Arama sonuçlarınız

1. buralpdi

Daxom Hermetik Şofben Yardım

duş fıskiyesinde yeterli basınç isterseniz benim dediğim, yok iplik gibi akması yeterli derseniz arkadaşın dediği doğru.

2. buralpdi

Tam Zamanlı Karavan Yaşamımızdan Tecrübeler

Allah size ve sizin gibi yardıma koşan teknik ekiplere yardımcı olsun, Milletin başı sağ olsun, yaralılara acil şifa diliyorum, Enkaz altında bekleyen insanlara da Rabbim tez elden kurtarılmayı nasip etsin, Allah herkesin yardımcısı olsun.
  3. buralpdi

Karavana Ne Kadar Para Verebilirim ?

Patara eşen çayının denize döküldüğü yerden başlar harabelerin olduğu bölümde biter, harabelerin olduğu bölgeyi aklımdan geçirmedim, çayağzı bölümü bu iş için gayet makul bana göre.

4. buralpdi

Kumluca'dan Finikeye kadar yaklaşık 15km (tahmini söylüyorum) plaj var, bu kıyı şeridinin önemli miktarı atıl, belediye burasının beş km.sini karavan ve kamp alanına ayırsa ve ona göre düzenlese, etraftaki ciddi bir karavan kirliliğini kapatır, cüzzi bir rakamla hizmet sunsa (su+wc+market) güzel...
  5. buralpdi

Bu arkadaşımız hiç para vermeyip :smiley: elindeki malzemeleri değerlendirmiş,

6. buralpdi

Bitmiş Karavana Ek Pencere Açma

Ben duymadım, sonradan karavanına ilave bir çok şey yaptıran arkadaşlar var

7. buralpdi

Ben de görüşlerimi yazmak isterim, Bir karavana ne kadar para verebilirim ? bu sorunun yanıtı ikiye ayrılır A gurubu kullanıcılar B gurubu kullanıcılar. A gurubu; Karavanın dış ve iç görüntüsünü çok önemsemezler, eli ayağı düzgün olsun yeter Karavanı kamp yapabileceği bir araç olarak...
  8. buralpdi

Kendi Karavanını Yapanlar Buralpdi̇ 2

Bizde severiz burayı :smiley:, güzel bir mekan, kendine has bir ortamı var, Bize hafta sonu için git gel uzak kalıyor, mesafe çocuklarla yorucu oluyor.
  9. buralpdi

Evet Hüseyin ağbi

10. buralpdi

Bendeki bisiklet taşıyıcısının markası modeli bu linkteki ürün, Bulabilirseniz eğer ben memnunum tavsiye ederim, Selamlar https://www.hepsiburada.com/bisiklet-tasiyici-2-li-bn-b-rack-kilitli-supporter-bc-6315-2s-67-1010-90006-pm-HB00000GKB98 Bisiklet Taşıyıcı 2'Li Bn'B Rack Kilitli Supporter Bc...

11. buralpdi

Tır Çekici Ile Karavan Çekilir Mi 😀

Düşününce çılgınlık gibi gelsede, Çekicinin arkasına çeki demirini yasal olarak taktırdığınız da bence sorun yok. Ha dorse çekmişsiniz ha karavan. Söylediğiniz litreleri zaten otomobil gurubu karavan çekerken yakalıyor, bazı motokaravanlarda da o litreleri görmek mümkün. Neden olmasın
  12. buralpdi

Karavan Felsefesi

Aynı duyguları paylaşıyoruz, Karavanın olması en azından 1-0 önde olduğumu hissettiriyor, imkanları yakalayınca gidebileceğimi bilmek hayat mücadelesini yaşanabilir hale getiriyor. Aynı duyguları bir de motosiklet için hissediyordum(satmak zorunda kaldım) Eski-yeni, arızalı-sağlam, küçük-büyük...

13. buralpdi

Sihir Bunun Neresinde ?

Verdiği özgürlük hissinde...
  14. buralpdi

http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/211475-kulp-modelleri.html Burada bu arkadaşa yeterince cevap verilmiş

15. buralpdi

Karavancı Dostumuz Arkın Kaplan (dagciark28) Vefat Etti

Güzel bir arkadaşımızdı, haberini aldığımız anda ve şu an bile inanmakta zorlanıyorum, Allah rahmet eylesin, Mekanı Cennet olsun, Eşi ve oğluna Allah sabırlar versin
  16. buralpdi

Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

Hocam yeni ders yılınızın verimli, kamp hayatınızın da bol olmasını dilerim, Selamlar
  17. buralpdi

Forumda Katılımcılık Sorunu...

Bu sözünüze sonuna kadar katılıyorum, Siyaset yapmak veya polemik amacı ile yazmıyorum, İnsan yaşamında bazı dönemler zor geçer, kriz zamanları gibi. Ruhun da kamp sevdası var ise elindeki imkanlarla kamp yapabilir, bunu ama evin otoparkında ama Antalya'da. Benim ailem Türkiye'nin en...

18. buralpdi

Bu haftasonu Pazar günü fırsatı yaklayınca kendimizi Şile-Karakirazlı köyü sahiline attık, Bizi şaşırtan resimde de gördüğünüz gibi etraf da alışkın olduğumuz çöpleri göremedik, haftasonu boyunca insanlar çadır atmış kamp ve piknik yapmışlar fakat çöp yoktu, öğleden sonra, son kalan (kamyonla...
  19. buralpdi

Can Marka Kombine Ocak Sorunlar Ve Çözümler

Yücel hocam yedek parça bulamayınca çözüm üretmeye çalışıyoruz, herkes karavan malzemesi getirip satıyor fakat kimse yedek parça getirmiyor. Gelse de fiyat ne olur o da ayrı hikaye. İlk çıktığı zamandan beri ihtiyaç duyduğum her şartta beni mahcup etmedi, İnşaallah şimdide etmez, bir tek 200...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri