Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 406
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 99,818
Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

Salihli setmog festivalindeyim. Dun geldimm cadirimi kurdum yerlrstim. Festival cok guzel geciyor. Herkese salihliden selamlar.

Etiketler

Bugun salihliden ayrildim. Dikili bademli cam kampinge geldim. Burada izmir ofroaddan kampci dostlarla birlikteyiz.

Hayatımda ilk defa bir motorsiklet festivaline gittim. İyi ki de gitmişim çok güzeldi. Cumartesi günü ayrılıp Dikili Bademli Çam kamptaki kampa katıldım. Orada da kampçı dostlarla beraber oldum. Akhisar-Kırkağaç-Soma-Bergama üzerinden geçtim. Ve bugün geri döndüm. Bu güzel tatilimde 450 Km yol yaptım. Motorla olmak rüzgarı hissetmek güzeldi. Özgürce yaptığım çok güzel bir haftasonu tatiliydi.

11150353_678744688937799_3222610706888195506_n.jpg

11156372_678702988941969_6062896421028427127_n.jpg

11160558_679977188814549_8385188633682734425_n.jpg

Haftasonu guzel gezdim. Kimselere muhtac olmadim ozgurce motorumla solo gezdim. Hem salihliye hem de dikilideki kampa beraber gittim. 450 km den fazla solo binis gerceklestirdim. Sonucta cok guzel bir haftasonu tatili yapmis oldum. Ozellikle dikilide izmir offroaddan kampci dostlarimi gordum. Iyi kotu muhabbetlerine ortak oldum. Yine karavancilarin cayini ictim. Hem salihli de hem de dikilide bol bol birami ictim keyfime baktim. Her ikisinde de ve gezimin tumunde hicbir insanogluna muhtac olmadan ozgurce solo gezdim geldim iyi ki de gezdim. Ozellikle salihlide ilk defa bir motorsiklet festivali gormus oldum. Orada yeni arkadasliklar kurdum. Diger motorsiklet festivallerine de katilmak icin motivasyon oldu benim icin. Hem bu kucuk tatil ve tatli surus benim icin bir motivasyon oldu. Buradan hem salihli hem de dikilideki dostlara cok tesekkurler ederim. Yeni kamp festival ve etkinliklerde bulusmak ve nice yeni arkadaslarla tanismak dilegiyle. Gezmeyi tozmayi seven guzel insanlar iyi ki varsiniz...

Yine emek dolu sevgi ve sabir dolu bir calisma gununun ardindan 802 egekent aktarma otobusumdeyim. Bugun guzel bir gundu. Bu gunun geri kalaninda evime gidip istirahat edip medal of honour ve rage oyunlarini oynayacagim.

Arkadaşlar İzmir'den bazı karavancı arkadaşlarımızın da Kemalpaşa Ovacık kamplarımızdan tanıdığı Offroadcı Nivacı Beyaz sakallı güzel bir insan olan Burhan Çiçek amcamızı kaybettik. Tüm sevenlerinin başımız sağolsun.

Arkadaşlar,

Ben bir gariban kampçıyım. Motorsikletimle solo kendi imkanımca geziyorum. Kimseden çay-kahve dışında bir beklentim yok ve bu tip ikramları da artık kabul etmiyorum bile. Dediğim gibi hayatımda kimseden bir şey istemiş beklemiş birisi değilim Ben yalnız ve özgür gezmelerdeyim ama gezmelerdeyim yani yollardayım arkadaşlar.

11169848_679295015549433_5443416012483893003_n.jpg

Bu haftasonu için motorsikletle solo özgür gezi rotamda Salihli-Bozdağ-Ödemiş var. Bir hafta arayla iki kere Salihli'ye gitmek sıkabilir bu durumda alternatif rota olarak Mordoğan-Karaburun-Çeşme düşünüyorum. Hangi rotaya gideceğime cuma günü motorumun üstünde karar vereceğim.

Bugün de izbanla gittiğim işimden 802 Egekent aktarma otobusuyle geri döndüm. Güzel bir gündü bugün de. Günün geri kalanında evimde oyun oynayacağım...

Ben bir gariban kampciyim. Yalnizca dostluk icin yalnizca sevi icin kamp yaparim. Bunlarin olmadigi bunun yerine kimin parasinin daha cok oldugunun onemli oldugu ortamlarda benim isim olmaz.

Bugün de emek dolu sevgi dolu ve sabır dolu bir çalışma gününün ardından İzbanla gittiğim işimden 802 egekent aktarma otobüsü ile döndüm. Bugün yorucu ama güzel bir gündü arkadaşlar...

Arkadaşlar,

Bu haftasonu motorumla solo özgürce gezi rotamda Kuşadası ve Seferihisar hattı var. Cuma günü Kuşadasından girip Pazar günü Seferihisardan çıkacağım.Cuma günü Kuşadasında kamp atacağım. Cumartesi günü seferihisarda vosvosçu dostların kampına katılacağım. İşte yalnız ve özgür bir kampçı olarak bu haftasonunu böyle değerlendirmeyi planlıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.