Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,417

IMG_20230719_181713_407.jpg

Tatil nedeni ile her gün Efesssssssssshh!...

Ben tatilciyim. Karavanımı tatil amaçlı kamplara gitmek için kullanıyordum yıllarca. Hep sevdiğim kamplara gittim. Ama artık sadece seçtiğim ilçede otel tatili yapıyorum. Zaten kamplar da otel parası oldu. Kalabalık, Gürültü bir sürü sıkıntı. Birkaç gün için bu sıkıntıyı çekemiyorum. Ben zaten uzakları gezmiyorum. Değişik yıllarda değişik geziler yaparak gezmek istediğim yerlerin çoğunu gezdim zaten. Belki de artık karavanımla ayrılma vaktimiz gelmiştir...

Akçakoca, Karadeniz. Üç koca gün... Güzel bir tatil. Güzel anılar...
Sadece otel tatili değil, Pidecisi, Esnaf lokantası, Tavuk dönerci, Hamburgerci, Pizzacı, Sabahları otelin leziz kahvaltısı, Klimalı, denize nazır odam. Trt Müzik ve Belgesel kanalları, Yalnızlığımı sizlerle paylaşarak giderdiğimden elimden düşmeyen telefonum. İnşallah Ağustos'ta yine gelmek üzere hepinizden ayrılıyorum.

Korkakça, Adice ve sadece alçak insanlara yakışacak şekilde arkamdan ve sırtımdan bana bir şeymişim diyerek başlattıkları pis, adi ve kendileri gibi çürük ve asılsız iftira ile bana bir halt edemediler arkadaşlar. Tam on yıl oldu. Kendilerine bir ateşin başında tekrar rastlarsam bir şey olduğumu nereden çıkardıklarını ve bu konunun onları neden ilgilendirdiğini soracağım daha kendilerine...

Ama ben gerçeğim. Altında adım ve soyadımla 23 yıldır gerçek profilimle yazıyorum size. Sanal hareketlerinin en çok riskini göğüsleyen de benim bu camiyada. Ve ben bir gün bye deyip gitmeyeceğim,
Emek verdiğiniz sayfaları da kapatıp, sırra kadem basmayacağım.
Her zaman gerçekten son nefesime kadar orada veya bu platformda her zaman bu ülke kampçılarının dostu, arkadaşı olacağım.
Size söz veriyorum.

Yalnız şunu da belirteyim arkadaşlar,

Benim yüzüme gülenlerden, zalime uyup bana hakaret edenler de oldu.
Ama ben onlara hakaret etmedim. Onlar benden yüz çevirdi, ben yine çevirmedim. Hiç bir arkadaşımı kırmadım. Dolayısıyla sonuçta zalimlik diyebileceğimiz konularla uğraşanlar hiçbir şey kazanamadı.
Bizim dostumuz dediğimiz kampçılar hala ateşin başındalar. Bizim yerimiz de onların yanı. Ben dostlarımı asla harcamadım ve kimseye de harcatmadım. Ama herkes kendi söylemiş olabileceği şeylerden sorumlu. Yine de benim kampçı dostlarım her ne olursa olsunlar ve hakkımda ne düşünürlerse ve söylerlerse de benim kampçı dostlarımdır arkadaşlar...

Tatilin çok farklı faydaları da var...
Uzun süredir akşamları hafif batı müziği ve jazz dinlerdim.
Bu akşam Türk Sanat Müziği TRT müzik takıldım otelde. Sanki dinlediğim müzik yepyeni bir müzik gibi, kulaklarımın da pası silindi.
TRT müziği zaman zaman açıp dinlemek lazım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri