1999 Çift Kabin 4x4 Mitsubishi L200

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ateş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,767
A

ateş

Ziyaretçi
1999 model çift kabin 4x4,klimalı,merkezi kilit,4 cam otomatik(arkada amerikan film) radyo cd mp3 çalar,çelik cant,148000 orjinal kilometreli bakımlı aracım 19000 ytl ye satılıktır.Binek otomobil yada suzuki vitara tarzı bi suv ile makul ölçülerde takas düşünebilirim araç profil resmimdeki araçtır.isteyene maille resim yollayabilirim.adres: Bursa tel:0532 5959943--0505 5604999

Etiketler
Ynt: 1999 Çift Kabin 4x4 Mitsubishi L200

dostum aracın resimleri varsa ekle daha iyi olur illaki mail istersen muratkorkmaz54@hotmail.com ben ilgileniyorum amcam arıyor böyle bir araç ona göstereyim ona göre telefondada görüşürüz zaten burayada yakın

muratkorkmaz54' Alıntı:
dostum aracın resimleri varsa ekle daha iyi olur illaki mail istersen muratkorkmaz54@hotmail.com ben ilgileniyorum amcam arıyor böyle bir araç ona göstereyim ona göre telefondada görüşürüz zaten burayada yakın
tamam.pazara yada pazartesi yollarım resimleri.elimdeki resimlerin boyutu büyük oldugundan yüklenemedi.yollarım size yada aşagıdaki linke bakın.
http://www.sahibinden.com/arazi_canavari_1999_4x4WQQaXQQ10957371WQQpXQQdisplayitem

siteyi biraz inceledimde pajeroda fena görünmüyor..takas etmek isteyen pajero sahiplerinin dikkatine!

bu arada resimlere dikkat ettimde altta yağlar var.burası tır parkı ve bulundugum yer araç bakım yeri.yani yağlar kesinlikle benim arabamın değil ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri