Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 406
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,312

Etiketler
yugun
Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

Bugun de hicbir giybetci yalanci serefsiz insana muhtac olmadan izban kullanarak isime geldim. Ozgurce yasadigim ozgur hayatimda yine etrafima sevgi ve iyilikler sactigim bir gunu daha geride birakiyorum. Arkamdan yalan konusanlarin yalanci serefsizler olduklarini artik butun izmir vosvos offroad ve karavan camiyasindaki abilerim hepsi cok iyi biliyorlar. Bana bu sekilde ayip eden insanlarla mahserdevgorulecek bir hesabim var cunkuben onlarin fitne fesatliklarindan dolayi allaha sigindim cunku beni koruyanim savunanim olmadi yalanci serefsizler karsisinda ben de onlarin iclerinin cirkinliginden allaha sigindim. Kisa hayatimda kimseyi uzmedim kirmadim. Beni kirmaya calisan mufteri serefsiz insanlari da hayatimdan cikarip attim. Simdi baktigimda giybet ve haksizlik karsisinda yapabilecegim en dogru seyleri yapmisim arkadaslar. Yine de giybetle insanlara bir fenalik bir kotuluk yapilamayacagi da ortaya cikmis oldu. Her zaman iyilik guzelliklerle gezmek ozgur olmak herkesin de ozgurlugune saygi duyulan bir dunyada yasayabilmek dilegiyle..

Arkadaslar.

kendime tamamen bilegimin hakkiyla cok guzel bir cekme karavan tasarladim. Karavanimi alnimin teri ve bilegimin hakkiyla bitirdim. Cok da guzel oldu. Sonra yapim sirasinda cok da guzel ozgur kamplara ozgurce katildim. Bu kamplara allah bana ne verdiyse kendi riskimi goturdum fazlasini da herkesle paylastim. Bu kamplarda insanlarla asimi ekmegimi sevincimi huznumu dostlugumu yuregimi paylastim. Kimseye saygisizlik etmedim kimseye ikinci sinif insandir demedim. Hala daha arkamdan cirkin giybet yaptigini bilsem bile herkese ancak sevgi ve saygi gosterebilirim cunku ben iyi bir insanim benim varolusum ve niyetlerim hep iyilik uzerine kurulu ben kibar nazik egitimli bir Bursa beyefendisiyim kimse icin de iyiligimi ve tavrimi degistiremem ben herseyimle benim istedigi kadar arkamdan giybet etsin bana cirkinlik kotuluk yapmak istesin ben yine de kimse icin genis gonlumu sevgi dolu nese dolu kisiligimi degistirmedim degistirmem de ben bolgemdeki ozgur kamplarda ve karavan etkinliklerinde olmaya ve insanlara sadece iyilik ve dostluk gostermeye devam ediyorum ve olene kadar da devam edevegim birkac yalanci serseri benim hayatimda hicbirseyi degistiremedi degistiremez de... Iste bu duygu ve dusuncelerle herkese izmirden selamlar ve sevgi ile...

Ben mukemmel bir insan degilim. Ama farkli ve ozgur dusunebilecek ve dusundugunu soyleyebilecek kadar yurekli bir insanim. Ustelik ben yuregi guzel bir insanim ve bilmesi gerekenler benim yuregi guzel bir insan oldugumu cok iyi biliyorlar aslinda. Bu nedenle kimsenin giybetiyle birsey olmadim ve bana yapilmak istenen tum kotuluklerden bana hicbir sey olmadi. Ben yurekli bir insan olmaya ve yuregimle varolmaya devam ediyorum ve edecegim. Bolgemdeki ozgur kamplara ve karavanci bulusmalarina da ozgurce katilmaya devam edrcegim. Kimseye mukemmel oldugumu iddia etmiyorum. Ben sadece benim bir garip yalniz bir adamim sadece. Sadece dostluk ve arkadaslik bekledim insanlardan bekledigim insan gibi atesin basinda muhabbet etmekten baska hicbir sey degilfi ama malesef giybete ugradim neyse bunlar da gelip gececek ben gonlu guzel bir insan olarak kamplarda olmaya devam edecegim. Belki bir kamp otomobili alip kendime arac uzeri cadir yaptiracagim ve bu sekilde bir nebze olsun karavan keyfini karavan zevkini yasamaya calisacagim. Gene kampta kamp kavurmami yapip ozgurce herkese ikram edecegim. Falanca hakkimda ne demis filanca ne dusunmus hic mi hic umursamadan hayatima keyfime bakacagim arkadaslar...

Bugün yine küçük şirin sıcacık evime geldim. Bugün de hiçbir gıybetçi şerefsize muhtaç olmadan izbanla işime gidip geldim. Gıybetçiler bugün de bana bir fenalık yapamadılar. Özgürce yaşıyorum hayatımı ve hep bu özgürlüğe önem veriyorum hayatımda...

Arkadaşlar,

Katıldığım kamplarda her zaman herkese saygı ve sevgi gösterdim. Bu saygıyı sevgiyi istismar edenler oldu. Onlar kendilerine gösterdiğim insanlığı sıcaklığı sevgiyi yanlış yorumlayıp bana gıybet ettiler. Olsun yine de bununla kimseye bir şey olmadı arkadaşlar sadece ben fitnelik ve fesatlık yüzünden bu arkadaşlarımı kaybettim. Geldiğim noktada bunun için üzülüyorum. Keşke hakkımda gıybet etmeselerdi. Keşke kamplarımıza fitnelik ve fesatlık karıştırılmasaydı...

Arkadaşlar,

Bana biz kimin ne olduğunu biliyoruz deyip iftira ve gıybet ettiler. Kimin ne olduğunu bildiler bununla kime ne fenalık yapabildiler? Kimin hangi özgürlüğünü engelleyebildiler? Bu insanların insanlık ve medeniyet seviyesini gösterdi bunlar. Bize ikinci sınıf insan muamelesi yaparken aslında kendileri ikinci sınıf yalancı bir insan oldular. Bizim değerimizi de kalitemizi de bilmesi gerekenler gayet iyi biliyor arkadaşlar. Bilmeyenle de yolumuzu ayırmayı bildik. Motorumuzla solo geziyoruz.

Arkadaşlar,

Motorsikletimle solo özgürce geziyor ve kampımı yapıyorum. Hiçbir türde gıybetle bana hiçbir şey olmadı. Ben ruhu gönlü özgür bir adamım ve özgürce geziyorum.

Ben bir kampçı gezginim. Motorumla solo özgürce gezerim. Yalnız ama huzurluyum... Hayatta en iyi huzurun huzurunu kaçıranlardan uzak durmak olduğunu öğrendim.

Merhaba herkese bugün de kimselere muhtaç olmadan iizban kullanarak işime gitmek üzere uyandım herkese selam ve guzel günler dilerim.

Bugun izmir genelindeki bir elektrik kesintisinden dolayi izban calismiyordu. Ben de eshot bostanli iskeleden egekent otobusune aktarma yaparak gitmeye calisiyorum. Her zamanki rahatlik yerine otobusle gitmeye calisiyorum. Cunku elektrik kesintisinin ne kadar surecegi belli degil.

Motorla solo karadeniz gezisi icin biriktirdigim bir miktar parayi kendimevyeni bir bilgisayar almak icin harcadim. Umarim yaza kadar yine bir miktar para biriktirebilirim. Olmazsa karadeniz gezimi iptal etmek zorunda kalabilirim. Onun yarine yakinlarda bir yerlere geziler yapip ozgurce evimde oturarak bir yaz tatili gecirebilirim. Karadenize gidip gitmemekte simdilik kararsizim. Ben ozgur bir gezginim. Param imkanim yettigi kadar gezerim olmazsa yakin yerlere gunubirlik veya bir gece konaklamali geziler yapabilirim. Cok guzel bir yerde oturuyorum yazin pek cok yere gunubirlik yuzme gezileri yapabilirim motorumla. Ille de cok uzaklara gitmek sart degil. Muhim olan imkanlar dahilinde gezip eglenmek bence. Ben borc odedigimden karavan veya kamp otomobili de alamayacagim sanirim. Cunku bunun icin durumum elvermiyor arkadaslar. Ekonomik durumlar elvermediginde malesef yapilacak bir sey yok. Hersey paraya bakiyor sonucta arkadaslar iste boyle... benim de gezilerim ve yasamim yalniz ve ozgur bir kampci gezgin olarak devam ediyor.

Bugun de farkli bir yolla egekent aktarma otobusuyle donuyorum evime. Yine emek ve sevgi ile yogrulmus cok guzel bir calisma gunuydu. Simdi kucuk sirin evime donup yeni aldigim bilgisayarimla oyun oynayarak bos vaktimi degerlendirecegim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,804
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR