quattro' Alıntı:Araç muayenelerinde problem olabiliyor mu lpg sistemi? Bu sistemin ayrıca bir yıllık periyodik vizesi filan var mı? Trafik ekiplerinin yaptıkları uygulamalarda birkaç kez lpg olup olmadığı sorusuyla karşılaştım , araç eğer lpg li ise sistemin ruhsata işli olup olmadığını kontrol etmek amacıyla mı soruluyor yoksa başka bir amaç mı var acaba? Ben de uzun yıllardır lpg sisteminden uzak durdum hep.
Bu arada Yavuz abi , sendeki bilgilerle birkaç düzine ansiklopedi cildi çıkar mutlaka...
discovery-V8' Alıntı:Sadece sızdırmazlık raporu alınıyor mmo dan, onun haricinde ruhsata işli olmayan lpg sistemi trafikten men ile cezalandırılabilir. Sızdırmazlık testini mmo ya gerek kalmadan cihazı olan servislerde kendinizde yaptırabilirsiniz, sonuçta sizin can güvenliğiniz için. Ama rapor sadece MMO dan alınabiliyor.
Geçen gezide benim lpg devre dışı kalmıştı, sebebi bulundu , sanıyorum sağdan soldan isimsiz istasyonlardan lpg almamak gerek, filterinin ve deponun içinden metal tozuna benzeyen siyah partiküller çıktı, filtre tamamen tıkanmış, deponun çıkışındaki hat da tıkanmış. çıkan tozu servisteki çocuklar gazete kağıdının üzerine koymuşlardı inanılmazdı.
feyzullah efe' Alıntı:1.TARTARİN
2. BRC
3.LOVATO
4 .ARAC İYİ ISINMASI GEREKLİ ISINMASSA GİTMEZ GAZ BEYNİDE ÇOK İYİ ISINMASI GEREKLİ