ZJ'lerde Orta Eksozun İptal Edilmesi....; Artısı ve Eksileri....!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,527
Ynt: ZJ'lerde Orta Eksozun İptal Edilmesi....; Artısı ve Eksileri....!

eksozun sesi duyuldu köşeden döner şimdi geliyo geliyo kaç kaç ;D ;D ;D

Etiketler

Valla ya. Dur bi arayayım bugün hiç yok ortalıkta kesin bir sürprizle çıkacak bak demedi deme.. Ahada buraya yazdım...

umutkaptan' Alıntı:
ERgün hocam;

Benimde bildiğim söktüğün parça katalizör yada katalitik konvektör.Çevrenin daha az kirlenmesine yarayan bir parça.

Bu sebepten onu yerine taktırmalı ve çevreyi az kirletmesine yardımcı olucak uygun yakıtı kullanmalısın.
Zaten araçlarımızda LPG kullandığımız için doğaya en büyük iyiliği yapıyoruz. Yani Katalitik konvertöre ihtiyaç kalmıyor :smiley:

Valla önemli konu , benim kat . yerinde miydi acaba ? yerindeyse dolmuş mudur acaba ? Söksem mi acaba ? Gerçi Benim 4.0 , 5.2 değil ...

Aslında sökme işini birkaç ay önce deneyecektim servisimle konuşup ama kaç kere gittim geldim her seferinde unuttum gitti ...

ssbman' Alıntı:
Valla önemli konu , benim kat . yerinde miydi acaba ? yerindeyse dolmuş mudur acaba ? Söksem mi acaba ? Gerçi Benim 4.0 , 5.2 değil ...

Aslında sökme işini birkaç ay önce deneyecektim servisimle konuşup ama kaç kere gittim geldim her seferinde unuttum gitti ...

Belkide yoktur. Benimki çıkmadı. Kim söktü? Niye söktü? bilemem ama yok. Bende bu işlemi yaptırmaya karar verdim bugün. Motor ustamın yanından geliyorum. Heeeç bişey olmaz dedi bağa.....

sökün anasını satiimmmm bune ya ağırlık yapıyo dimi yakıt çoğalıyoooo ;D

ayhanbursa' Alıntı:
sökün anasını satiimmmm bune ya ağırlık yapıyo dimi yakıt çoğalıyoooo ;D

Yok siz anlayamazsınız. Size çok uzak bir konu bizim araçlar 5200 ya. Bunu çıkarınca 5900 sesi yakalamış oluyoruz. Siz isterseniz komple bir çıkarın direk manifolttan alın sesi belki bizim araçların sesine yakın bir ses çıkar. Olmadı şahin sesini kesin yakalarsınız ;D

Dolmuş kat , yakıtı yükseltir diye düşünüyorum . İşe yarayan yensine fena para isterler . Sanırım LPG sayesinde emisyonlarımızda iyidir ...

Ben bir yatp bakayım olmazsa ... :smiley:

yok yok sizin içinize ve ağzınıza cem yılmaz kaçmış yada sizin yazan yaşınız gerçek değil aramızda nesil farkımı var ne bileyim anlamıyorum sizi ;D alpaslan bey arkadaşım

ayhanbursa' Alıntı:
yok yok sizin içinize ve ağzınıza cem yılmaz kaçmış yada sizin yazan yaşınız gerçek değil aramızda nesil farkımı var ne bileyim anlamıyorum sizi ;D alpaslan bey arkadaşım

Ayhan bey neyi anlamadığınızı anlayamadım! ;D size forumu sil baştan okuyup hatim etmenizi öneririm. Çok faydalanacağınız bilgiler var.
Siz zaten aracınızı satıyorsunuz düşünmeyin bu egzost sorunlarını falan. Alacağınız şahinde zaten vardır bu özellik....

Verimli forumlar dilerim...

ama sizde hemen kızıyorsunuz hiç yardımcı omuyorsunuz bana saygınız yok ki benim size hiç yok bundan sonra ....burda açılan konuya ve konunu sahibi ERGUN beye saygı beklerim lütfen bu eksoz nolucak şimdi ona yoğunlaşın 8) bu konuyu açan kişi gün gelip açtığında demezmi bu konuyu açtığımada sorduğumada lanet olsun lütfen lütfen :mad: :mad:

O zaman Ergun abi'nin konusu madem.. Buraya da yazayım. Konumu niye kaynattınız diye bize kaynatmasın başka bişeyi!!!!

İDDİA EDİYORUM YARIN BEATRİX BURAYA VEYA YERİ NERESİ OLUR BİLEMEM İŞTE BİR YERLERE BİR RESİMLER KOYACAK ZJ'SİNE AİT. RESİMLERİ GÖREN TABİR YERİNDEYSE APIŞIP KALACAK!

Herkes portbagaj resmi bekliyor. Evet oda tamam tepesindeki HELLA'lar dahil..... Ama sürpriz bu değil!!!!!!!
Portbagaja bakarken kaçırmayın biraz daha aşağılara bakın diyeceğim amma kaçırmanız mümkün değil!!! Zaten direk onu yada onları diyelim göreceksiniz....

ARKASI YARIN

TO BE CONTİNUE (ya da her nasıl yazılıyorsa ;D )

alpaslanepli' Alıntı:
O zaman Ergun abi'nin konusu madem.. Buraya da yazayım. Konumu niye kaynattınız diye bize kaynatmasın başka bişeyi!!!!

İDDİA EDİYORUM YARIN BEATRİX BURAYA VEYA YERİ NERESİ OLUR BİLEMEM İŞTE BİR YERLERE BİR RESİMLER KOYACAK ZJ'SİNE AİT. RESİMLERİ GÖREN TABİR YERİNDEYSE APIŞIP KALACAK!

Herkes portbagaj resmi bekliyor. Evet oda tamam tepesindeki HELLA'lar dahil..... Ama sürpriz bu değil!!!!!!!
Portbagaja bakarken kaçırmayın biraz daha aşağılara bakın diyeceğim amma kaçırmanız mümkün değil!!! Zaten direk onu yada onları diyelim göreceksiniz....

ARKASI YARIN

TO BE CONTİNUE (ya da her nasıl yazılıyorsa ;D )
.............çok beatrix ergun abici gördüm seni taşıycam evi ist bula açıcam aranızı seni kötüleyip sevdiricem kendimi görcen gününü ;D ;D

Valla kıskanma abi. Benim Ergun abici olmam için bin tane sebep var. Hem unutmayalım biz bu arabalarımıza o kadar mesai harcıyoruz ki birgün birimiz öbür gün öbürümüzü hatunlar eve almıyor. Bizde nöbetleşe bir gün o birgün ben eve erken kaçıyoruz ki diğerimiz sokakta kaldığında misafir ediyoruz birbirimizi. Bak Ergun abi şuan sanayide hala. Sokacakmı sanıyorsun yenge eve. Tabiki hayır! Açtım bile ben yatağını.. ;D

umutkaptan' Alıntı:
ERgün hocam;

Benimde bildiğim söktüğün parça katalizör yada katalitik konvektör.Çevrenin daha az kirlenmesine yarayan bir parça.

Bu sebepten onu yerine taktırmalı ve çevreyi az kirletmesine yardımcı olucak uygun yakıtı kullanmalısın.

katalizör yada katalitik konvektörü zaten yıllar önce bozulduğu için çıkartıp yerine eksozt takmıştım, şimdi onuda kaldırıp attım, yani arabada fazla ne var ne yok kaldırıp atıyorum....:smiley:

gelmiş kaçınnnnn ::smiley: ::smiley: ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR