Arama sonuçlarınız

1. dinozor izci

Çekme Karavan Su Alma Korkusu

Monoblok karavanlar 10 yıl su almama garantisi veriyorlar. Diğerlerinde ise, belirttiğiniz gibi sürekli bir bakım prosedürü işletmek gerekiyor. Biraz da şansa bağlı. "Dünyanın en uyduruk karavanı" Mega Karavan'dan almış olduğum karavanı bile yaklaşık 2 yıl, 2 bin küsur km. kullandım, kapısından...

2. dinozor izci

Sanatçı Sümer Ezgü Çekme Karavanı Ile Kaza Yaptı.

Sökerse kendi bilir. İtip kakarak yöneltemeyeceği bir kütleyle güreşip durur o zaman. E ehliyetini B'ye yamatanlar fıldır fıldır karavan manevraları yapabilir hale mi geliyorlar sanki? Demek istediğim o. Karavan çekmenin alfabesini öğreniyorlar, o da kârdır deniyorsa, e o zaman 750 kg altına da...
  3. dinozor izci

Çekme Karavanda Ayrılma Kablosu

İyi de, @12:01 'in linkini verdiği videoda, karabina ile bağlanırsa direkt deliğe takılmasına izin veriyor. "Klips" dediği farklı zamazingoyla bağlanırsa kementi şart koşuyor.

4. dinozor izci

Sanatçı Sümer Ezgü Çekme Karavanı Ile Kaza Yaptı.

Evet! Bu da biraz tuhaf bir uygulama bence. BE ehliyet, 750 kg üzeri çekme karavanlar için gerekiyor. 750 kg üzeri karavanlarda da, büyük çoğunlukla mover bulunuyor. Ne gerisi, ne manevrası? Karavanla kim geri manevra yapıp da bir yere yanaşıyor? Varsa yapan, helal olsun, ona da zaten kurs...
  5. dinozor izci

Sıfır Karavan Ek Ötv+kdv

Türkiye'de dejenere olmamış kurum neredeyse kalmadı. Sendikalar sendika değil, sigortalar sigorta değil, e tabii "sigorta şirketleri" de "sigorta şirketi" değil... ve daha neler...

6. dinozor izci

Çekme Karavanda Ayrılma Kablosu

Neden doğrudan bir göze (çeki demirindeki bir deliğe) takılmaması gerektiğini, kement gibi bir halka oluşturacak şekilde bir gözden geçirilerek takılması gereğinin nedenini anlayamadım. @bartek 'in iletisindeki ikinci fotoğraftaki olumsuz yan nedir? (Ben böyle bağlıyorum da o yüzden merak ettim.)

7. dinozor izci

01 Tip Onaylı Karavanlar Hakkında Bildiklerimiz

Güncelleme: Fiyat 14.000 olmuş.
  8. dinozor izci

01 Tip Onaylı Karavanlar Hakkında Bildiklerimiz

Ben şu anda yeni bir karavan yaptırıyorum. 750kg. altı. Elbette, öyle olmayacağını biliyorum, çünkü gerçekten 750 kg. altı bir karavan, içinde hiç bir yaşam kolaylaştırıcı unsur barındırmayan karavan demektir. Takır takır, kupkuru. Bu yüzden, şasisini 1350 kg. taşıyacak nitelikte sipariş ettim...
  9. dinozor izci

Yeni Karavanpark Yatırımları Ne Zaman Gelecek?

Köyde bulunur 200 m2 uygun bir yer Yücel bey. O gözle bakının etrafa. Her şey gönlünüzce, hayal ettiğinizce olsun.

10. dinozor izci

Trafik Sigortaları Iyice Soygun Aracı Oldu

Ben, işin içinde TÜİK varsa, hiç bir rakamı ciddiye almamayı öğrendim. Bazı rakamları 2 ile çarpmak gerekiyor, bazılarını da 2'ye bölmek. Bir arkadaşım, (65 yaşında) geçenlerde bir sohbet konusu nedeniyle, 37 yaşında olduğunu söyledi. Alzheimer şüphesinin huzursuz edici endişesiyle yüzüne...

11. dinozor izci

Serm & Barr Karavan

Sarı sitede fiyatları var.
  12. dinozor izci

Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

Mesleklerin en güzeli ve onurlusu olan öğretmenlik mesleğini, kendisini geliştirmeyi ve hep öğrenmeyi de unutmadan yapan saygıdeğer Yücel beye yeni eğitim öğretim yılında, nice hayırlı evlatlar yetiştirmesi dileğiyle başarılar ve kolaylıklar temenni ediyorum.

13. dinozor izci

Benimkiyle aynı. Poliçe ücretinde sınır yok ama teminatlar sınırlı ! Neden? Madem aynı teminatı ödeyeceksin, poliçeye neden daha fazla ücret alıyorsun?
  14. dinozor izci

Araç başına maddi teminat ne kadar?
  15. dinozor izci

Bunlar TÜİK'in rakamları. TÜİK'in enflasyon rakamlarına ne kadar güveniyorsanız, bunlara da anca o kadar güvenebilirsiniz, unutmayın. TÜİK Türkiye ile ilgili enflasyon, işsizlik, göç, vs. rakamlarını açıklayıp duruyor. Resmi kayıtlara rakam gerek. Doğru olması ise gerekmez.

16. dinozor izci

Çekme Karavanın Düz Zeminde Yana Yatık Durması Hk.

4. Dingile yakın, şasenin ortası gibi bir yerlere sağa ve sola birer destek ayağı daha takmak. :)
  17. dinozor izci

Konu başlığından farklı bir yerlere geldik, konuşuyoruz ama sanırım bu biraz da konuyu açanın foruma pek uğramamasından kaynaklandı. Denge (destek) ayakları konusunun bana kazandırdığı son kanaat, bu işin ideal bir çözümü olmadığı. Çünkü çekme karavan, az yer değiştiren, çok yatan bir taşıt...
  18. dinozor izci

Benim kızım da o gençlerden biri. Şimdi Hollanda'da yaşıyor. Tam da söylediğiniz şartlarda bir hayatı var, mutlu. O mutlu diye ben de mutluyum ama keşke orada bulduğu huzur ve güveni burada, ülkemizde bulabilseydi ve yanımızda olabilseydi, doğduğu ülke için çalışabilseydi...

19. dinozor izci

Doğrudur Yücel bey. Bir sakıncası olduğu muhakkak gibi. Yükü ayaklara versek bir türlü, dingile versek başka türlü... Dengeli bir dağılım sağlayacağız herhalde tüm 7 adet noktada.
  20. dinozor izci

Bugün binek aracımın Trafik Sigortası yenileme günüydü. Peşin ödeme şartıyla, %40 hasarsızlık indirimiyle 3.625 TL prim çıktı. Kaza teminatı ise, araç başına 120.000 TL. Geçen sene 1.525 TL prim ödemiştim ve kaza teminatı araç başına 100.000 TL idi. Prim %140 artmış, teminat ise %20 artmış...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri