ZJ'lerde Orta Eksozun İptal Edilmesi....; Artısı ve Eksileri....!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,520
Ynt: ZJ'lerde Orta Eksozun İptal Edilmesi....; Artısı ve Eksileri....!

beatrix' Alıntı:
Bi dakka; bahçeden dal alıyorum; "eksoztmu?, katalizörmü?, eksoztmu?, katalizörmü?" abiii yaaaa biz bu işi papatya yapraklarıyla yapmıyormuyduk?!?!? işallah bizim Albay beni birde böyle görmez....:smiley::smiley::smiley::smiley:

Katalizör katalizör sen tavanın etkisinden hatırlayamıyorsun...

Etiketler

Şimdi yeni bnir üye çıkarmış " merhaba, eksozt alacam... ne tavsiye edersiniz...?? ;D ;D ;D ;D
Hemen elimdeki eksoztu tutuştururum eline..... ;D ;D ;D

demedi deme ibrahim bir gün gelicek bu eksoz lar bize gülecekkk ;D ;D

beatrix' Alıntı:
Şimdi yeni bnir üye çıkarmış " merhaba, eksozt alacam... ne tavsiye edersiniz...?? ;D ;D ;D ;D
Hemen elimdeki eksoztu tutuştururum eline..... ;D ;D ;D

Abi yeni üyeye gerek yok. Diyorum sana LPG tüketimini azaltıyor de. Hatta ŞAHİN'lerede uyuyormuş de. Bak Ayhan abi nasıl talip oluyor...

ömrümü yedin alp ömrümü ...ergun abi hakket yakıtı etkiliyormu o satarmısın bana ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Eyvah yenge egzostu monte etti bir yere!!!!!
Alman bilgini dediğide kesin yenge ;D

Yemezleeeeeeerrrr.....!!! bu sefer gardımı aldım......!!! ;D ;D ;D

[imgzoom][attachment=1][/imgzoom]

CIMG3151.jpg

alp sen yatmaya gitmedinmi noldu yatacak yerin yok dimi eee alırsan mazlum ahıı ;D ;D

egsozuda bırakmıyor iyimi o ve egsoz artık hep el ele kol kola olacak lar bütün gezilerde ;D

ayhanbursa' Alıntı:
alp sen yatmaya gitmedinmi noldu yatacak yerin yok dimi eee alırsan mazlum ahıı ;D ;D

Ya aslında evet. Salona kaldım yine. Hayır salon dert değilde yastık yorgan yatak odasındaki bazanın altında ;D
Alamam ki şimdi. Arabada mı yatsam ?

evet evet bekar evi değil ama bize jeep evi lazımmm ??? ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ya aslında evet. Salona kaldım yine. Hayır salon dert değilde yastık yorgan yatak odasındaki bazanın altında ;D
Alamam ki şimdi. Arabada mı yatsam ?

Ben şahsen arabamda yatmadan önce terliklerimi dışarıda bırakıyorum, ama eksoztumu bırakmam.....!!!

ayhanbursa' Alıntı:
evet evet bekar evi değil ama bize jeep evi lazımmm ??? ;D

Hayır, hayır Gezenbilir yüzünden karılarından kötü muamele görenler için " Gezenbilir Off-Road gurubu sığınma evi" lazım bize.....!!!

Yööööneeetttiiiiccciiiillleeeeeerrrr.....!!!!!!!!

Abi konu egzost iken ve konu başlığıda egzostla ilgiliyken ama araba ama koridor yatalım bir yerlere artık. Hayır üyeler konu başlığına bakıp girecekler. Noluyor lan burada diyecekler. Bari yalandan konuyu egzosta geri bağlayıp yatalım ;D

beatrix' Alıntı:
Ben şahsen arabamda yatmadan önce terliklerimi dışarıda bırakıyorum, ama eksoztumu bırakmam.....!!!

Ergun bey sayfanıza dönün avustralya yada yeni gezi konusu kafamızı boşaltalım

alpaslancım geldim bak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR