Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 406
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 100,000

Etiketler

Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

Cok stresli bir gorev olan sinav gozetmenligi gorevimi de hakkiyla yerine getirmis olmanin rahatligini yasiyorum. Nihayet bu da bitti simdi gelsin haftasonu gelsin motorlu ozgur solo kampli geziler...

Bugün de 802 Egekent otobüsüyle evime geldim. Günün geri kalanını dinlenerek geçireceğim. Herkese İzmir'den selamlar ve sevgiyle...

Arkadaşlar,

Şehiriçi ulaşımda toplu taşımayı tercih ediyorum. Bu şekilde hem karbon ayakizimi küçültüyor. Hem yakıt ekonomisine katkıda bulunuyor hem de trafiğin azaltılmasına yardımcı oluyorum.

Motorsiklet benim için bir gezi ve hobi aracı. Çok sevdiğim kampçılığımı motorsikletle özgürce solo gezerken yapabiliyorum. Sadece kendi kafamın istediği rotalara gidiyorum. Benim için sürmek başlı başına bir keyif. Rüzgarı hissetmek özgür olmak istiyorum.

Arkadaşlar,

Ben özgürlüğüme çok düşkün bir insanım. Özgürce düşünür özgür yaşar ve özgür gezerim. Şimdiye kadar hiçkimseye bağımlı veya muhtaç bir yaşam yaşamadım. Kendi gücümce katıldığım her kampa bir şeyler götürdüm ve götürüyorum. Kimseden de çay kahve dışında bir ikram kabul etmiyorum arkadaşlar. Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir arkadaşlar.

Motorsikletimle ozgurce ciktigim gezi rotamda bugun Bursa Mudanya vardi. Ozgurce solo cikip 350 km yol yapip mudanya ya geldim. Burada cok eski bir dostumda kaliyorun. Yarin orhaneli ye baska bir dostumun yanina gidecegim sonraki gun de dagardi rotasini kullanarak Simav uzerinden geze geze Demirciye gececegim. Kismet olursa Demirci de de bir gece kalip izmire gececegim. Motorsikletli solo ozgur gezgin olarak gezi rotam busekilde. Ben kimselere muhtac olmayan ozgur bir kampci gezginim. Gezilerime motorsikletimle solo devam ediyorum. Ben her zaman icin kendi gezilerimde ve kendi ozgurlugumdeyim. Kimselere minnet etmem. Kimseye de muhtac degilim. Motorumla solo ozgur gezmekteyim.

Donus icin orhaneli simav c demirci hattini kullanmaktan mevsimin getirebilecegi olumsuzluklar nedeni ile vazgectim. Daglik olan bu rotayi yazin daha sicak gunlerde yapacagim. Yarin motorla solo ozgurce donus yolculugumu normal bursa izmir karayolundan yapacagim. Herkese selam ve sevgiler Mudanya dan...

Bugun mudanya dan izmire dogru olan rotama cikiyorum. Direk izmire gitmek yerine biraz dolasarak ve Burhaniye de bir gece kalarak gitmek istiyorum.Bugun rotamda Balikesir Burhaniye var.

Burhaniye'den vazgeçtim ve direk İzmir'e evime döndüm. Solo ve özgürce gerçekleştirdiğim bu gezimde toplam 725KM solo ve özgürce yol yaptım. Bol bol rüzgarı hissettim...

Mudanya Gezimden Fotoğraflar...

Molalarımdan mavişim...

10985342_686673688144899_726193434190765379_n.jpg

10929939_686795788132689_1219380715045757030_n.jpg

11196363_687743228037945_3404764339317542683_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri