ZJ'lerde Orta Eksozun İptal Edilmesi....; Artısı ve Eksileri....!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,521
Ynt: ZJ'lerde Orta Eksozun İptal Edilmesi....; Artısı ve Eksileri....!

Hayali bile ne güzel.......!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

sığınma evi.jpg

Etiketler

Bu sığınma evine eksoztumuda getirebilirmiyim....? ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley:

proje aşamasındamı bilgimiz olsun

Artık yatıcak yerimiz olucak demekki

Engin baba vallahi imkanım olsa seninle giderim Avustralya'ya. Kopamadın o sayfadan. Ergun abi varsa koy sende yeni resimler. Bakıp bakıp ah çekiyoruz ama bakmadanda edemiyoruz..

yaw alpaslancım bir avrupa seyahatim var 1978 1 ay ama 20 yaşındayım ozaman utanıyorum resim koymaya ozamanlar fotoğraf makineleri kısıtlı dandik poloroidler havalı makine ama isviçre fenaydı .şimdi ergun bey foto koyunca dinleniyorum seyrederken

Benide bozdunuz egzoz sayfasında ne laflar ediyorum

anerkad' Alıntı:
yaw alpaslancım bir avrupa seyahatim var 1978 1 ay ama 20 yaşındayım ozaman utanıyorum resim koymaya ozamanlar fotoğraf makineleri kısıtlı dandik poloroidler havalı makine ama isviçre fenaydı .şimdi ergun bey foto koyunca dinleniyorum seyrederken

Babacım hemen bu resimlerin olduğu bir konu açman lazım. O dandik dediklerin o günün şartlarında kimbilir nelerdi. Buram buram nostalji kokuyordur onlar. Ne keyifle bakılır onlara. Ben olsam mahrum etmezdim o resimlerden siteyi...

Konuya biraz hakim olayım ozaman. O orta egzozdan en iyi alfonso anlar yorumu varmı..............
masrafsız iptal ettirmişti

alpaslanepli' Alıntı:
Babacım hemen bu resimlerin olduğu bir konu açman lazım. O dandik dediklerin o günün şartlarında kimbilir nelerdi. Buram buram nostalji kokuyordur onlar. Ne keyifle bakılır onlara. Ben olsam mahrum etmezdim o resimlerden siteyi...

alpaslancım toparlayayım eklerim.dile kolay neler geçti üstünden...

MC' Alıntı:
Bir çok kez katalizör ya da orta susturucu iptali yapmış biri olarak yaşadıklarımı yazayım.

Alt devirlerde güç kaybı (5.2'de hissedilir mi bilmem) üst devirlerde rahatlama ve güç kazanımı.

Kesin olarak yakıt tüketiminin artması.

Gürültü.

Motora zarar vereceğini sanmıyorum, zira daha rahat çalıştığı kesin.
Aynı bu şekilde, detayları ile birlikte anlatmıişım sana Ergun abi İstanbul' da.....

Doğrudur yani...

Kafamdaki negatif soruları bir türlü atamadığım için sonunda gidip taktırdım yine yerine....!

İnanması güç ama gerçek...;

Eksozu çıkartmadan evvel yakıt tüketimi tavandaki göstergede 100 km.de 17.5 'di. Eksozu çıkarttıktan sonra 15 gün boyunca 16.2 - 16.4 arasında seyir etti.
Eksozu tekrar taktıktan sonra yakıt tüketimi tekrar 17.4'e yükseldi...!

Buyrun burdan yakın.... ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri