Arkadaşlar,
Ben kamp yapan arkadaşları olan bir insanım. Benim liderlik hizmetim hiçbir zaman üstün kişi tipi bir liderlik olmayacak. Şimdiye kadar hepsi gönüllü ve bedava olmak üzere pekçok kampa liderlik ettim. Hizmetlerime seçtiğim platformlarda ve belki emeklilikten sonra birtakım başka görevler de almaya çalışarak devam edeceğim. Benim kısa kampçılık geçmişimde gördüğüm bildiğim kampçılık doktrinleri tamamen insan haklarına, hukukun üstünlüğüne sevgi, kardeşlik ve barışa ama en temelde doğru ve dürüst arkadaşlığa dayanır. Zaman zaman doktrinler üzerine konuşmak faydalı olacaktır. Pekçok kişi kendi yaptığı tür kampçılığı öne çıkararak doktrinler ortaya koymuştur. Bunlar arasında yanlış olan bir şey yok. Ama kendini yüksek sınıf olarak ortaya koymuş birtakım insanların meclisinde konuşamadık. Kendimizi yeterince anlatamadık. Sürekli birtakım yalanlarla aşağılandık. Velhasılı bugünlere kadar geldik. Bu Dünya'dan geldik geçiyoruz. Fakat gerçek bir lider olduğumu düşünüyorum. Düşüncelerim nedeniyle tek takipçim kendim olsam da ben gerçek bir liderim. Lütfen bana inanın. Hepinize sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.