Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,345

Merhaba...
Bugün çekme karavanı ilana koydum. Uygun bir fiyat belirledim. Umarım mutlu edeceği insanların olur. Ben motokaravanımsı araç ile gezeceğim. Düşüncem bu yönde. Klimalı en küçük boylardan bir Transit almayı planlıyorum zaman içerisinde. Veya tam boy bir motokaravan ve küçük bir otomobil ikisi birarada.

Arkadaşlar,
Biz kamp yapmak için çevremizdeki kimselerle biraraya geldik ve kampımızı yapıp döndük. Bunu yapmaya aktif olarak devam ediyorum ve ölene kadar da devam edeceğim. Bunu yapmak için birkaç kafa dengi insan yeter. Fazlası oldu mu başka hadiseler oluyor. Bunlar da insanı üzüp yıpratıyor. Festival takipçiliğini uygun bulurum. Ama büyük sayılı kamplar düzenleme evresi benim için artık geçti. Malesef de son derece gereksiz, anlamsız kırgınlıklarla geçti. Yüzüme konuşan insana her şeyimi paylaşırım. Arkadan dümen çeviren tipitiplere kapılarım kapalı.

Yücel bey, başka başlık altında karavanı satılığa çıkardığınızı gördüm.
Öncelikle sizin için hayırlı bir tercih ve satış olmasını temenni ederim.
Karavan hayatınız sekteye mi uğrayacak, yoksa alternatif planlarınız mı var da karavanı satışa sundunuz.

Yücel bey, başka başlık altında karavanı satılığa çıkardığınızı gördüm.
Öncelikle sizin için hayırlı bir tercih ve satış olmasını temenni ederim.
Karavan hayatınız sekteye mi uğrayacak, yoksa alternatif planlarınız mı var da karavanı satışa sundunuz.
Birkaç günlük kamplara karavanımsı kamyonetim Güçlü'nün içerisinde katılıyorum. Uzun süreli kamp artık pek yapmıyorum. Düşüncem zaman içerisinde kamyonetimi bir boy büyütmek. Karavanımsı kamyonet olarak devam etmek. Ama bir boy büyüyerek. Yani Transit journey klimalı olacağız inşallah zaman içerisinde düşüncem bu yönde. Hiç değişmeyebiliriz de ama çekme artık bizden ayrılacak, Yeni insanları mutlu edeceği yeni bir hayata doğru...

https://1000kitap.com/yugun
Arkadaşlar bugün bitirip kaleme aldığım,
Murat GÜLSOY, eseri, Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet /CAN yayınevi.
kitabının incelemesi ve tarafımdan yapılmış alıntılara,
Linkini verdiğim 1000Kitap profilimde erişebilirsiniz.

Okumayı seven kampçı dostlara ayrıyeten selamlar olsun!...
İsterseniz profilimden beni okuma dünyamda da izleyebilirsiniz.

Benim uzun süreli diyebileceğim kamplar 10 gün ve üzeri kalınan kamplar. Yılda birkaç kez böyle bir kamp yapabilmeye reel kaynakları (çarçur etmeden) yetiştirebilsem o zaman bu karavanı satmazdım. Ama ne yakıt konusundaki, Ne de kamp ücretleri konusundaki gelişmeler benim artık uzun süreli kamplar yapamayacağımı göstermekte. Ayrıca bunu çok istemiyorum da açıkçası. Deniz kum güneş'e olan muhabbetimi zaman içerisinde kaybettim. Plaja çıkmak g.tumu göbeğimi göstermek manasına geliyor artık. Buna can atmıyorum. Tek istediğim sakin bir yerde huzurla okumak. O yer de kamplarda zor bulunur. Ne kamp yaptıranlar, ne de kamp yapanlarda benim gibi çok insan yok. Arafta kalıyorum. Bir kamp ya pahalı, ya kalabalık, ya tozlu, ya sıcak, ya pis, ya gürültülü. Ya internet çekmiyor İlla bi b*kluk var. Malesef burası benim yerim diye benimseyebileceğim bir yer kalmadı. Bu işe hevesimi kaybettim.
Diğer yönden yakınımdaki bazı haftasonu imkanlarını GÜÇLÜ'm ile değerlendirmeye çalışıyorum. Ankara için Yayla Mokamp'ın kapanması hiç iyi olmadı. Çok çok güzeldi orası. Türkiye'nin başka yerlerinden gelinip kalınacak kadar da güzel bir kamptı. Çok yazık oldu. Başka yerlerle telafi etmeye çalışıyoruz. Ama yakın olan seçenekler yine de az kalıyor sayıları. Ahh Yayla Mokamp Ah!...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR