Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 406
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 99,995
Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

Gunaydin gunaydin herkese. Bir pazartesi sabahi yine isime gucume gitmek uzere izbandayim. Herkrse selam ve sevgiyle.

Etiketler

Arkadaslar.

Yalniz takiliyorum ya da ancak cok guvendigim sevdigim insanlarin oldugu ozgur kamplara katiliyorum.

Bugun de izban kullanarak gittigim isimden izban kullanarak donuyorum. Terziye verdigim pantolonlarim vardi onlari alacagim oyuzden bugun egekent aktarma otobusu yerine izbani tercih ettim. Herkese izmirden selamlar ve sevgiyle...

Merhaba arkadaşlar.

Bugün de tam bana göre olan şirin sıcak küçük evime geldim. Evimi çok seviyorum... Emek dolu sevgi dolu bir günü daha geride bıraktım. İşimi seviyorum ve işimde iyi bir öğretmenim. Öğrencilerim de arkadaşlarım da beni çok seviyorlar.

Merhabar yücel bey.
Ne öğretmenisiniz

Sevgiler Saygılar.

Harika bir alan..
Bende Makina teknik mezunuyum.
çok önemli Meslek liseleri ve onları canlı tutan meslek öğretmenleri.
Hayırlı işler.
ve güzel geziler dilerim.
Saygılar.

Teşekkür ederim Kağan Bey. İşimin hakkını vermeye çalışan birisiyim.

İzmir'den selam ve saygılar sevgilerle...

Arkadaşlar gezebildiğim zamanlarda motorsikletle solo geziyorum. Küçük bana göre bir motorum var. Birçok motorun yanında benimkisi motor değil. ama ben onunla geziyorum. Konaklamak için öğretmenevleri otel ve motelleri pansiyonları kullanıyorum. Konaklamaya harcadığım fazladan masrafı yakıt parasından çıkartabiliyorum çoğu gezide. Ben şartları çok iyi olmayan orta direk bir insanım. Çok fazla borcum var borçlarımı ödüyorum. Gezmek içinse para biriktirmek zorundayım. Biriktirebildiğim parayla özgürce geziyorum tatillerimde.

Bugün de İzban kullanarak işime gittim. Dönüşte Bostanlı iskele otobüsüne oradan da Egekent otobüsüne binip carrefour'a gittim. Oradan kendime boş zamanlarımda ve haftasonu oynamak için beş tane yeni oyun aldım. Benim için bir klasik olan simcity oyununu daha önce almıştım.

Yeni aldığım oyunlarım:

Empire total war&Napoleon total war,
Rage,
Resident Evil operation RC.
Medal of Honor warfighter.

Boş zamanlarımda bu oyunları oynayacağım. Bu haftasonu da motorlu solo bir gezi planım yok. Evde olup oyun oynayacağım. Motorlu gezileri Denizin de güzel ve uygun olacağı yaz aylarına saklıyorum. Ayrıca yazın gezmek için hala para biriktiriyorum. Boş zamanlarımı oyun oynayarak değerlendiriyorum arkadaşlar.

Bugün de izbanla işime gücüme gitmek üzere uyandım. Herkese herkese günaydın ve İzmir'den selamlar... Bugün Cuma haftasonu geliyor. Bu haftasonu motorsikletli solo bir gezi planım yok. evde oturup bilgisayar oynayacağım.

Bugün de emek ve sevgi dolu bir çalışma gününün ardından İzbanla gittiğim işimden 802 Egekent Aktarma otobüsüyle döndüm. Haftasonu başladı. Bu haftasonu bir gezi planım yok. Evde oturup Medal of Honour warfighter oynayacağım bol bol. Sonra çamaşır ve temizlik gibi işlerim var. onları yapacağım.

Herkese İzmir'den selsm ve sevgiyle...

Bugün tüm gün evdeydim. Temizlik yaptım, çamaşır yıkadım. Bol bol oyun oynadım. Güzel bir cumartesi günü de böyle geçti...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR