İyi bir kampçı lideri olarak kendimi ve kampçılık ve gezi yaptığım araçlarımı her zaman iyi durumda tutmaya çalışırım. Benim liderliğim önce kendine liderlik etmek şeklindedir. Özgür takılırım. Bazen toplu etkinliklere de gider bazen de etkinlikleri kendim düzenlerim. Doğru bildiğim düşüncemi kimseden saklama ihtiyacı duymadım. Bazı insanlar siz her ne yaparsanız yapın sizi azımsayacak ve aşağılayacak şekilde konuşurlar ama sahaya çıkıp oyunu oynamak, liderliğini gereken yerde göstermek her zaman önemlidir. Kamp yapmayan kimselerin söylediklerine kulak asmam. Barışın ve birlikteliğin sağlanması için gönülden olunması gereken noktada olmayı kendime borç bilirim. Beni düşünceme göre belirli bir yere koyup, orada yargılamak, etiketlemek, bu yolla aşağılamak, ötekileştirmek isteyenler umrumda bile değil. Benim esas etkinliğim kamp yaparken kurmuş olduğum dostluklarımdır. Bir tek insana dahi zararım dokunmadı. Hep sevi için, dostluk için kardeşlik için yollardayım, hala daha da yollardayım...