Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla hocam ben 15 dk dayanabildim. yer gök inledi camlar titredi diyim sana :)
bende kat yoktu. magnaflowu son susturu olarak taktım arabada yanımdakine bağırarark bişe anlatmaya çalışyordum rolantide :D kısaca olmadı
çok güzel anlatım olmuş elinize sağlık
bu konuda çok tecrübe yaşanmış olması sebebiyle bir sorum olacak en doğru bilgiyi kullanan biliir
2011 l200 lerde hiç yükseltme veya spacer uygulamadan en fazla kaç inç lastik takabiliriz.
sorun yaşatmadan sürtme vs yapmadan biraz görüntü olsun hesabı...
2004 LİBERTY aracım var 3.7 2 senedir biniyorum.
şehir dışı 13 ( 120 ile sabit )
şehir içi 18 litre pompada lpg tüketimim var. (istanbul)
aracın yakıtını kıyas edersiniz diye söyliyim dedim
jeep kullanma klavuzunda romork kullanımında yükü çeki demirine yakın yere koyarak başlayın ana ağırlık çeki demirinden tarafta olarak anlatılmış. hatta ön boş iken dingil tarafına yük yüklemeyin diye uyarmıştı yanlış hatırlamıyorsam resimini paylaşırım.
örnek dökümanlarda da benzer anlatım...
Konu eski lakin net bilgi edinemedim açıkçası
hepsini okudum.
şahsım adına l 200 alacağım tarlada kullanmak için arkaasına kazma kürek gübre vs vs ne lazımsa atıp tarlaya götüreceğim
benim k belgesi almam lazımmı ? vergi levham yok şahısım
+ src belgeside mi almalıyım
Ben topkapı mengerlerde yaptırdım.
benşmde 2 tane recall yapıldı biri depo koruma demiri biride daha önce arka süspansiyon kollarıydı .
master arka süspansiyon kollarını değişti depo demirini yapmadı dediki bu gözle kontrol :) uğraşmadım
mengerleri aradım onlar getirtip italyadan taktılar
ilanlarda bitane benzinlisi vardı 3.7.
ölü fiyata dahi aylarca bekledi mtv si aşırı yüksek diye kimse almadı sonra ne oldu bilmiyorum 2008 modeldi sanırım