Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,004

İstediğim gibi özgürce yaşıyorum hayatı. Karışan, görüşen yok. İstediğim her buluşmaya gidebilecek durumum var çok şükür Tek olduğum için hor görülmem umurumda değil...

Ama asla müptezellerle uğraşmanıza değmez. Arkanızdan bir şey mi dediler bırakın desinler. Dünyada ilk önce kendi sağlığınıza dikkat etmek zorundasınız. Önce siz gelmelisiniz. Size değer vermeyen hiç kimseye ve hiçbir şeye değer vermeyin gençler... Size kötülük yapmak istediğinizi gördüğünüz zaman onu koparın atın bünyenizden. Değer görmediğiniz bir ortamda kalırsanız zamanla size yapılan kötülük akıldışı boyutlara ulaşır ve aklınızı da kaybedersiniz. Kendinizi değersiz hissederseniz intihara bile sürüklenebilirsiniz. Ve güzel bir yolculuk daha kötü sonla sonlanmış olur. Dünyada her şeyi yapmak ve olmak için gereken güç sizin içinizde var. Olumsuz insanları hiç kazımayın. Bırakın konuşsunlar. Bırakın ne yapabileceklerse yapsınlar. Sonuçta size bir şey yapamadıklarında onlarla alay edeceksiniz. Ve herkes aslında sizin ne kadar güçlü bir kimse olduğunuzu görecek...

Ben bu hayatı yaşıyorsam çok sağlam psikiyatristler sayesinde (Tabii bir de güzel ailem sayesinde) yaşıyorum. Çoktan kırılma noktamı aştım ben... Bu yüzden ben sadece istediğim gibi yaşayan özgür birisi oldum. Bundan sonra da kimseyi pek kafaya takmam.

Bu meselede karşımda olan pisliklerin ortada hiçbir somut fiili halt olduğu yokken benim bir şey olduğumu kanıtlayamayacakları zaten belli. Gürültü yapıp kirliliğe neden olmaya çalışıyorlar. Ama yer gök ve Tanrı şahit ki ben son derece de delikanlı bir insanım.

Hala daha kendi gerçek hayatımı yaşayıp gidiyorum. Ki eğer ben istersem öyle de olurum bu da bir suç değil. Yanlış algılanmak istemem. Homofobik değilimdir. Bana kalırsa bu konularda insanların tercihlerine saygı duyulmalıdır. İnsanların özel hayatlarına saygı duyulması gerektiğini bilmiyorsanız benim beşinci sınıf öğrencilerime sorun size öğretsinler.

Burada birkaç önemli nokta var,
Kişiliğe ve kişilik haklarına saygı,
Özel hayata saygı,
Özel hayatın gizliliğine saygı...

Buna göre kimse kimseye kendisine özel bir şeyi açıklamaya zorlanamaz, Ben senin ne olduğunu biliyorum diye insanlar tehtid edilemez. Bu tip işlerle uğraşan tipitipler eninde sonunda layığını bulacaktır. Emin olsunlar...

Bugün de derslerimi bitirip lojmanıma geldim hele şükür. Bazen Dilim kösele olarak damağıma yapıştı, Erkeklere kızım dedim. Anlatılması gerekli yerleri tekrar anlatmaları için öğrencilerimi kullandım. Ama bir günü nihayete erdirmeyi başardım. Şimdi lojmanımda filtre kahve içiyorum. Çamaşır makinasında çamaşırlar dönüyor. Yeni haftanın kıyafetleri ütülendi tertemiz. Planımda zeytinyağlı kereviz pişirmek var. Bakalım inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri