Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 406
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 99,810
Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

Evimdeyim. Bilgisayarda oyun oynuyorum aynı zamanda discovery kanalını izliyorum. Bunlar benim boş zamanlarımda yapmayı sevdiğim şeyler...

Etiketler

Izbandayim. Bugun de kimselere muhtac olmadan isime gucume gidiyorum. Bugun persembe haftasonu yaklasiyor. Bu haftasonu ozgurce evimde oturup bilgisayar ile oynayip evdevtemizlik gibi islerle oyalanacagim. Bu haftasonu icin bir moto solo gezi planim yok.

Okuldayim. Ben okul ortaminda calisan bir ogretmenim. Benim arkadaslarim da ben gibi kibar nazik kulturlu insanlardir. Yasadigim bazi olaylardan kimseye guven olmayacagini ogrenmis oldum. Oysa ben arkadaslarimi cok sevmis ve kendilerine saygi ve sevgi gostermistim. Ne yazik karsilik olarak giybet yalan dolan hakaret ve iftira gormus oldum. Simdi artik yalnizim. Yalniz basima yasiyor ve yalniz geziyorum. Mufteri dedikoducu yalanci serefsiz insanlardan bana hicbir sey olmadi. Bu sekilde arkamsira giybet edip sikinti cikaranlari ben de hayatimdan cikardim. Oysa guzel arkadasliklarim dostluklarim vardi. Ama malesef kotuleri ayiklamak ve iyi arkadaslarla yola devam etmek zorunda kaldim. Sonuc olarak yalanci giybetci serefsizlerden ben hicbir sey olmadim ve bana bundan hicbir sey olmadi. Olan dogruluga durustluge ve insanliga oldu cunku bu sekilde arkamdan giybet eden serefsiz insanlarin hicbirisinin uc kurusluk insani ederi yokmus arkadaslar. Bunu da sozde iddia ettikleri giybetlerin uzerinden uc yil gecmesi ve hala daha bir sey kanitlayamamis giybet ile kimseye bir zarar verememis. Ozgurlugune karisamamis olmalarindan anlayabilirsiniz. Benim deger verdiklerim ben seviyor ve bana saygida kusur etmiyorlar onlar da bana fazlasiyla yeter. Serefsiz giybetci iftira ve yalan dolanci serefsizlere benim arkadas olarak ihtiyacim yok benim arkadaslarim bana fazlasiyls yeter. Giybetci yalanci serefsiz ile yuzyuze dahi bakmam arkadaslar iste ben boyleyim cok buyuk borca girsem de evimi aldim iki yildir yalniz yasiyorum isim var calisiyorum ekmegimi kazaniyorum motorum var ozgurce solo geziyorum kimseden ne bir seyini istemisligim ne almisligim var hayatimda hickimseye de muhtac olmadim ve bu vakitten sonra da olmam zaten. Ayrica kimin kampina gidilir kimin ekmegi yenmez suyu icilmez serefsizin tekidir hepsini gormus ogrenmis olduk. Bu saatten sonra art niyetli ve art dusunceli insanlarin yanina dahi yaklasmam zaten o is bitti arkadaslar. Gordugunuz gibi yalancilar yalanci olduklariyla kaldilar kimseye de onlarin cirkin dedikoduculuklari ile bir sey olmadi. Ben bu saatten sonra ancak yalniz ve ozgur birbirey olabilirim. Benim kimseye bir sey kanitlamak gibi bir zorunlulugum da yok. Kendimi hicbir zaman bu serefsiz giybetci insanlara bir sey kanitlamak zorunda da hissetmedim. Zaman kimin ne oldugunu cok guzel ortaya koydu. Ben sadece bana yapilan haksizliklara sabretmeyi bildim. Yalanciyi serefsizi ahlaksizi da hayatimdan cikarip attim. Cok da iyi yaptim simdi cok rahatim. Yalniz ama her zaman icin ozgurum. Arkamdan konusana giybetciye serefsize mesajim su ki hic durmasinlar istedikleri kadar giybetcilik yapsinlar onlar o kadar degersiz insanlar ki onlarin en cirkingiybetleriyle bile kimselere bir sey olmuyor. Yalniz ve ozgur hayatima ozgurce devam ediyorum ve edecegim.

Iste boyle arkadaslar giybetci dedikoducu yalanci serefsizlerden kimseye bir sey olmaz. Boyle insanlar kendi cirkinlikleri ile basbasa kalirlar.

Okulumda isimde gucumdeyim. Hicbir mufteri iftira ile yalan dolan ile karalayici serefsiz insandan bana hicbir sey olmadi. Bu tip insanlar karsisinda allaha sigindim ve sabrettim arkadaslar. Allah ta benim gibi bir kulunu bu serefsizlerden korudu. Bana bu giybeti yapanlardan sessizce uzaklastim ve yanlarinda golgemi dahi birakmadim arkadaslar. Sonucta yalancinin mumu yatsiya kadar yandi. Ve kimlerin gercek yalanci serefsizler oldugu ortaya cikti. Giybet ve haksizlik karsisinda yapabilecegim en dogru seyleri yaptim giybetcilerle iliskimi kestim. Cok da dogru olani yaptim. Ben herkese arkadasligimi dostlugumu tam yapmistim. Bu konuda icim rahat. Hakkimda giybetcilik yapip arkamdan yalan ve dolan konusan pisliklerdenbana gecen bir hak yoktur. Olsa olsa benim hakkim gecmistir kendilerine. Onu da hakkimda giybet yaparak benim gunahima girmislerdir. Boyle insanlara hakkimi helal etmiyorum arkadaslar. Ben herkese iyi bir arkadas ve herkesle dost olmaya calistim ama malesef kul hakki nedir bilmeyen insanlarin arasina dusmusum. Olsun arkadaslar bunlar da bana tecrube oldu. Insanlarin ikiyuzlulugunu ve giybetciligini gormus oldum. Insanlari tanimak da bir tecrubedir sonucta. Anladim ki herkes herkesle arkadas olamiyor. Herkes benimle arkadas olacak seviyedemedeni bir insan olamiyor malesef. Olsun yalniz basima yoluma devam ederim ben de oyle de yaptim. Giybetcilerin hepsini hayatimdan cikarip attim ve motorsikletimle ozgurce solo gezmeye basladim. Motorsikletimle bircok yere gittim ve gezdim. Yalniz ve ozgurce kamplar yaptim. Etkinliklere kamplara motorsikletimle solo olarak katildim ve bunlari yapmaya devam ettim ve ediyorum. Her turlu giybetci yalanci serefsize ragmen hayatimi doya doya ve ozgurce yasamaya devam ediyorum ve edecegim de...

Bugun bir degisiklik yapip egekent aktarma otobudune bindim. Her gun yeter miktarda yuruyus yapip izban ve eshot kullanarak isime gidip geliyorum. Yuruyus iyi geliyor bana hem gezinmis oluyorum. Herkese izmirden selamlarimla...

Ben İzmir'de yaşıyorum. canım sıkıldı mı atlayıp otobüse bostanlı iskleye oradan konağa alsancağa kordona gidiyorum. Ben bu sehri çok seviyorum. Yaşayabileceğim en güzel şehirdi ben de evimi bu şehirde aldım.

Haftasonları da şehiriçi ulaşımı kullanarak geziyorum. Şimdilik motorsikletli özgürlüğün tadını yazın çıkarmak her hafta motorsikletle solo bir yerlere yüzmeye gitmek. motorsikletle solo uzun yolculuklara çıkmak üzere yaza bırakıyorum. Şimdilik haftasonlarımı evdeki işlerle uğraşarak geçiriyorum. Ben zaten haftasonu gidilebilecek her yere önceki motorumla da gittim benim egede gitmediğim görmediğim yer kalmadı bir salda gölü kaldı onu da diğer yerler gibi yaza bırakıyorum. Şimdilik paramı iyi biriktirip yaza kısa uzun gezilerde harcamak daha mantıklı. İşte bu yüzden şehiriçi ulaşımda hiç kullanmadığım motorumu bir can yoldaşı ve yol arkadaşı olarak elimde tutuyor ve ona çok iyi bakıyorum. evimin kapalı garajı var ve motorum orada bekliyor. Bu yaz inşallah bol gezili bir yaz olacak bu gezileri de motorsikletle solo yapacağım arkadaşlar. Bu yaz motorsikletle solo Karadeniz turu yapamayabilirim. onun yerine Salda gölünü de içeren bir Akdeniz turu olabilir. Ben motorsikletli solo özgür bir gezginim. Nerelere gideceğimi zaman göstercek arkadaşlar...

Merhaba.

Bugun yine emek ve sevgi dolu bir gunu daha geride biraktim. Simdi kendime izmir usulu sandvic ismarladim sonra yine egekent aktarma otobusuyle veya bostanli iskele egekent aktarmasi ile eve gececegim bu haftasonu evdeyim belki cumartesi sehirici ulasimi kullanarak bostanli veys konak gezisi yapabilirim. Motorsikletimle solo degil de belediye otobusu vapur vb araclarla gezecegim bir haftasonu beni bekliyor ayrica evde temizlik camasir gibi islerim de var onlari da yapacagim. Isim cok yani bu haftasonu. Hrrkese izmir den selamlar ve sevgi ile...

Yine egekent aktarma otobusundeyim. Her gun izban yada eshot kullanarak isime gucume gidip geliyorum. Benim pahali bir karavanim da yok alacak param da yok. Ben halktan biriyim ve hayatimi bir halk adami olarak ozgurce surduruyorum. Cok sukur kimselere muhtac olacak bir durumum yok arkadaslar. Beni kendisine muhtac olmus gibi anlatanlar yalanci bir serefsizlermis. Siz de cirkin saldirilarinin uzerinden uc yil gecmisken bu insanlarin yalanci birer serefsiz oldugunu gormus oldunuz arkadaslar. Benim cebimdeki param butcem belli ben cebimdeki paraya gore yasadim ve yasiyorum kimseden bir talebim beklentim yoktu hala da yok hatta yaptiklari giybetcilik ve serefsizlikten sonra kimsenin arkadasligini dostlugunu da ist e miyorum. Bu cirkin dedikoducu insanlardan manevi bir beklentim dahi yoktur arkadaslar cunku bu insanlarin benim gozumde insan olarak degeri ve ederi kalmamistir kendileri dedikoducu ve yalanci serefsiz insanlardir arkadaslar. Ben yalniz basima da olsa dusuncelerimi ve dogrularimi yasatmaya ve hayatimi ozgurce yasamaya devam ediyorum. Hayatimda yalanci serefsiz insanlara da hic yer yok arkadaslar. Bu nedenle kendilerinden uzak yalniz ve ozgur bir yasam tarzini seciyor ve haystimi hickimseye aldirmadan dolu dolu yasiyorum arkadaslar.

Bugün de sıcak şirin evime geldim ve haftasonu başladı. Herkese iyi bir haftasonu dilerim. Ben bu haftasonu ağırlıklı olarak evimde olacağım çünkü yapılacak işlerim var...

Merhaba arkadaşlar,

Güzel bir cumartesi sabahından herkese merhaba. Ben bu haftasonu ağırlıklı olarak evde olacağım. Evde yapılacak işlerim var.

Bugun de izban ve eshot kullanarak geziyorum. Once karsiyaka carsiya gidip bir karsiyaka turu yapacagim ardindan bostanli iskeleye ardindan da egekent otobusune binip eve donecegim. Haftasonu sehir gezmesi yapmayi cok seviyorum. Ara sira boyle gezil e r yapiyorum.

Merhaba arkadaşlar,

Bugün de Pazar evimdeyim. Herkese iyi Pazarlar dilerim. İzmir'den selam ve sevgiyle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri