ZJ'lerde Orta Eksozun İptal Edilmesi....; Artısı ve Eksileri....!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,523
Ynt: ZJ'lerde Orta Eksozun İptal Edilmesi....; Artısı ve Eksileri....!

beatrix' Alıntı:
katalizör yada katalitik konvektörü zaten yıllar önce bozulduğu için çıkartıp yerine eksozt takmıştım, şimdi onuda kaldırıp attım, yani arabada fazla ne var ne yok kaldırıp atıyorum....:smiley:

Bi yandan atıyorsun bir yandan ekliyorsun abi ;D eklediklerine ne zaman geleceksin?

Etiketler

Bizim sitenin girişine yönetici yazı yazmış; " saat 24:00'ten sonra ZJ, MJ herneyse öyle homurtulu, gürültülü acayip araç giremez" ;D ;D ;D ;D ;D

Yakında bizim mahalleye uğrar ; " Demiiiiir, bakııııırrr, hurdaaaaa alıııyooooommmmm....!!!" :smiley:

beatrix' Alıntı:
Bizim sitenin girişine yönetici yazı yazmış; " saat 24:00'ten sonra ZJ, MJ herneyse öyle homurtulu, gürültülü acayip araç giremez" ;D ;D ;D ;D ;D

Bende bu durumun sıkıntısını çekiyorum. Sabah işe gidince 2 sokak öteden personel geldiğimi anlıyor. Bırakıyor gazeteyi, çayı , poğaçayı iş yapmaya başlıyor. Bi gün yıkamacıya bırakıp öyle gittim işe bi baktım oohhhh masada çaylar börekler elde gazateler saat 10 millet keyif yapıyor. Abi arabasız mı geldin dediler hemen ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bende bu durumun sıkıntısını çekiyorum. Sabah işe gidince 2 sokak öteden personel geldiğimi anlıyor. Bırakıyor gazeteyi, çayı , poğaçayı iş yapmaya başlıyor. Bi gün yıkamacıya bırakıp öyle gittim işe bi baktım oohhhh masada çaylar börekler elde gazateler saat 10 millet keyif yapıyor. Abi arabasız mı geldin dediler hemen ;D

Bir ricam olacak, hani şu uçaklarda dağıtıyorlar ya kulaklıklar, onları benim için toplarmısınız, sabah siteden çıkarken komşulara vereceğimde....!:smiley:

ama ama konu dışına çıkyorsunuz bu araç lpg ile ne yakıyor lütfern konu dışına çıkmayalım ;D

ayhanbursa' Alıntı:
ama ama konu dışına çıkyorsunuz bu araç lpg ile ne yakıyor lütfern konu dışına çıkmayalım ;D

Sen gelsene er meydanına bi. Alacağım RRC'yi satacağım sana. Söz egzostuda yaptıracağım aynı böyle...

Gecenin bu saatinde bizim hanım hışımla ofis odama girdi ve beni bu halde görünce "Hiiiiiii..... sen iyice kafayı yedin...!!" dedi gitti.... ::smiley: ::smiley: ::smiley: ne demek istedi?!?! ::smiley: ::smiley: :D ;D ;D

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

CIMG3147.jpg

CIMG3148.jpg

CIMG31416.jpg

Yani şimdi ben bu eksozt ile ne yapacağım.....?!?!?!? :D ;D ;D ::smiley: ::smiley: ::smiley:

seni yakaladı ve ya ben yada o elindeki şey dedi ;D

beatrix' Alıntı:
Yani şimdi ben bu eksozt ile ne yapacağım.....?!?!?!? :D ;D ;D ::smiley: ::smiley: ::smiley:

;D ;D ;D

Abi sen şimdi bu egzost LPG tüketimini düşürüyormuş diye bir söylenti aç. Ayhan abi görür hemen talip olur. Bak demedi deme......

Bide madem yenge seni böyle gördü... En azından bu gece koynuna bu egzostu alacağın kesin ;D ;D ;D

peki abi bu manifoltan çıkştaki ilk susturucumu ikincimi netlik kazanması için egsozmu katalizörmü o çıksın açığa

"Eksoztlu veya eksoztsuz, işte bütün mesele burda...." ;D ;D ;D ;D ;D

Ünlü Alman bilgini ne demiş? ; "nereye dönerseniz dönün eksoztunuz hep arkanızdadır" demiş.... ;D ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
peki abi bu manifoltan çıkştaki ilk susturucumu ikincimi netlik kazanması için egsozmu katalizörmü o çıksın açığa

Bi dakka; bahçeden dal alıyorum; "eksoztmu?, katalizörmü?, eksoztmu?, katalizörmü?" abiii yaaaa biz bu işi papatya yapraklarıyla yapmıyormuyduk?!?!? işallah bizim Albay beni birde böyle görmez....:smiley::smiley::smiley::smiley:

beatrix' Alıntı:
"Eksoztlu veya eksoztsuz, işte bütün mesele burda...." ;D ;D ;D ;D ;D

Ünlü Alman bilgini ne demiş? ; "nereye dönerseniz dönün eksoztunuz hep arkanızdadır" demiş.... ;D ;D ;D

Eyvah yenge egzostu monte etti bir yere!!!!!
Alman bilgini dediğide kesin yenge ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri