Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 406
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 99,870

Etiketler
Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

Bugün de evimdeyim. Biraz uyudum, biraz temizlik yaptım, biraz da bilgisayar oynuyorum işte böyle geçiyor bu Pazar günü de... Gezilerimi haftasonları değil de yaza bırakıyorum. Ve yaza uzun gezi yapmak için kenara para koymaya çalışıyorum. Salda'yı da içeren bir Akdeniz gezisi yapmayı planlıyorum bu yaz ayrıca her gün yüzmeye güzel yerlere gideceğim motorumla yazın, özdere, Seferihisar, urla, Mordoğan, Karaburun, foça gibi yerlere günübirlik motorumla solo gidip yüzeceğim bol bol. Evimin olduğu yaşadığım konumun tadını bol bol çıkartacağım böylece...

Evet arkadaşlar bu Pazar günü de böyle geçti. Yarın yeni bir çalışma haftasına başlıyoruz. Herkese iyi haftalar dilerim...

Bugün de emek sevgi sabır dolu bir çalışma gününün ardından 802 Egekent Akt. Otobüsüyle evime geldim. Bilgisayarıma kavuştum. Günün geri kalanını bilgisayarımda oyun oynayarak değerlendireceğim. Tüm arkadaşlara selam olsun İzmir'den sevgiyle...

Arkadaşlar,

Değerli insanlarla gezersen alırsın mertebe, Değersiz insanla gezersen dönersin merkebe demiş. Bazılarının bizi merkep zannetmesinden dolayı sıkıntılar yaşadık. Bunlarda geldi geçti hayatımızdan başımızdan. Yaşanacağı varmış. Artık motorsikletimle sadece solo geziyorum. Fethiye Ölüdenize kadar her yeri motorumla solo olarak gezdim. Halen motorumla solo geziler yapmak için para biriktiriyorum.

Arkadaşlar,

İnsanoğlu çiğ süt emmiş kimse bilmez kendini, kime iyilik ettiysen ondan koru kendini demiş. Hakkaten öyle. Ancak bizim yolumuz sevgi saygı ve güzelliklerden geçer. Sevgisi saygısı olanla bir gün bir yerlerde buluşuruz. ama saygısı sevgisi olmayanla bizim yolumuz kesişmez arkadaşlar çünkü bu tip insanlardan yolumuzu ayırdık ayırırız.

Herkese İzmir'den selamlar...

Arkadaşlar,

İnsanın iyisi zor günde belli olur. İyi gününüzde herkes dostunuz olur da zor gününüzde kimseyi yanınızda göremezsiniz. Ben de dostlarımı zor günümde tanıdım. O onu demiş öteki bilmem ne demiş bunlar bana artık inanın ki hiç koymaz. isteyen istediğini söyleyebilir. Önemli olan dostunuz olanla olmayanı ayırt etmenizdir. Ben ayırt ettim ve dostum olmayana yol verdim hayatımdan çıkardım. çok da iyi yaptım. yapabileceğim en iyi ve doğru şey dost görünüp arkadan yalan konuşanları hayatımdan çıkarmaktı. Şimdi motorumla mutlu bir hayat yaşıyorum. Ben gerçekten çok güzel bir karavan yaptım ve karavanımla çok da güzel kamplar yaptım. ama maalesef yalancının şerefsizin karşısında bazılarının dostluğu saman alevi gibiymiş bunu da gördüm yaşadım. Şimdi yalnızım yalnız ve mutluyum. Son derece keyifli bir hayatım var. Kendim gibi değerli insanlar arasında değerliyim. Yalancıya şerefsize hayatımda yer yok. Bana anlamsız yere düşman olanlar hasetlerinden çatlasın ki ben gerçekten çok iyiyim hatta hiç bu kadar iyi olmamıştım. Motorsikletli özgür solo gezilerim için para biriktiriyorum. Ben tam anlamıyla özgür bir gezginim ve bu bana yetiyor. Mutlu olmak için pahalı bir karavana ihtiyacım yok. o da olur zamanı gelince diyor ve geçiyorum arkadaşlar. Motorla özgürce solo gezmeye devam diyorum...

Bugün de böylece akşam oldu. şimdi yatma zamanı yarın yeni bir gün için saat beşte uyanacağım ve izbanla işime gitmek üzere yola çıkacağım. Herkese selam ve sevgiyle...

Merhaba arkadaşlar,

Bugün de güzel bir gündü. İzmir'de hava çok güzel. Sabah çok erken kalkıp izbanla gittiğim işimden 802 Egekent aktarmayla evime döndüm. Şimdi evimdeyim. Boş vaktimi Medal of honour warfighter oynayarak değerlendireceğim.

Merhaba arkadaşlar,

Dün bol bol Medal of honour ve Rage oyunlarını oynadım. Bugün de işime gücüme gitmek üzere uyandım. Yine izban kullanarak işime gideceğim. Herkese selamlar...

Merhaba arkadaşlar...

Bugün de izbanla gittiğim işimden 802 Egekent aktarma ile döndüm. Kredi borcumu ve faturalarımı yatırdım. Hiçkimseye muhtaç olmadan ve minnet etmeden yaşadığım çok güzel bir gündü. Şimdi evimde oyun oynayacağım.

Merhaba arkadaşlar,

Bugün de izbanla okula gidip 802 Egekent aktarma ile geri döndüm. Haftasonu İzmir Ofroad kulübünün Dikili Bademli Çam kampingdeki etkinliğine katılacağım. Sezonu böyle güzel bir kampla açmayı düşünüyorum. Bunun için bugün temizlik ve bakım günümüzdü. Haftasonu kampı öncesi temizlik ve bakım yaptık.

10689517_677844049027863_829508952049439305_n.jpg

11156146_677843955694539_3931163822449586167_n.jpg

11156260_677844012361200_6943610492823800959_n.jpg

11159455_677844095694525_4200110034455362937_n.jpg

11009087_677844142361187_6431523130293105846_n.jpg

Arkadaşlar,

Biz motorumuzla kamp yapsak ta kampçı ve karavancıyız. Biz kampçı olduğumuzu söylemekten hiç gocunmadık. Yıllardır kampçıyız biz ve hep de öyle kalacağız. Motorumuzla kimselere muhtaç olmadan özgürce gezmeye ve kamp yapmaya devam ediyoruz arkadaşlar.

10313549_477538975725039_5210896253571044186_n.jpg

Arkadaşlar,

Salihli'deki Motorsiklet festivaline gitmeye karar verdim. Festival için Cumadan yola çıkacağım.

Teşekkür ederim. Umarım güzel bir gezi ve festival olur. Fotoğrafları paylaşacağım.

İzmir'den selamlar ve sevgiyle...

Bugün de izbanla gittiğim işimden 802 Egekent aktarma ile döndüm. Bugün Salihliye motorsiklet festivaline gidiyorum. Cumadan Pazara iki gün oralarda olacağım. Güzel bir festival olacağını umuyorum. Motorumla solo kimselere muhtaç olmadan yapacağım güzel bir gezi ve etkinlik olacak umuyorum.

Herkese İzmir'den selamlar ve sevgiyle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR