vanosfer
Kamp I
Evet 11-12 litre/dakika ve üstü olacak
Şimdi bu iki bilgi paylaşımına bakarsak, hangisi olması gereken ?Yanlış bilgi. Dakikada 2-3 litre su geçtiğinde Daxom şofben çalışır
Evet 11-12 litre/dakika ve üstü olacak
Şimdi bu iki bilgi paylaşımına bakarsak, hangisi olması gereken ?Yanlış bilgi. Dakikada 2-3 litre su geçtiğinde Daxom şofben çalışır
Daxom 11ST modeli için, minimum 2.7 lt/dk su debisinin yeterli olduğunu öğrendim.Şimdi bu iki bilgi paylaşımına bakarsak, hangisi olması gereken ?
duş fıskiyesinde yeterli basınç isterseniz benim dediğim,Şimdi bu iki bilgi paylaşımına bakarsak, hangisi olması gereken ?
niagara şelalerinde kamp yapmıyoruz. 11 llt su tüketen duş başlığı kullanmak karavan kültürne aykırı bir konudur. Karavan aynı zaman da su tasarruf makinesidir. Yurtdışında gördüğüm bütün modern karavanlarda bricor gibi saate 2-3 lt su tüketen duş başlıkları kullanılmakta.duş fıskiyesinde yeterli basınç isterseniz benim dediğim,
yok iplik gibi akması yeterli derseniz arkadaşın dediği doğru.
niagara şelalerinde kamp yapmıyoruz. 11 llt su tüketen duş başlığı kullanmak karavan kültürne aykırı bir konudur. Karavan aynı zaman da su tasarruf makinesidir. Yurtdışında gördüğüm bütün modern karavanlarda bricor gibi saate 2-3 lt su tüketen duş başlıkları kullanılmakta.
Şohben gerçekten kullanılıyor mu karavanda? Sürekli karavanda yaşansa, kışın gerekir diyeceğim ama hala bana uzak.
Şohben gerçekten kullanılıyor mu karavanda? Sürekli karavanda yaşansa, kışın gerekir diyeceğim ama hala bana uzak.