Chevrolet Tahoe - Lift Kit ve Diğer Ekipmanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 35TAHOE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,788

35TAHOE

Yeni Üye
Herkese merhaba ;
Aranıza yeni katıldım ve burada olmaktan dolayı çok mutluyum.
Benim bir kaç sorum olacak, umarım sorularımı doğru yerde soruyorumdur.

Yakın zamanda bir chevy tahoe almayı planlıyorum.Bir kaç tane buldum ancak henüz karar vermedim.Karar verebilmek için desteğinize ihtiyacım olacak.

1. Hoşuma giden temiz bir araç var ancak standart yükseklikte ve ben biraz daha yükseltmek , lastik ebatlarını büyütmek istiyorum.Acaba lift kit uygulamasını öncelikle İzmir de değilse İstanbul veya Ankara veya Bursa da yaptırabileceğim bir yer varmı ?
Ayrıca bu lift kit i sadece yurtdışındanmı getirebiliyoruz ?Yani ben Bunu Türkiye de bulamazmıyım ? Veya bu uygulamayı yaptıramazmıyım ?

2. Warn marka vinç düşünüyorum.Bursa da Türkiye distribütörü olduğunu öğrendim.Burası hem satış hem montaj yaparmı ?
3. Ek olarak grill Guard taktıracağım.Bunu e-bay de gördüm (diğer parçalar gibi),bunuda Türkiye de bulma şansım varmıdır acaba?

Şunun için soruyorum, gerekirse tabiiki yurtdışından getirteceğim ama öncelikle Türkiye de çözmek isterim.

Şimdiden teşekkürler

Etiketler
Ynt: Chevrolet Tahoe - Lift Kit ve Diğer Ekipmanlar

Aramıza hoşgeldiniz..Diğer arkadaşlarımızın sizi daha iyi tanıyabilmeleri için off-road bölümümde yer alan
''Tanışma Köşesi'' 'nde kendinizi tanıtabilirseniz memnun oluruz.
Selamlar... saygılar...
Link aşağıdadır :

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0
------------------------------------------------------------------------------------------

Şimdi sorularınıza cevap vermeye çalışayım..

1- İstanbul'da bu aracı yükselteceğiniz yerler vardır. Lift kiti eğer siz getirtemiyorsanız (zordur navlun çok tutar) bunu servisler halleder. Örneğin Maslak'ta Master Jeep yetkili servisi bı kiti hem ithal eder hemde montaj. (Bu servis benim bildiğim yer olduğu için örnek verdim)

2-Warn'nün yetkili satıcısı (garantili) dediğiniz gibi Bursa'dadır. Fakat montaj yapmaz. Lift kiti taktıracağınız yer bu işlemide yapar.

3-Bu tür extra aksesuarları Türkiye'de bu araç için bulmanız zor. Ama bunlarıda getirtebilirsiniz.

Kolay gelsin ;)

Cevabınız için çok teşekkür ederim.Konu ile ilgili yardımlarınız bana yol gösterecektir.
Tekrar teşekkürler.

selam
tahoe ile kar, kış, dere camur offroad mu yapmayı dusunuyorunuz?
yoksa yukselteyım guzel gozuksun mü istiyorsunuz. ?

Açıkçası çok sert bir off road düşünmüyorum.Kıyamamda zaten ben ona :smiley:
Ancak önümüzdeki yaza kısmet olursa hanımı ve ufaklığı alıp şöyle samsun dan girip trabzon rize vs. yaylaları dolaşmak istiyorum.Hem eşi dostu ziyaret hemde İzmir in yaz sıcağı bunalımından kaçmak için.Bu anlamda çok zorlayacağımı sanmıyorum ama beni yarı yoldada bırakmaması gerekir.Bunun yanında yükseltip biraz hoş görünmesinide istiyorum tabiiki.
Tavsiyeleriniz benim için önemlidir. Ne dersiniz bu konuda ?

Selamlar

Bende de sert offroad düşünmeyerek başladı bu heyecan. Off road virüsü bünyeye girecek, 50 cm çamura dalmayacaksın o devasa araçla.. Başlamadan kendinizi hazırlayın. En sertine, en kötüsüne , en pahalısına...

Çok çok çok doğru.Sakın, 'ben offroad düşünmüyorum,sadece doğa gezileri benim için yeterli' diye düşünmeyin.Herkes böyle başlar bu işe.Ben de aynı hataya düşenlerdenim ;D ;D ;D

35TAHOE' Alıntı:
Açıkçası çok sert bir off road düşünmüyorum.Kıyamamda zaten ben ona :smiley:
Ancak önümüzdeki yaza kısmet olursa hanımı ve ufaklığı alıp şöyle samsun dan girip trabzon rize vs. yaylaları dolaşmak istiyorum.Hem eşi dostu ziyaret hemde İzmir in yaz sıcağı bunalımından kaçmak için.Bu anlamda çok zorlayacağımı sanmıyorum ama beni yarı yoldada bırakmaması gerekir.Bunun yanında yükseltip biraz hoş görünmesinide istiyorum tabiiki.
Tavsiyeleriniz benim için önemlidir. Ne dersiniz bu konuda ?

bende tahoe hastasıyım resim gönderirmisiniz aracın şimdiki haliyle ayrı yükseltme kiti vinci ile ayrı resim olursa daha güzel olur

ben aracımısatıyorum.düşünürseniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-tahoe-1998-chevrolet-tahoe-lt-30403720/detay

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR