Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...
Bugün sabah ve öğlen Getir'den sipariş verdim. Ancak bu saatte harika bir babaanne yemeği olan Bulgurlu tavuk yemeğimi ocağa koyabildim. Allaha şükür aç ve açıkta değilim. Kimseye de muhtaç değilim. Paramı bileğimin hakkıyla ve onurumla kazanıyorum. Rızkımı veren Hüda'dır kula minnet eylemem.
Bugün çok beklediğim yağmur nihayet an itibarı ile yağmaya başladı. Ben bugün Mobidik'le yağmur yağmadan önce çıkıp dolaştım. Mobidik'im bana dehşet keyif verir. Araba kullanmakla bunun keyfi kesinlikle kıyaslanamaz bile. Ama sonuçta serde karavancılık ve arabacılık var bende. Motosiklet ekstra bir eğlence aracı benim için.
Benim için tatil demek bir taraftan da kampa gitmek demek. Ben zaten iyi hizmet sunan bazı kampları ve sevdiğim yerleri tercih ediyorum. Benim için çekme karavan daha avantajlı. Yaz gelecek yine sevdiğim kamplara gideceğim karavanımla inşallah. Bakalım. Kısmet.