Ben istediğim gibi olur dilediğim gibi yaşarım. Birileri beni beğenemediyse ben de onlarla kamp yapmam başkalarıyla kamp yaparım. Bunu gurur meselesi yapmıyorum. Sadece bana yapılan haksızlığa bozuluyorum. Ben çok iyi bir kamp lideri ve çok da iyi bir arkadaşım. Ne yaptıysam çok da iyi yaptım. Birinci sınıf yaptım. İnsanları anlayamıyorum. Sırf rahat etsinler diye elimden geleni yaptığım insanlar beni iftira ile harcadılar. Ortada hiçbir şey olmadığı da ortaya çıktı sonunda.... Kime ne kardeşim benim özel hayatımdan? Çıksın karşıma erkekçe söylesin. Bu mu yani sizin erkekliğiniz insanlar size cevap veremeyecek durumdayken arkasından konuşun sonra da sonsuza kadar susun öyle mi? Bu mu erkeklik yani? Bana bu pisliği yapanlar değil, benim düzenlediğim, yaptığım kamplarda benim yanımda olup da bu pisliğe itiraz etmeyen, Bu oçocuklarının kepazeliğini yüzlerine çarpmayan arkadaşlarım sorumlu bu pislikten. Son derece de iyi, onurlu ve delikanlı bir kampçıyım. Her zaman da öyleydim. Benim yüreğimdeki güzelliği anlayamayan insanları kendime yoldaş seçmişim. Yazık...