Yarın öğrencilerimle buluşacağım. Beni uykumu almış, morali düzgün olarak görmeye hakları var. Ama malesef geceleri uyanıp tekrar uyuyamıyorum bazen. O yüzden erken yatmakta fayda var.
Ben özgür bir kampçı gezginim. İstediğim gibi olmak, Dilediğim gibi yaşamak benim hakkım. Bunun için kimseden müsade almak zorunda değilim. Kimseye de kanıtlamam gereken bir durum yok.
Köyde olmak bana keyif veriyor. Burası bozkırın ortasında bir köy. Ama burada kuşların ötüşü bile şehre göre daha bir farklıdır sanki. Gerçekten burada tam zamanlı yaşayabilirim gelecekte. Hepsi ev sahibimin insafına bağlı. Çok zam isterse kaçıp geleceğim köyüme...
Şu aralar bütün gücümü yol arkadaşım Güçlü'yü yollarda tutmak için harcıyorum. Bu yaz üyesi olduğum Canlar Kamp Karavan Derneği'nin doğu karadeniz turuna katılma kararı verdim. Çok önemli bir mani olmazsa bu yaz güzel bir rotada canlar ile birlikte olmayı diliyorum. Bakalım. İnşallah güzel olur.
İyi geceler sevgili kampçı dostlarım.
Hayır ben insanların internetten dost olamadıklarını bilmeyecek kadar cahil değilim.
Ama benim, benim gibi olan dostlarımın arasındaymışım gibi hissetmeme yardım ediyor.
Bu forumda paylaşmak bana güç kuvvet veriyor.
Sizi seviyorum canlar, oralardasınız biliyorum.
Tatlı rüyalar herkese!...