yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Bugün de kendime güzel bir yemek pişiriyorum. Yanına da pilav.
Teşekkür ederim. Selamlar, saygılar efendim. Gününüz güzel olsun...Günaydın Yücel hocam, selamlar, saygılar İzmir den..
Mesleklerin en güzeli ve onurlusu olan öğretmenlik mesleğini, kendisini geliştirmeyi ve hep öğrenmeyi de unutmadan yapan saygıdeğer Yücel beye yeni eğitim öğretim yılında, nice hayırlı evlatlar yetiştirmesi dileğiyle başarılar ve kolaylıklar temenni ediyorum.Yaz tatilinin sonu geliyor, Eylül ile beraber 18. Eğitim Öğretim yılıma başlıyorum. Daha hizmet edeceğim çok yıllar var inşallah. Allah sağlık sıhhat verirse.
Artık istediğin saatte kalkma lüksü bitiyor. Bu sadece tatile has bir lükstü. Çalışma hayatı kendi temposunu beraberinde getirecek. Tıpkı hep olduğu gibi.
Gariban bir öğretmen olduğum için çok gezemiyorum ama iyi bir tatilciyimdir. Bu tatilde çok güzel kitaplar okudum, çok güzel radyo dinledim, kişisel gelişim programlarına bile katıldım ama hepsinden önemlisi siz gezenbilirci dostlarımla beraber oldum bu satırlardan...
Güzel bir tatildi, netekim geldi geçti işte...
Çok teşekkür ederim Sn. Dinazor İzci.Mesleklerin en güzeli ve onurlusu olan öğretmenlik mesleğini, kendisini geliştirmeyi ve hep öğrenmeyi de unutmadan yapan saygıdeğer Yücel beye yeni eğitim öğretim yılında, nice hayırlı evlatlar yetiştirmesi dileğiyle başarılar ve kolaylıklar temenni ediyorum.