Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 213,850
Biz kamp hayatına sevdalıyız... Bu işi hiç bırakamayacak kadar seviyorum. Adi aşağılık insanlar arkamdan yalan yere gıybet yapsalar bile onlar sonuçta benim kampçı dostlarım... Ben bir liderim. Kendi kendime yaptığım liderlik bana yeter. Yanıma başkaları da gelirse onlara da liderlik yaparım. Ama benim liderliğim bir hizmettir. Bir makam ve mevki değildir. Bu, bu işi yapan insanlara sevdalı olmaktır. Onları dost bilmektir. İnsan diye baş üstünde tutmaktır.

Ben hizmetlerimi artık bir dernek çatısı altında sunuyorum. Bu dernek Türkiye Kamp Karavan Derneği'dir. Dünden bugüne çizgisi basit şeyler yüzünden değişmeyecek bir kurumdur benim derneğim. Lider olarak hizmet edersem artık bu dernek çatısı altında hizmet edeceğim. Ama benim sadece bir yerde bulunmam bile bana göre önemli bir hizmettir. Derneğimdeki insanlar bazı önemli meselelere benim yaklaşım tarzıma uygun yaklaşmakta, Kamp ve karavan hayatını benim gibi bir bütün olarak görmekte ve herkese değer vermekteler. Bu dernekte ye kürküm ye düzeni geçerli değildir. Tencerenin kabına sapına kulbuna bakılmaz. İnsanın da kalbine bakılır. Kalbinde insan sevgisi var mıdır? İyi bir kampçıysa hepimiz ona değer veririz. Onun karavanına, donanımının markasına şuna buna bakmayız arkadaşlar...

Birileri beni yüz liralık çadırcı diye aşağıladı diye kendime yüz bin liralık karavanı olanların bile yapamayacağı özel bir karavan yaptım. Neden aşağılanmaya karşı bu kadar zavallı bir tepki verdim bugün anlayamıyorum. Ama kimsenin eşine benzerine sahip olamayacağı bir karavan yapmak istedim. Kısa sürede imkansızlıklar ve zorluklar yüzünden eksik, kusurlu bir örnek ortaya çıkardım. Olsundu o yine de benim kendi öz karavanımdı. Ama bu karavanı yakalandığım şizofreni hastalığı yüzünden elden kaybettim. Ama sağlığım her seferinde düzeldi ve hayata tutundum. Bu kez yeni bir karavanla karavancılık yapmaya devam ettim ve hala da devam ediyorum. Tarihsel süreçte adımın anılıp anılmayacağını, iyi mi kötü mü olarak anılacağımı hiç bilemiyorum ama ben yıllardır elimde olan bütün imkanlarla bu hobiyi benim hayatımda tutmaya ve yaşatmaya çalışıyorum arkadaşlar... İmkanlar konusu hiçbir zaman iyiye gitmedi ama bir şekilde yollardayız yine...

Yukarıda yaptığım özeleştirilere karşın genç kampçılara tecrübem: Aşağılanmaya karşı hazırlıklı olun ve buna aşırı tepkiler vermeyin. Pek çok insan bulunduğu sosyal ortamlara sırf başkaların hakir görebilmek için giriyor. Forumlar gibi yerlerde aşağılanmanız size asla koymasın. İnsanlarla YÜZYÜZE iletişim kurun. Bilgisayarın arkasına saklanmayın. Sonuçta her şeyi gerçek siz olarak başaracaksınız. Bırakın tanıştığınız insanlar yüzünüzü görsün.

Ben internette hayali bir karakter olarak değil kendim olarak bulunuyorum. Pek çok insanın bunu yapmaya cesareti yok. Ama ben özel birisiyim sonuçta. Çok tehlikeli olsa da bu yola baş koydum ben... Sonucu gereksiz internet kaynaklı pis iftiralarla uğraşıp durmak. Ama bir diğer yönü de ne anlatmak istiyorsan doğrudan anlatmak. Ben gençlere sonuna kadar kendileri olacakları bir düzene göre yazmalarını öneririm her zaman için...

Teşekkürler,
Mitsubishi Heavy klimamı Demirci'de aldım. Turgutlu ve İzmir'de de kullandım. Ancak oraların iklimi buraya göre çok ılımlı. Bu kış klima iyi ısıtır umarım. Bakalım, Göreceğiz.

Son düzenleme:

Arkadaşlar,
Herkes gibi birisiyim. Bir özelliğim kamp yapmayı ve kamptaki arkadaş ortamını severim. Arkamdan öyle işler çevirmeye kalktılar ki, buna akıl sağlığım bile dayanamadı. Sonuçta paronayak şeyler kuruyorum kafamda. Ne kadarı gerçek, ne kadarını benim beynim uydurdu bunu bile ayırt edemiyorum. Birtakım insanlar bana birşeyler ima ettiler, geldiler geçtiler sanırım olan bitenin hepsi bu. Ben aslında hep aynı benim. Hiçbir şey olduğum yok. Gezdim, yedim, içtim... Yaptıysam ben yaptım. Çok da iyi yaptım.

Benden özgürlüğümü alırlarsa başka hiçbir şeyim kalmaz. Bu sorunu dostça çözmek zorundayım. Çözemiyorsam da bu sorun benim ömrümü yiyecek. Benim özel hayatımdan kime neymiş diyorum. Bir kişi bile çıkmıyor. Ama arkadan yapacaklarını yaptılar bunu da biliyorum. Böyle garabet bir durum. Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR