Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,269

Bugün otobüsle Demetevlerin üst bir noktasına kadar gidip, Yürüye yürüye kitabımı da alıp bir de Burger King'de çok sevdiğim çilekli dondurmadan yiyip evime kadar geldim. Birkaç da iş hallettim. Güzel bir gezi oldu.

Kamp fiyatları bu sene yine çok artmış. Ben de evimde oturur, dizilerimi seyreder ve kitaplarımı okurum. Düşüncem böyle. Malesef şartlar beni buna zorluyor. Yine Güçlü ile geziler yapacağız.

Zor zamanlarımı bekleyip arkamdan iftira eden oçocuklarıyla da bana hiçbir halt edemediler arkadaşlar... Her zaman özgür oldum, özgürce gezdim ve yaşadım.
Zor zamanlar, evet, onlar hayatın bir parçası. Ama geçmiş olmuş bitmiş şeyler için bugünü yaşamayı inkar edemezsiniz... Bu yüzden önemli olan yaşamaktır ve sizin yaşamınızdır. Kim size ne derse desin. Son derece doğruyduk hepimiz de... Bunu yalanla değiştiremediler. Bende bekledikleri etkiyi yaratamadılar. Toparlandım ve özüme döndüm. Ben bir kampçıyım. Özelim, istediğim gibi olur, dilediğim gibi yaşarım. Bana kimse de bir halt edemez.

IMG_20230622_132506_956.jpg

Game of Trones'de birinci sezon bitti. Kız kendini ateşe attı, Ejderhalar ortaya çıktı. Bakalım ikinci sezonda neler olacak? Güzel bir dizi. Daha önce hiç izlememiştim. Bu yüzden izlemek çok keyifli.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
sadikabi

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR