Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 213,883
Yeni yaşımda daha çok gezmek ve yeni yerler görmek dileğiyle, Aracım Güçlü ve Karavanım Pirikamp ile yollarda olmayı diliyorum. Varolan araçlarım bana yeter de artar. Yeter ki sağlık olsun dostlarım. Hepinizi çook seviyorum.

Bu sınav için Güçlü'nün içerisindeki yatağı söktüreceğiz. Bir sürü iş. Ama böyle kamyonet ruhsatıyla idare etmek için her sene böyle bir uğraş gerekiyor malesef...

Bu hafta Cumartesi günü Güçlü ile Nata Vega AVM'ye gittik. Orada ablamlarla benim 42. Doğum Günümü kutladık. Güzel bir gündü. Pazar günü evde takıldık. Biramızı içtik. Pazar günü ayrıca Mobidik ile gezdik. Köfteci Yusuf'a gittik. Pazar günü de böyle güzel geçti. Böylelikle bir haftasonu daha geçti gitti...

Hayatı daha anlamlı ve yaşanır kılmak benim için okuma hobimi geliştirmekle mümkün. Çünkü gezmek gerçekten çok maddi olanak istiyor. Oysa okumak çok daha ucuz bir eylem. Benim gibi hayatınızın bir kısmını bir köyde geçirmek zorundaysanız, okumak sizin için iyi bir eylem, Yazarlar da birer arkadaş olabilir. Her yazar kendi soyut dünyasını sunar insana ve bu öz insanı hem güçlendiriyor hem de çok eğlendirebiliyor. Benim elimin altında çok güzel bir okul kütüphanesi var. E kitaplar var. Kitap satın almak konusunda da hiçbir sıkıntım yok. Kitaba verdiğim paraya asla acımam. Velhasılı 42. Yaşımda okuma hobime son hızıyla devam etmek istiyorum. Yeni kaydolduğum E-Kitap sisteminden Vedat Milor'un bir kitabını okumaya başladım bugünlerde..
Okumak çok güzel bir hobi ve insana çok şeyler de ekleyebilir. En azından kitaplardaki karakterlerin dünyasına girdikçe insan yeni insanlar tanımış gibi oluyor. Bu açıdan okumak insanın Dünyasını zenginleştirebilir.

110000021250859.jpg

Bu kitabı okuyorum. Kitapyurdu e-Kitap'tan.

42. Yaşımda biriktirebildiğim tüm kampçı dostlarıma sevgiyle...
Ben herkese dost olabilmek için elimden geleni yaptım.
Yaptıklarımdan pişman değilim. Yine olsa aynısını yaparım.
Dostlarıma sevgiyle...

Biraz geçmiş oldu ama yeni gördüm.

Doğum gününüz kutlu olsun

Geleceğinizi oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel ve sizi mutlu edecek şekilde olmasını dilerim.

Ekli dosyayı görüntüle 643637
Çok teşekkür ederim bu güzel sürpriziniz için. Ayrıcana güzel dileğiniz için de. Aynısını sizin için de dilerim. Sevgiler, saygılar...

Biz bazen karavancı arkadaşlarımla Toytepe Shell'de buluşur kahve içeriz. Shell'in kahvesi güzel oluyor. Ben de bugün boştum yalnız başıma bindim gittim Toytepe'ye... Bir kahve içtim. Güzeldi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR