Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 215,855

Tam boy bir motokaravanım olunca adını Letafet koyacağım. Ve onu çok seveceğim. Belki iyi para biriktirirsem üç beş yıl sonra motokaravan hayalim gerçek olabilir. Tabii mütevazi bir peugeot J9 olursa...

Güçlü'yü verip bir motokaravan almak benim için bir seçenek değil. Güçlü mutlaka elde duracak. Bu durumda tam boy bir karavan alma işi zorlaşıyor tabii. Ama olsun biz Güçlü ile kamplara ve gezilere devam ediyoruz bir yandan. Benim yaşam kalitemi etkileyecekse motokaravan almanın bir anlamı zaten yok. Ben böyle düşünüyorum...

Güçlü Akü revizyonundan sonra pek bir kullanışlı oldu bence... O da benim minik motokaravanım... Kamyonet karavan...
Yücel hocam bazen cok inatçı oluyorsunuz. İlk webasto taktırdığınızda size ikinci akü alın dedim, hep bana ne gerek var dediniz. Hiç bir şeyime guvenmeseniz de enerji konusunda bana güvenin.

İlk başta arabanın orjinalliğini bozmak istemiyordum. Ama ustam yeni aküye güzel bir yer uydurdu. Sadece yolcum artık ayaklarını ileri uzatamıyor. Ayakları dizlerden kırık oturması gerekiyor. Ama benim de yolcu koltuğum hep boştur zaten...

Ben istediğim gibi olur dilediğim gibi yaşarım. Birileri beni beğenemediyse ben de onlarla kamp yapmam başkalarıyla kamp yaparım. Bunu gurur meselesi yapmıyorum. Sadece bana yapılan haksızlığa bozuluyorum. Ben çok iyi bir kamp lideri ve çok da iyi bir arkadaşım. Ne yaptıysam çok da iyi yaptım. Birinci sınıf yaptım. İnsanları anlayamıyorum. Sırf rahat etsinler diye elimden geleni yaptığım insanlar beni iftira ile harcadılar. Ortada hiçbir şey olmadığı da ortaya çıktı sonunda.... Kime ne kardeşim benim özel hayatımdan? Çıksın karşıma erkekçe söylesin. Bu mu yani sizin erkekliğiniz insanlar size cevap veremeyecek durumdayken arkasından konuşun sonra da sonsuza kadar susun öyle mi? Bu mu erkeklik yani? Bana bu pisliği yapanlar değil, benim düzenlediğim, yaptığım kamplarda benim yanımda olup da bu pisliğe itiraz etmeyen, Bu oçocuklarının kepazeliğini yüzlerine çarpmayan arkadaşlarım sorumlu bu pislikten. Son derece de iyi, onurlu ve delikanlı bir kampçıyım. Her zaman da öyleydim. Benim yüreğimdeki güzelliği anlayamayan insanları kendime yoldaş seçmişim. Yazık...

Her zaman ne istediğimi açıkça ortaya koydum. İzmir'in dağlarında herkesin katılabileceği güzel kamplar düzenledim. Ama artık kamp düzenlemiyorum. Derneğimin etkinliklerine katılıyorum. Türk kampçılığının yararına çalışmak için dernek iyi bir platform. İstediğim gibi olur dilediğim gibi yaşarım. Kimse de bana bununla bir fenalık yapamaz. Yapamayacak da...
Benim için bu sevda çok küçük yaşlarda başladı, Artık ölene kadar da ben bir kampçı gezginim arkadaşlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,739
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR