yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Forum çok hareketsiz kimse bir şey yazmıyor. Bazen kendimi çok yanlız hissediyorum. Forumdaki üyelere girişlere bakılırsa üyeler geliyor. Peki niye kimse bir şey yazmıyor acaba?
bence en büyük sebep sosyal medya ve hızlı tüketim toplumu oluşumuz
Okumuyoruz, bence asıl neden bu.Okumayan insan yazmaz.Ayrıca diğer sosyal medya platformlarının getirdiği kolay kullanılabilirlik de etkiliyor forum paylaşımlarının azalmasını.Telefonundan çektiği görüntüyü tek bir tıkla paylaşmak kolay geliyor doğal olarak insanlara.Ben forumları ansiklopedi gibi görürüm.Sadece anlık paylaşımların değil,yıllar önce açılmış konuların bile içinde ilgimi çekecek,işime yarayacak bilgiler bulabiliyorum.
Bu sözünüze sonuna kadar katılıyorum,Karavancı uzak yerlere gidemiyorsa bile yakın yerlerde kamp yapabilir.
Bu sözünüze sonuna kadar katılıyorum,
Siyaset yapmak veya polemik amacı ile yazmıyorum,
İnsan yaşamında bazı dönemler zor geçer, kriz zamanları gibi.
Ruhun da kamp sevdası var ise elindeki imkanlarla kamp yapabilir,
bunu ama evin otoparkında ama Antalya'da.
Benim ailem Türkiye'nin en güzel denizlerini gördü ve yüzdüler, bu sene Phaselis-Çıralı-Adrasan-Kekova-Kaş-Ölüdeniz gibi favori mekanlara gidemedik ne yaptık bütçemiz Gökçeada'ya müsaitti orada tatili geçirdik, okullar açılmadan bir tur daha yapmak istedik .......olmadı.
Bu hafta sonu karavan da mazot vardı, evden de birşeyler aldık yanımıza, tek günlüğüne, denizinden de hoşlanmasak da karadeniz yaptık, yarım saatlik yolu bir buçuk saate uzattık, otoban değil köy yollarını tercih ettik, bir Akdeniz-Ege gibi yüzemedik, dalgalar adam dövsede ayaklarımızı soktuk, günün sonun da bir haftalık tatilden dönüyormuş gibi hisle eve girdik. Aile halkı haftanın ilk gününe gülümseyerek girdiler.
Yücel hocama bakıyorum imkan bulursa Güçlü ile bulamazsa Mobidikle kamp yapmaya çalışıyor, kendisini takdir ediyorum.
Maddiyat herkesi zorluyor ama mutlu olabilmek için illa para gerekli değil,
öyle olsaydı zenginler mutluluktan ölmesi gerekirdi diye düşünüyorum.
Selamlar
Forum çok hareketsiz kimse bir şey yazmıyor. Bazen kendimi çok yanlız hissediyorum. Forumdaki üyelere girişlere bakılırsa üyeler geliyor. Peki niye kimse bir şey yazmıyor acaba?
evet, ben de bir açık havada yürüyüş düzenlemek istedim. katılmak isteyenler son günü mü bekliyor belki daha iyi bir alternatif çıkar diye bilemedim. 287 kere görüntülenmiş Bir siz beğeni bırakmışsınız. Konu ne pandemi ne ekonomi olmalı. sonuçta ücretsiz bir yürüyüşe bile katılmak yerine başka tercihleri olmaları herhaldeForum çok hareketsiz kimse bir şey yazmıyor. Bazen kendimi çok yanlız hissediyorum. Forumdaki üyelere girişlere bakılırsa üyeler geliyor. Peki niye kimse bir şey yazmıyor acaba?