Arama sonuçlarınız

1. D

Motokaravanda Dört Mevsim Lastikleri

Evet anlatamadınız. En azından yazdığınız bilginin nereden alındığını belirteniz bilginin ne kadar doğru olabileceği hakkında fikir sahibi olabiliriz. bilgide netlik yok : Dört mevsim lastiğini yazın kullanırken mi yaz lastiğine göre daha fazla yakıt tüketimine sebeb oluyormuş yoksa tam tersi...

2. D

hangi lastiğe, hangi şartlarda ve hangi oranlarda?
  3. D

Hangi mevsim lastiği hangisine göre daha fazla yakıt tüketimine sebeb oluyormuş? ve teknik soru:neden daha fazla yakıt tüketimi oluyormuş?

4. D

Ben yaz kış lastiği mecburiyeti çıktığından beri hep dört mevsim lastığı kullanıyorum. Benim aracımda hız sınırı 80 km olduğu için zaten sizlere göre yavaş araba kullandığım için Lastiklerin herhangi bir olumsuzluğunu da yaşamıyorum.
  5. D

Propolis Damla

Açıklamalarını yaptığınız site ile bağlantınız nedir?

6. D

Çeki Demiri Tse Ve Tüvtürk Saçmalığı.

soruma net bir cevap vermediniz yazdıklarınız yuvarlak sözler ve sadece sizin iddianız. Yeniden sorayım bitişik nizam imarlı bir imar adasında hangi ünvanlı olursa olsun belediyenin elemanı kafasına göre nasıl bir durum yaratabilir? mademki iddia ettiniz ispatlayın da bende eski bir belediye...
  7. D

Red kit bu sitayiş bana mı?
  8. D

Hangi belediyenin fen işlerinde çalıştınız acaba böyle keskin hüküm verebilmek için. Söz gelimi bitişik nizam uygulanacak bir imar adasında nasıl farklı uygulamaya izin verilir açıklarmısınız?

9. D

Benimde nüfus kâğıdım da eski ve Türkiye'den başka yerde uzun süreli yaşamadım. Çok ama çok uzun seneler devlete benim sorumlu olduğum işlerde ilgili bir çok mevzuatla çalıştım. Bütün mevzuatlar tam olması gerektiği gibi amacına uygun hakkaniyetle yazılmış çizilmiştir. Yaptığınız benzetme ile...

10. D

Ben bir devlet memuru Mühendis olarak 36 sene çalıştım. Şayet şikayet edilen "BÜROKRASİ" denen her şeyin kendine göre kuralları ve kaydı olmasa hiç kimse yada makam ne yaptığını ispat edebilir nede sahip çıkabilir. Devletimiz bürokrasiyi yazılı kuralları ile uygularken belki kuralları...
  11. D

Konserve Açacağını Evde Unutanlara Çözüm

Çözüm renksiz amma düzgün bir şekilde açınca içindeki sinemaskop oluyor

12. D

Konserve Açacağını Evde Unutanlara Çözüm

Ben gidip başkalarından konserve açacağı rica ediyorum
  13. D

Karavan Da Ne,ne Kadar Gerekli?

Gezdiğim dolaştığım yerde olmak toprağına basmak suyunu içmek havasını solumak beni mutlu ediyor. Amma bu akaryakıt fiyatları da artık beni deli ediyor. Arabam sanki MAZOT la çalışmıyor da Fransız ŞAMPANYASI içiyor

14. D

İnverterin (modifiye Sinüs) Nötr Çıkışlarında Da Elektrik Var!

İnvertörünüzü fazladan hiç bir şey yapmadan kullanın
  15. D

Rota Maliyeti Hesaplama Tablosu

MACARİSTAN Yabancı plakalı araçlara yakıt satmayı yasaklamış bilginize.
  16. D

Shell Mi? Opet Mi?

Ben uzun yıllardır shell istasyonlarından mazot alıyorum. Bu güne kadar olumsuz bir şey yaşamadım. Aksine hafta sonu indirimli yakıt satan yerlerden aldığım yakıtlar ile aracım ölmüş eşek gibi çalışırken shell den aldığım yakıtla arı gibi çalışmaktadır. Ayrıca shell den seneler evvel aldığım...

17. D

Caravelle Ile Italya Turu

Köy istasyonundaki BİOMAZOT filan olmasın sakın
  18. D

Caravelle Ile Italya Turu

Neden almayalım? Ne gibi sıkıntı olur?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız