 6 aylık 130 lıra
muayene her yıl yapılıyo bu yıl 160 civarında verdım lpg dahıl.

hiç uğraşmasadak da hurda bir araç alıp kendimize göre toplasak ve belgesiz olarak kullansak daha rahat olmazmı.hem çoğumuz arazide kullanıyor bunu oraya trafrik polisi gelemez nasıl olsa.bu araçlar birazda abartılı oldumu kimsede durdurmaz yolda.bizde kurallara uydukmu ve de kaza yapmadıkmı ooooo keyfe bak.ne vergi ne muayene derdi hiçbişey yok ne güzel

hayal guzel sey ;D ;D ;D ama soyle yaabailirisiniz; soyleki abd de yapilanlar gibi araci bir romorkun uzerinde tasiyabilirsiniz
saygilar

onuda yazacaktım ama bir muhalif çıkar diye yazmadım zaten bende aynısını düşünüyorum.sıfır vw transporter t5 aldım 04 model ve çok zararım oldu satsam aynı paraya bişey alamam bende aracıma römork takıp ikinci bir aracı peşimde gezdiririrm olur biter diye düşünüyorum en akıllıcası bu olacak galiba.bazı arkadaşlar gezmeye çıktığımız yerden dönmüyoruz diyorlar olsun onada bir çözüm buluruz gezmeyi çamuru sevmeyen bir dostu yanımnızda yedek şöfor yaparız olmazmı nası ama

neden olmasin?
bu dedigim sekli ank sasmazda bir usta var modifiye jeepini araziye giderke n busekilde goturuyor

bunu sadece arabanın fiyatı olarak düşünmemek lazım. tamam, gerçekten çok fazla vergi ama kullandıgınız araba 4.2 lt hacimli bir motor ve CO2 salınımı dolayısı ile çevreye verdiği zarar diğer arabalara göre çok daha fazla. ben 2.5 yazan aracımı 4.2'ye değiştirmem benim salak olduğumu mu gösteriyor yoksa sizin vergi kaçırdığınızı mı??

Taşkın

çevreye verilen zarardan bahsediyorsunuz sevgili dostum ama size soruyorumkaç tane fabrikaya çevreye bıraktıkları atık yüzünden ceza yazılıyor kaç tane fabrikanın arıtma tesisi tam vs vs.benim küçük bir hobi bahçem var kendime göre ve şehrin dibi ama etrafına moloz çöp vs dökülmesinden bıktım artık ve baş edemiyorum.şöyle uzun yola çıkınca bir etrafınıza bakın baklım dikkatlice ne göreceksiniz.ben siz eipucu vereyim isterseniz.torbalar dolusu naylon ve pet şişe ile dolu çöp.adam suyunu içiyor çöpünü dışarı atıyor halbuki şehirde yapsa o hareketi daha iyi hiç değilse şehirdeki çöpü topluyorlar ama ya yollarımız ve piknik yerlerimiz

araç satıldı

toni' Alıntı:
bilecikte satılık cj5.komple yapılı masrafsız.t max sıfır vinç.sıfır bestop tente.5 adet sıfır jant lastik maxsis.35x13.5x15.sıfır motor.sıfır boya.xenon far.deri koltuk.çeki demiri.crom ön koruma.crom ön.arka tanpon.buzdolabı.hidrolik direksiyon.önler disk fren.özel yapım yan etekler.ön tekerlerde doğalmatikler.spor direksiyon.6 adet orjinal sis lambası.100 amper sıfır şarj dinamosu.90 amper sıfır delphı akü.GÜRAY YILMAZBAŞ.GSM.0532.2837063.İŞ.0228.2124526.BİLECİK.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri