Satılık Chrysler Jeep CJ 7 (1980) (Satıldı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Cahitalkoç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,307
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cahitalkoç

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba,KIRMIZI RENKTE CJ 7 (1980) Model jeepimi satıyorum. Hidrolik direksiyon, Cruise control, CD, KC aydınlatma sistemleri, BesTop koltuk döşemeleri ve tente, Özel müzik sistemi, Krom torpido, Yan basamak, Ön koruma, Tavan ve ön sis farları, Çeki demiri, GoodYear Wrangler MT R 35inch özel lastik ve alüminyum Amerikan Jantlar, 4x2 ve 4x4 ayarlanabilir profesyonel arazi şanzumanı, Benzinli, 6silindir, 4.2LT, Düz vites (Aracın motor ve şanzumanı Amerikaden 0 sandıkta getirtilip takılmıştır. Amerikadan getirtilen orjinal parçalarla donatılmıştır.Fiyatı: 37.200 YTL Detaylı bilgi için Tel:0533 277 08 80

JEEP.jpg

JEEP1.jpg

JEEP2.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık Chrysler Jeep CJ 7 (1980) (Satıldı)

Cruise control nasıl yapıldı? Biraz bilgi verebilirmisiniz. İnanın çok işe yarar özellikle uzun yolda ısınan taban sacından ayağınızı çekip serinleme imkanı verebilir.

Bu tartışmanın en başta, ilanı veren "Cahitalkoç" arkadaşımıza saygısızlık olduğunu düşünüyorum.

... Ve konu dışı tüm mesajları, hoşgörünüze sığınarak siliyorum...

Aracınızı çok beğendim. Alacak olan güle güle kullanır inşallah.

jeep34 dünde dediği gibi aracı alıcak olan arkadaş güle güle kullansın harika bir şey paspasları bile orjinal aracın şaşırdım valla

araç çok güzel de fiyatı bana biraz ağır gibi geldi ama tabiki hastası olan alacağı için fiyatta okadar önemli değildir

aracınız süper benim olsa hayatta satmazdım alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun

cruise kontrolü nasıl adapte ettiniz bende bir ara yapmak istemiştim ama marmaristeki usta yapamayacağını söyleyince vazgeçtim

bu aracı bugün gördüm ben cruse control yok dedi bana anlamadım gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,629
Kaydolan Son Üyemiz
ilyasharem

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri