sahinaykac' Alıntı:Merhaba 2 senedir JEEP Grand Cherokee 4.7 kullanıcısıyım.Güvenipte gidilecek bir Jeep servisi hala bulamadım.BOSCH servislerde aracımın bakımlarını yaptırmak zorunda kalıyorum.Tabi Teknik anlamda sıkıntılar çıkabiliyor.Başıma gelen 1 2 konuyu paylaşmak istiyorum.
-Aldığım araç SIFIR MOTOR yapılmış haldeydi.Motoru yapan ....... JEEP SERVİSİ Maslak .Gittim tanıştım.Yetkili ... Bey'in telefonunu aldım.çaylarını içtim.gayet iyi insanlardı.bakımlarına servislerine gelmem şartıyla motora bir sene garanti verdiler.akabinde klima kademe dağıtıcıyı değiştirdiler.Bir süre sonra motor dan yağ ve su damlamaya başladı.rahatsız oldum.İş yoğunluğundan maslağa götürmek için zaman ararken.Gösterge tablosunda bir uyarı yazısı i aldım.Yanlış yönlendirme yüzünden otobanın ortasında kaldım.Az daha çok büyük bir kaza geçiriyordum. Otobanda aracı iterek kenara aldık.Şarj dinamosu arızasıymış şimdi aklıma gelmedi ingilizce uyarı BOSCH servise sorduğumda hemen söylediler..... bey gayet iyi ve esnaf bir arkadaş ama bilgi yetersizliği yüzünden bir daha götüremedim.
-Bir tanesi ........... gittiğimde Makine mühendisi müşteri ile luzumsuz niye bu parçaları değiştirdiniz kavgası yapıyorlardı.Müşteri mühendis çıkmış telefonda arızalı parça dışında birlikte değiştirilen parçaları yeniden yerine taktırttı.
-Bir tanesi sıkışıktım biraz durumu anlattım.İkitellide hemen yakınındaki çıkmacıya yönlendirdi.Oksijen sensörüne 300 TL fiyat çekince internetteki sıfır fiyatlarını gösterdim.Kıpkırmızı oldu.Az önce gittiğim servis ben gitmeden aramış aracı yeni alan çaylak hakkında çoktan çıkmacıyı uyarmış.(bizzat kendisi itiraf etti)Sonra fiyatı 100 TL olur dedi. bende değil yüz TL böyle esnaftan bedava birşey bile almam deyip çıktım.
Parası bol muamelesi yüzünden İstanbulda servis bulamadım.Allahtan korkan dürüst esnaf bulmak ne kadarda zormuş,çoluk çocuğuna insanları aldatarak elde ettikleri haksız kazançları nasıl yediriyorlar...Hayırlı günler dilerim...
bizim arabaların yedek parçaları onlarda bulunuyormu ?Reklam gibi anlaşılır mı bilmiyorum fakat etrafta kazık atanlar mı dersiniz, ustayım diye geçinip en basit işte bile çuvallayan mı dersiniz bir çok tecrübe edindiğim için, Ben aracımı Güngörendeki Akkaya Bosch Car Servis’e götürüyorum uzun zamandır. Yaptıkları her iş garantili ve çok tecrübeli ekipleri var. Yetkili servisler bile çakallık peşindeyken burası ender kalan dürüst yerlerden.
Not: Her bosch car servis aynı kalitede değil.
bizim arabaların yedek parçaları onlarda bulunuyormu ?