Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 213,845

IMG_20230821_180913_1.jpg

Damacana pompasına kızıp, pompa hanedanının sonunu getirip bir tane su sebili sipariş verdim sonunda. Yaz da bitti ama en azından bundan sonra dolap daha az açılır kapanır...

Yakıt zamları sonucunda yaklaşık 100KM'de 400TL civarı yaktığımızı tahmin ediyorum ki bu da km'de 4TL ediyor. Bu zamlardan dolayı gezilerimi artık kentkartla yapıyorum. Yıllar önce demiştim ki, Bir karavan sadece arada sırada içinde oturup kahve içmek için bile edinmeye değerdir. İşte benim karavancılığım yakıt fiyatları ve her yere belli bir uzaklıktaki konumum nedeniyle sadece kahve içmeye doğru gidiyor. Gerçekten bu fiyatlara yalnız haldır huldur gezmem mümkün değil geleceği düşünerek yapmam gereken tasarruflar var. Daha uygun gezi yöntemlerini kullanmak hem ekonomi hem de çevre açısından önemli.

Gençler,
Bir köpek ya da kediyseniz hayatınızın sonuna kadar dost olarak yaşayıp ölme imkanınız vardır. Ama insanlar dost olarak yaşayıp ölemezler. Onların bir meslekleri olması ve kendi hayatlarını kazanması beklenir. Parasız gezmek şimdilerde çok kimsenin rüyası olmakla beraber bu konuda da şans herkese gülmez. Şimdilerde takipçi sayınızı çok iyi tuttursanız bile sonuçta çok hızlı da eskiyeceksiniz ve giriştiğiniz bedava yaşama veya bedava yollarda olma hevesi yüzünden bir noktada canınız yanacak. Oysa hayat size normal bir insan gibi çalışarak da çok şeyler sunacaktır. Gezmeyi çok seviyorsanız gidin kamyon şöförü olun. Ama mutlaka bir şey olun hayatta. Birçok nedenle bir insanın bir sosyal güvencesi olması çok önemlidir. Dünya'yı bedava nasıl gezeceğinizi araştıracağınıza, nasıl bir sosyal güvence sistemine katılabileceğinizi araştırın bence. Benden bir ağabey tavsiyesi....

Yaz tatilinin sonu geliyor, Eylül ile beraber 18. Eğitim Öğretim yılıma başlıyorum. Daha hizmet edeceğim çok yıllar var inşallah. Allah sağlık sıhhat verirse.
Artık istediğin saatte kalkma lüksü bitiyor. Bu sadece tatile has bir lükstü. Çalışma hayatı kendi temposunu beraberinde getirecek. Tıpkı hep olduğu gibi.
Gariban bir öğretmen olduğum için çok gezemiyorum ama iyi bir tatilciyimdir. Bu tatilde çok güzel kitaplar okudum, çok güzel radyo dinledim, kişisel gelişim programlarına bile katıldım ama hepsinden önemlisi siz gezenbilirci dostlarımla beraber oldum bu satırlardan...
Güzel bir tatildi, netekim geldi geçti işte...

Yaz tatilinin sonu geliyor, Eylül ile beraber 18. Eğitim Öğretim yılıma başlıyorum. Daha hizmet edeceğim çok yıllar var inşallah. Allah sağlık sıhhat verirse.
Artık istediğin saatte kalkma lüksü bitiyor. Bu sadece tatile has bir lükstü. Çalışma hayatı kendi temposunu beraberinde getirecek. Tıpkı hep olduğu gibi.
Gariban bir öğretmen olduğum için çok gezemiyorum ama iyi bir tatilciyimdir. Bu tatilde çok güzel kitaplar okudum, çok güzel radyo dinledim, kişisel gelişim programlarına bile katıldım ama hepsinden önemlisi siz gezenbilirci dostlarımla beraber oldum bu satırlardan...
Güzel bir tatildi, netekim geldi geçti işte...
Mesleklerin en güzeli ve onurlusu olan öğretmenlik mesleğini, kendisini geliştirmeyi ve hep öğrenmeyi de unutmadan yapan saygıdeğer Yücel beye yeni eğitim öğretim yılında, nice hayırlı evlatlar yetiştirmesi dileğiyle başarılar ve kolaylıklar temenni ediyorum.

Mesleklerin en güzeli ve onurlusu olan öğretmenlik mesleğini, kendisini geliştirmeyi ve hep öğrenmeyi de unutmadan yapan saygıdeğer Yücel beye yeni eğitim öğretim yılında, nice hayırlı evlatlar yetiştirmesi dileğiyle başarılar ve kolaylıklar temenni ediyorum.
Çok teşekkür ederim Sn. Dinazor İzci.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR