Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 406
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 99,815

Etiketler
Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

Bugün de İzban kullanarak gittiğim okulumdan 802 Egekent aktarma otobüsüyle döndüm. Bugün 23 Nisandı okulumuzda coşku ile kutladık bu günü.

Herkesin bayramı kutlu olsun. Ne mutlu Türküm diyene...

İzmir'den selamlar ve sevgi ile...

Biraz hasta gibi olduğumdan biraz da havanın serinliğinden Kuşadası gezimi iptal ettim. Bugün özgürce evimde oturacağım. Yarın özgürce solo Seferihisara gidip gitmeyeceğime yarın karar vereceğim.

Bugün de özgürce izban kullanarak gittiğim okulumdan 802 Egekent akt. otobüsüyle geri döndüm. Ben özgür bir kampçı gezginim. Benim için motorla solo gitmek özgürlük olduğu gibi. Evimde oturmak ve vakit geçirmek de bir özgürlük. Bu nedenle havanın da serinliğinden bu haftaki Kuşadası turumu iptal ettim. Kuşadası rotasını daha ilerki bir tarihte yapacağım. Yarın Seferihisara vosvos kampına özgürce ve kimselere muhtaç olmadan katılıp katılmayacağıma yarın karar vereceğim.

Merhaba arkadaşlar,

Bugün de uyandım. Kahvaltımı yaptım. Herkese günayın. Bu haftasonu motorumla solo bir gezi planım yok. Evdeyim.

Motorumla solo gezi planim yok desem de ogleden sonra hazirlanip seferihisardaki vosvos kampina geldim. An itibariyle vosdostlarla aksam yemegimizi yedik. Yine kimselere muhtac olmadan ozgurce cok guzel bir haftasonu kampi yapiyorum.

Seferihisar sigaciktayim. Kimselere muhtac olmadan ozgur gezilerde ve ozgur kamplarda kampci dostlarla beraberim.

Bu haftasonu da seferihisar sığacıkta vosvosçu dostlara katılarak geçirdim. Ben özgür bir kampçı gezginim. Bu gezimde 150 km solo sürüş gerçekleşirdim. Benim yerim bana sevgisi saygısı olan dost insanlar arasındadır. Kampçı dostlarım insanların arkası sıra yalan konuşmaz iftira yapma gereği duymazlar. Böyle kaliteli yüreği olan kaliteli insanlar arasında olmak için her zaman çaba sarfederim. Ben gönlü güzel bir insanım ve benim yerim gönlü güzel insanların arasındadır. İşte böyle arkadaşlar bir haftasonu gezisi ve kampı daha burda bitmiş oldu.

11156114_683539378458330_7392890403841598401_n.jpg

11139395_683539348458333_2917835198870379148_n.jpg

11147056_683589105120024_6267051335360140254_n.jpg

11170351_683551655123769_8721884732140173568_n.jpg

11178214_683569108455357_7385475115806719454_n.jpg

Arkadaşlar,

Ben kendi imkanları ölçüsünde gezen özgür bir kampçı gezginim. Kimseden bir şeyini istemişliğim almışlığım yok. Kimseye muhtaç olduğum da bir yalandan başka bir şey değil. Ben özgürlüğüme düşkün bir insanım Her zaman özgürce gezer ve özgür düşünürüm.

Merhaba arkadaslar.

bugun de pazartesi izban kullanarak ozgurce isime gucume geldim. Bu haftasonu kampt a vosdostlarla beraber eglenip dinlenmenin rahatligini hafta icinde yasiyorum. Her haftasonu mumkun oldugunca kimselere muhtac olmadan ozgurce kampli geziler yapiyorum. Ben gezgin bir kampciyim kendi imkanimca yakin yerlere gidip kafami dinlendirmeye calisiyorum. Beni ruhen yipratmak ve uzmek isteyen cirkin insanlarla hic isim yok. Bu tipleri hayatimdan ve dostlarim arasindan cikardim. Ne boyle insanlara ne de boyle insanlarin kamplarina ve dostluklarina ihtiyacim var. Bana dost olan bana yuregi kadar sevgi ve saygi duyanlar bana yeter. Fazlasina hic ihtiyacim yok arkadaslar. Ben ozgur bir kampci gezginim ve olene kadar da kampli gezi ve etkinliklerde gonulleri icleri dost olan yurekli insanlarla birlikte olmaya devam ediyorum ve edecegim. Icinde sevgi ve saygisi olan yurekli ve gercekten insan olan yalanci bir serefsiz olmayan insanlarla birlikte olmaya bu tip guzel gonullu insanlar arasinda kendime bir yer aramaya ve bulmaya devam edecegim arkadaslar

Bugun de emek dolu sevgi ve sabir dolu bir calisma gununun ardindan 802 egekent aktarma otobusundeyim. Motorum olmasina ragmen sehiricinde toplu taşıma yi tercih ediyorum. Boylece yakit ekonomisine katkida bulunuyor. Karbon ayakizimi kucultuyorum herkese izmirden selamlar ve sevgi ile...

Bugün de şirin sıcacık ufacık tefecik tam bana göre olan yuvama geldim. Günün geri kalanını Discovery channel izleyerek geçireceğim ve dinleneceğim.

Arkadaşlar,

Bu haftasonu motorsikletimle solo kimselere muhtaç olmadan özgürce gezi rotamda Kuşadası-Bafa Kapıkırı- Kuşadası rotası var. Allah kısmet ederse bu rotayı yapacağım...

İsteyen arkadaşlar beni ve gezilerimi EGEKAMP kampçı gezginlerin gurubundan da takip edebilir isterlerse kendileri de kendi gezilerini gurupta paylaşabilirler...

https://www.facebook.com/groups/1452568808291336/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR