Ben E-5 Gülsuyu Esenyol köprüsünün altında bir makascı var ona yaptırdım, açıkçası çok da araştırmadım bir veya iki makascıdan fiyat aldım baktım hepsi yaklaşık fiyat veriyor eve yakın olduğu için orayı tercih ettim.
Gülsuyu Esenyolu köprüsünden Orhangazi caddesine bağlanıp aşşağı sahil yönüne doğru ilerlerken solda Shell var hemen altındaki sokak içinde ( Tınaztepe sokak ) sokağa girince görürsünüz zaten.
İşi makas olan size yakın her firmaya yaptırabilirsiniz, makaslar zaten hazır sadece söküp yerine takacak,
Selamlar
Çok teşekkürler. Gidip bir fiyat alayım bakalım. Daha kapı ayarı da var yapılacak.Ben E-5 Gülsuyu Esenyol köprüsünün altında bir makascı var ona yaptırdım, açıkçası çok da araştırmadım bir veya iki makascıdan fiyat aldım baktım hepsi yaklaşık fiyat veriyor eve yakın olduğu için orayı tercih ettim.
Gülsuyu Esenyolu köprüsünden Orhangazi caddesine bağlanıp aşşağı sahil yönüne doğru ilerlerken solda Shell var hemen altındaki sokak içinde ( Tınaztepe sokak ) sokağa girince görürsünüz zaten.
İşi makas olan size yakın her firmaya yaptırabilirsiniz, makaslar zaten hazır sadece söküp yerine takacak,
Selamlar