Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,501
Uygun fiyatlı, istediğiniz özellikte ve kaliteli insanların olduğu kamplar her yerde kolayca bulunmuyor. Çileyi malesef ekonomik durumu daha zayıf olanlar çekiyor.

Güçlü'nün hem şarj dinamosu, hem de marş dinamosu arka arkaya tamir gördü. Her şey üst üste geldi bu ara. Yine gezi bütçesinden yaptık eksik kalanı. Olsun be, Sağlık mağlık olsun. Güçlü iyi ya, buna şükür.

1681941221767.jpeg

Yol Budur...

Bu bayram da Ispanağımı ocağa koydum. Çok şükür kimseye bir muhtaçlığım yok. Birtakım yalancı oçocuklarıyla da kimse onurumu kıramadı. Her zaman olduğu gibi dürüst ve dosdoğru bir insan olmanın iç huzurunu yaşıyorum. Herkese de bunu öneriyorum. İftira etmek, hakaret etmek sizi bir yere getirmez.

Arkadaşlar,
Ben kamp yapan arkadaşları olan bir insanım. Benim liderlik hizmetim hiçbir zaman üstün kişi tipi bir liderlik olmayacak. Şimdiye kadar hepsi gönüllü ve bedava olmak üzere pekçok kampa liderlik ettim. Hizmetlerime seçtiğim platformlarda ve belki emeklilikten sonra birtakım başka görevler de almaya çalışarak devam edeceğim. Benim kısa kampçılık geçmişimde gördüğüm bildiğim kampçılık doktrinleri tamamen insan haklarına, hukukun üstünlüğüne sevgi, kardeşlik ve barışa ama en temelde doğru ve dürüst arkadaşlığa dayanır. Zaman zaman doktrinler üzerine konuşmak faydalı olacaktır. Pekçok kişi kendi yaptığı tür kampçılığı öne çıkararak doktrinler ortaya koymuştur. Bunlar arasında yanlış olan bir şey yok. Ama kendini yüksek sınıf olarak ortaya koymuş birtakım insanların meclisinde konuşamadık. Kendimizi yeterince anlatamadık. Sürekli birtakım yalanlarla aşağılandık. Velhasılı bugünlere kadar geldik. Bu Dünya'dan geldik geçiyoruz. Fakat gerçek bir lider olduğumu düşünüyorum. Düşüncelerim nedeniyle tek takipçim kendim olsam da ben gerçek bir liderim. Lütfen bana inanın. Hepinize sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR